Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως εγω δεν θα ηθελα να παω με καποιον και μετα να ξερω οτι εγινε γκει

παντα το πηγαινα το γραμμα.Το Μαρθακι απλα εκατσε πρωτο.Μπορουσε να ταν Μπαμπης να πουμε

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Προσεξε, ειπα σχεσεις. Οχι σεξ.

Πρεπει να παω εξω τωρα, νομιζω οτι βρηκαμε το επομενο θεμα συζητησης στην εκπομπη του luci.

Και ξανά ρε τουφίνι, τι είναι αυτό που θα σε τραβήξει πρώτα στον άλλο? Πρώτα δεν θα δεις την βυζάρα και την κωλάρα της άλλης ξέρω εγώ, τον τρόπο που κινείται, το ντύσιμο κλπ? Αυτά δεν είναι τα πράγματα που θα σε τραβήξουν για να ανακαλύψεις περισσότερα για το γκομενέτο?

Για το σεξ προσωπικά δεν κοιτάω τίποτα. Αν θέλω να σπρώξω απλά σπρώχνω το πρώτο διαθέσιμο θηλυκό. Στο σεξ δεν έχω θέμα, έχω μπαζώσει αρκετά και δεν το έχω κρύψει ποτέ, αντιθέτως η γυναίκα που θα συστήσω ως κοπέλα μου πρέπει να ναι cream of the crop.

Δημοσ.

πφφ. δεν κοιταω μονο εμφανιση, απλα ΠΡΩΤΑ κοιταω εμφανιση

Ποτε δεν εχεις γραψει θελω να ειναι καλος/ευγενικος/εξυπνος κλπ.

Ολοι κοιταμε εμφανιση λογω εξελιξης. Το θεμα ειναι οτι καποια αλλα πραγματα ειναι πιο σημαντικα, για να τα βαζουμε ακομα και στην ιδια προταση.

Παντα πουστομοντελα βαζεις. Να λεγα οτι βαζεις καναν αντρα να πω οκ, αλλα γυναικουλες, που ουτε ο τοξοβολος θα δεχοταν να τους πουμε gay.

Πχ βαλε τον Marlon brando, βαλε τον clooney, βαλε καποιον ΑΝΤΡΑ οχι κοριτσακια.

Και ξανά ρε τουφίνι, τι είναι αυτό που θα σε τραβήξει πρώτα στον άλλο? Πρώτα δεν θα δεις την βυζάρα και την κωλάρα της άλλης ξέρω εγώ, τον τρόπο που κινείται, το ντύσιμο κλπ? Αυτά δεν είναι τα πράγματα που θα σε τραβήξουν για να ανακαλύψεις περισσότερα για το γκομενέτο?

Για το σεξ προσωπικά δεν κοιτάω τίποτα. Αν θέλω να σπρώξω απλά σπρώχνω το πρώτο διαθέσιμο θηλυκό. Στο σεξ δεν έχω θέμα, έχω μπαζώσει αρκετά και δεν το έχω κρύψει ποτέ, αντιθέτως η γυναίκα που θα συστήσω ως κοπέλα μου πρέπει να ναι cream of the crop.

Και εσυ απο πανω πας. Δεν σου λεω οτι δεν τα κοιταμε αυτα. Τι θα σε κρατησει ομως? Το τελειο στηθος ή το οτι δεν θα φερεται σε 15χρονη κοπελα μονιμα σε περιοδο?

και επειδη θα παω εξω:

http://www.youtube.com/watch?v=8ybkm1bSEsE

Δημοσ.

Για να μην με παρεξηγησει κανεις, δεν λεω οτι ομορφια = κακος χαρακτηρας. Αλλα οταν δεν εχεις αναγκη να καλλιεργησεις τον εαυτο σου, γιατι τα εχεις ολα ευκολα στην ζωη, οι πιθανοτητες ανεβαινουν.

Οπως και δεν σημαιναι ασχημια=καλη καρδια.

Και παυλινα ασε δεν το σωνεις.

Δημοσ.

το μαρθακι ηξερε οτι το πηγαινες το γραμμα?

φυσικα κ οχι.Κ τωρα που το σκεφτομαι με μια κ μοναδικη εξαιρεση (Ινδη παρακαλω-κατι εχω με το σοκολατι χρωμα η απλα ειναι το Λοντον δεν ξερω) καμια αλλη γυναικα με την οποια εχω εμπλακει σεξουαλικα δεν γνωριζε εκ των πρωτερον διακριτα στοιχεια της σεξουαλικοτητας μου.

Δημοσ.

Πιστεύεις πως ίσως αυτό να οφείλεται σε κάποιο σύμπλεγμα, σε κάποιο φόβο πως εσύ τον οδήγησες μοιραία εκεί;

Δημοσ.

panos το ξερεις οτι ζεις εκφυλο βιο και θα γερασεις γρηγορα?

κι οχι ρε τουφιτσα δεν θελω τους ωραιους για γαμο. για καμικα βδομαδα ομως καλοι ειναι. την πατησαμε μια δεν την ξαναπαταμε. οι ωραιοι κατα 99% ειναι ψωνια και σαβουρογαμικουλες. το εχω καταλαβει.

Πιστεύεις πως ίσως αυτό να οφείλεται σε κάποιο σύμπλεγμα, σε κάποιο φόβο πως εσύ τον οδήγησες μοιραία εκεί;

δε νομιζω οτι μετα απο μενα δεν θα γινοταν καποιος γκει

Δημοσ.

δε νομιζω οτι μετα απο μενα θα γινοταν καποιος γκει

Ναι, αλλά διαβάζοντας το post σου βλέπω έναν βαθιά καμουφλαρισμένο υποσυνείδητο φόβο να υποβόσκει.

Δημοσ.

Ναι, αλλά διαβάζοντας το post σου βλέπω έναν βαθιά καμουφλαρισμένο υποσυνείδητο φόβο να υποβόσκει.

φωσ κωλε σε επιασε οιστρος? σε ειπα να τα καταγραφεις αυτα!!

Δημοσ.

φωσ κωλε σε επιασε οιστρος? σε ειπα να τα καταγραφεις αυτα!!

Ρε, αυτό που είπες λίγα πράγματα μπορεί να σημαίνει.

Fucking Psychology, how does it work?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...