Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 πολυ φαι, και πολυ σκορδο, και πολυ κρεμμυδι, και παστουρμας απο του Μιραν, αυριο προβλεπω να μη με πλησιαζει ανθρωπος στη δουλεια. Και κρασακι επισης
g_alkis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το 70% των πορδών γίνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γαμηθήκαμε στο τσίκνισμα. ΤΑΜΑΜ. Το μισό μου βασίλειο για ένα τσιγάρο.
stavi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 έχουν πολύ πλάκα οι τίτλοι των ποστ μας.. καρέκλα γραφείου διακόπτης τοίχου συνελλήφθει ειδικός φρουρός επειδή φορούσε το παντελόνι του πως μπορώ να εξεταστώ άμεσα από γιατρό.. ψάχνω χορεύτρια τζουτζούκα α ρε τρελοκομείο σιαμαία πορτατίφ!!! πολύ ενδιαφέρον
athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λίπος (γλίνα) σαν αυτή που περιβάλλει το Κρητικό σύγλινο; Δεν με ενδιαφέρει να είναι το ίδιο ακριβώς, αλλά θέλω να έχει την ίδια καπνιστή γεύση. θα ηθελα πολυ να απαντησω στο τοπικ αλλα θα με στειλει τουλαχιστον για βδομαδα ο Αντζελινο.
stavi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 α συγγνώμη, όχι διακόπτης τοίχου.. φωτάκι νυχτός φυσικά! καιιιιιιι αντάπτορας!!!!
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ελα πια με τα βασιλεια... αν δε θε, δεν στο δίνω. Δε γαμιέται, ούτε τσιγάρο θέλω. Κρατάω το βασίλειό μου ανέπαφο.
stavi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 θα ηθελα πολυ να απαντησω στο τοπικ αλλα θα με στειλει τουλαχιστον για βδομαδα ο Αντζελινο. εγώ πάλι θα θελα πολύ να απαντήσω, αλλά δεν ξέρω για τί πράμα μιλάει... ελληνικά είναι αλλά... ego ντεν καταλαβαίνει με το λιπος νόμιζα ότι θέλει να φτιάξει σαπούνι και μετά να πλακωθεί στο ξύλο και να πυροβολήσει τα μούτρα του http://www.youtube.com/watch?v=mg3m8wRVXWg&feature=related
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 χαααααααχαχα, μπράβο ρε Άθλιε. The gods told me to relax. http://www.youtube.com/watch?v=ByCXe3rrSY8
Προτεινόμενες αναρτήσεις