athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να κλαψω ή να κλασω. Δε ξερω τι να κανω. Και κοιταω το προγραμμα απτο πρωι και γελαω σα πουστης.
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Να κλαψω ή να κλασω. Δε ξερω τι να κανω. Και κοιταω το προγραμμα απτο πρωι και γελαω σα πουστης. ποσο ασχημο μπορει να ειναι ενα προγραμμα πια...
athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πίστεψε με. ΠΟΛΥ . Ειδικα αν δουλευεις και μενεις κανα μισαωρο απτη σχολη.
YiN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει, ήταν θέμα χρόνου να μου κάνει κάποιος τα νεύρα και τη διάθεση κουρέλι έτσι; Μια μέρα είχα κέφια από το πρωί γαμώ το κέρατο. Θα πα να μπω στο αυτοκίνητο να πάρω τους δρόμους.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Θα πα να μπω στο αυτοκίνητο να πάρω τους δρόμους. http://www.youtube.com/watch?v=M4B7D3oxcxI
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πίστεψε με. ΠΟΛΥ . Ειδικα αν δουλευεις και μενεις κανα μισαωρο απτη σχολη. ανθρωποι που δεν ειναι απο αθηνα μιση ωρα ειναι ονειρο για μας...
Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παραλιγο να παρω τους δρομουςπαραβατης να γινω στους νομους παραλιγο αλητης να γινω μα προτιμησα ετσι να μεινω να σε δω αλήτη κι ας πεθάνω
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει, ήταν θέμα χρόνου να μου κάνει κάποιος τα νεύρα και τη διάθεση κουρέλι έτσι; Μια μέρα είχα κέφια από το πρωί γαμώ το κέρατο. Θα πα να μπω στο αυτοκίνητο να πάρω τους δρόμους. Κι εγώ πίστευα πως θα παραμείνουν πιστοί στο χώρο μέσα απ' τον οποίο αναδείχθηκαν και υποτίθεται πως εκπροσωπούν, στο μεγάλο ηγέτη του(χώρου) και σ' όλους όσους τους στήριξαν τα προηγούμενα έτη. Αλλά όπως φαίνεται κι αυτό κατέληξε σαν το ποδόσφαιρο, κανένας δεν παίζει για τη φανέλα.
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ πίστευα πως θα παραμείνουν πιστοί στο χώρο μέσα απ' τον οποίο αναδείχθηκαν και υποτίθεται πως εκπροσωπούν, στο μεγάλο ηγέτη του(χώρου) και σ' όλους όσους τους στήριξαν τα προηγούμενα έτη. Αλλά όπως φαίνεται κι αυτό κατέληξε σαν το ποδόσφαιρο, κανένας δεν παίζει για τη φανέλα. can i has subs...?
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 can i has subs...? Googlαρε μια συγκεκριμένη λέξη. Hints: -Σκέψου ελληνικά, αλλά όχι τελείως. -Ψάξε στο πλήθος.
Alxnks Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ανθρωποι που δεν ειναι απο αθηνα μιση ωρα ειναι ονειρο για μας... ονειρο μονο;! η ονειρωξη ειναι τον αυγουστο! αν και σπανια ειμαι τοτε αττικη, ειναι απολαυση!
eSATA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Διαλυμενα αυγα, μαυρες πατατες, ζωντανα μπιφτεκια. Χαμος. Καιρο ειχα να τηγανισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις