leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 εγώ τα έχω βγάλει στο μπαλκόνι, έχει και ήλιο τώρα έλα ρε μαλάκα κι εγώ λέω τι είναι αυτά απέναντι που γυαλίζουν δορυφορικά πιάτα έβαλε ο γείτονας;
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Με κανα σκουπόξυλο στο κώλο για κεραία; Με αγάπη,έ;Άμα παρεξηγιέσαι ζητάω συγνώμη και το σβήνω.
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 πάω να πάρω καναδυό κιλά παντσετίδια και καναδυό λουκάνικα να τσικνίσω λιγουλάκι. Και κάνα μπιφτέκι για τα παιδιά. Και αρχίζει να φυσάει γαμώ την τσικνοπέφτη μου μέσα, θα το δαγκώσω στο μπαλκόνι ναούμ. Σνούκα, μάζεψτα παπάργια σου από το μπαλκόνι, έδιωξες τον ήλιο ναούμ. Με μαλακές κινήσεις όμως, μην επηρεαστεί η παλίρροια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 κεραία το κατάρτι μου, το γαργαλάω και αλλάζει προσανατολισμό σιγά με την πολιτική ορθότητα...
Marria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Tην εχω καταβρει με το λαπτοπ, θα δωσω στη μανα μου το desktop και θα εχω το λαπτοπ.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Βρε το ξέρω ότι δε τινάζει. Αλλά αυτή με τίναξε... Στην αρχή σκέφτηκα κιόλας μήπως έκανε μ_λ_κία ο ηλεκτρολόγος κι έβαλε κιτρινοπράσινο καλώδιο στη φάση αντί για τη γείωση, αλλά που κοίταξα με δοκιμαστικό είναι σωστή η γείωση. Δεν έχει ρεύμα. Σε πολυκατοικία είμαι, αλλά δε ξέρω αν έχει ρελέ. Βασικά ούτε τι είναι το ρελέ δε ξέρω. Εγώ κατέβασα την ασφάλεια που γράφει «Γ1» από κάτω (δεξιά από το λαμπάκι) και κόπηκε το ρεύμα σε όλο το σπίτι. Δοκίμασα τα καλώδια και με το δοκιμαστικό και δεν υπήρχε ρεύμα. Άρα λέω «είμαι ασφαλής». Αμ δε... dafuq. αυτό είναι το ρελε διαρροής ή αλλιώς όπως κανονικα το λενε ΔΔΕ (διακόπτης διαφυγής έντασης). ακόμα και έτσι βεβαια η γείωση δεν επρεπε να σε βαράει. αυτο σημαινει 2 πραματα. 1) εχεις διαρροή σπίτι απο την οποία επρεπε να πεφτει το ρελε Γ1 α) είναι χαλασμένο ρελε β) ειναι μικρή και δε ρίχνει το ρελε (που δε νομιζω) 2) αν όλες οι γειώσεις ειναι συνδεδεμενες μαζι (ολα τα διαμερισματα) και πανε κατω, μπορει ναρχεται απο αλλου την επόμενη φορά κατέβασε γενικό (αριστερά απ το Γ1) και δες με ενα δοκιμαστικο τι γίνεται σε κείνη τη γείωση. για να κόψεις το ρέυμα κατεβάζεις το γενικό + την ασφάλεια(στη δικια σου περίπτωση την ξεβιδώνεις). τα άλλα είναι ενα είδος παπατζας. μπορείς να τσεκάρεις τι γίνεται στις άλλες μπρίζες. αν είναι παλια η πολυκατοικία,μαλλον θαχει γειωση στους σωλήνες του νερού (αρα δε θάχει γιατι καταληγουνε σε πλαστικους ), αν είναι καινούρια θαχει κανονική. αμα δεις με το γενικό κατεβασμένο ανάβει το δοκιμαστικο, οκ τοτε εχεις προβλημα αυτα.
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Tην εχω καταβρει με το λαπτοπ, θα δωσω στη μανα μου το desktop και θα εχω το λαπτοπ. Πού να πέσει στα χέρια σου κανα καλό notepad.....
Marria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πού να πέσει στα χέρια σου κανα καλό notepad..... Eχω και netbook αλλα δεν με βολευει και τοσο πολυ, εχει μικρη οθονη. Ενω το λαπτοπ ειναι τελειο. Οτι πρεπει για το κρεβατι
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Υπό Πέους Πριαπίδου ρε παλαβέ μουστάκια;
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Που να δεις τί έχει ο σκληρός μου μέσα..... Οι cultιές μόνο απ' τα eighties....
Προτεινόμενες αναρτήσεις