athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πεστα ρε παντελ. Εγω σε τζαβα γραφω 800σειρες με το αριστερο χερι ενω με το δεξι μαγειρευω σε sous vide.
-nick- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Σε τζαβα; you must be new here Σε τι να το κανα ,σε C? Prolog κλπ δεν ηταν επιτρεπτες για την ασκηση Οποτε προτιμησα κατι αντικειμενοστραφες Το ιδανικα θα ταν με Ruby αλλα δεν εχω πολυ εμπειρια με ρουμπι
gang Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Συναντηση 2 ρομποτ σε χαρτη με εμποδια επιλεγοντας βελτιστο(ή υπο-βελτιστο,αναλογως) μονοπατι χρησιμοποιωντας κατα βαση Α* αναζητηση Εγώ το κάνω σε matlab ΠΡΟΣΟΧΗ στο μαξιλάρι,πλησιάζει αυχενικό.Ιδίως άμα κοντά έχει κανα παράθυρο.... Μακριά το παράθυρο και κλειστό. Λες να φταίει ότι ήμουν 14 ώρες στο κρεβάτι?
Pantelwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 συγνωμη λιγο ασχετη ρε γαμωτο, χιχιχι. οταν λες win+r τι εννοεις? υπαρχει στο πληκρολογιο πληκρο win? αν οχι που να το πατησω? στην επιφανεια εργασιας? η σε εναν φακελο ?? ααα τωρα καταλαβα να το κανω zip λες?? κακια βεβαια αλλα rofled so hard.
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μαξιλάρι (κόλησε η βελόνα...),ίσως και μπάνιο/λούσιμο ακριβώς πριν τον ύπνο.
athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μαξιλάρι (κόλησε η βελόνα...),ίσως και μπάνιο/λούσιμο ακριβώς πριν τον ύπνο. πριν βγουμε δε κανει να κανουμε μπανιο , πριν κοιμηθουμε δε κανει , ε ποτε κανει ρε παιδια ??
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πριν βγουμε δε κανει να κανουμε μπανιο , πριν κοιμηθουμε δε κανει , ε ποτε κανει ρε παιδια ?? Άμα κοιμάσαι με βρεμένο κεφάλι είναι ευκολώτερο να δημιουργηθούν άλατα ανάμεσα στα αυχενικά οστά της σπονδυλικής στήλης. Μετά θέλει ντέβιλς κλόου για εντριβές (λίπανση).
Pantelwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αθλιε εσυ μια χαρα το πας χριστουγεννα δεκαπενταυγουστο
YiN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλά αυτό ήταν λόγω των ημερών. Αλλα μεταφέρθηκα σε ανθρώπινο γραφείο και κάνω τη δουλειά που ήταν να κάνω εξ αρχής επιτέλους.
athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Kατι σου επεσε, κοπελια. Σε σχιστοματα βρηκα και επεσα ρε πουστημου.
status Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RlnLSjpd9fw Πόσο γαμάτη ταινία; Πόσο;
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ποσο αγαπω κατι τετοιες αγγελιες Ενοικιάζεται 250€ με την προυπόθεση ότι ο ενοικιαστής θα χρηματοδοτήσει την αποπεράτωση των απαραίτητων εργασιών που πρέπει να γίνει στο σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις