Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Θα ζήσεις, αλλά αν δεν έκανες λάθος στην ασφάλεια, καλή τύχη. Παρεμπιπτόντως, τινάζει η γείωση...;
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μα το γενικό έκλεισα. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ασφάλεια ούτε έχω δοκιμαστικό, οπότε... Και απ' ότι φαίνεται τινάζει κι η γείωση. Εκτός κι αν αυτός που έκανε την εγκατάσταση έβαλε τα καλώδια όπως να 'ναι και το κίτρινο ήταν φάση. Αλλά κι έτσι να 'ναι, που βρέθηκε το ρεύμα;
eSATA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρες http://www.youtube.com/watch?v=Z3bGRYUagYg
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LsYsnZtfy1E ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μα το γενικό έκλεισα. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ασφάλεια ούτε έχω δοκιμαστικό, οπότε... Και απ' ότι φαίνεται τινάζει κι η γείωση. Εκτός κι αν αυτός που έκανε την εγκατάσταση έβαλε τα καλώδια όπως να 'ναι και το κίτρινο ήταν φάση. Αλλά κι έτσι να 'ναι, που βρέθηκε το ρεύμα; η γειωση δεν τιναζει για κανενα λογο με κλειστό γενικό και ασφάλεια σε βάρεσε? ρελε εχεις σπιτι? πολυκατοικία είναι?
μαφαλντα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα. Οι Ευρωπαίοι θέλουν εγγυήσεις λέει απ΄όλους. Θα βγει ο πρωθυπουργός και θα ζητήσει από όλους μας να υπογράψουμε τις δεσμεύσεις -θα σταλούν ταχυδρομικά-για να μην χρεοκοπήσουμε.Η Ευρώπη των λαών σε νέα έκδοση.Αμέ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Και απ' ότι φαίνεται τινάζει κι η γείωση.
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ναι,τινάζει και η γείωση,αν δεν είναι επαρκώς γειωμένο το σύστημα (μεταλική ράβδος στο χώμα),ανυπαρξία ρελαί διαφυγής,προβληματικές/φθαρμένες συνδεσμολογίες,γυμνά πόδια στο μωσαϊκό-μάρμαρο-πλακάκι....αυτά μούρχονται πρόσφορα. Την έχω "ακούσει" και γω με γείωση,ψιλοπράματα,ίσα-ίσα ένα γαργαλητό,μη φοβάσαι. postάρεις άρα υπάρχεις!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 postάρεις άρα υπάρχεις! !!! θα το βάλω υπογραφή!
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα. Οι Ευρωπαίοι θέλουν εγγυήσεις λέει απ΄όλους. Θα βγει ο πρωθυπουργός και θα ζητήσει από όλους μας να υπογράψουμε τις δεσμεύσεις -θα σταλούν ταχυδρομικά-για να μην χρεοκοπήσουμε.Η Ευρώπη των λαών σε νέα έκδοση.Αμέ. να τους στειλουμε την δηλωση ηλεκτρονικα καλυτερα? save the trees
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 !!! θα το βάλω υπογραφή! Έχω κι άλλα κλισεδιάρικα,stay tunned.
Marria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μερες ! Σουπαφλαι πως σου φανηκε η ταινια? Με ζητησαν να μπω σε μεταφραστικη ομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις