Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοχειάκι.

πτυελοδοχειο

βρε κοριτσια, το στοματακι γιατι το εχετε?

*γιατι σας ειδα προθυμες.

Ρε τούφα τι άνιση σύγκριση είναι αυτή; H αρκούδα θα του γαμήσει τα πρέκια πριν προλάβει να κλάσει ο πίθηκας. Η αρκούδα είναι σαρκοφάγο, κυνηγός, τρώει ταράνδους, βίσωνες και τέτοια, έχει κάτι νύχια μεγαλύτερα από το δάχτυλό μου και κάτι δόντια μεγαλύτερα από το πουλί μου. Ο πίθηκας είναι ένα φυτοφάγο τσουρεκομπίφτεκο που απλά έχει φουσκωτά ποντίκια για να σπάει ευκολότερα τα μπαμπού και να σκαρφαλώνει στα δέντρα να πιάνει μπανάνες.

Και τι σου φταιει η αρκουδα ρε φρινταμπα που εσυ την εχεις μικρη?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

That awkward moment που θέλεις να ακούσεις χαρούμενη μουσική και αντιλαμβάνεσαι ότι όλα τα top rated σου είναι καταθλιπτικά.

Δημοσ.

Ρε τούφα τι άνιση σύγκριση είναι αυτή; H αρκούδα θα του γαμήσει τα πρέκια πριν προλάβει να κλάσει ο πίθηκας. Η αρκούδα είναι σαρκοφάγο, κυνηγός, τρώει ταράνδους, βίσωνες και τέτοια, έχει κάτι νύχια μεγαλύτερα από το δάχτυλό μου και κάτι δόντια μεγαλύτερα από το πουλί μου. Ο πίθηκας είναι ένα φυτοφάγο τσουρεκομπίφτεκο που απλά έχει φουσκωτά ποντίκια για να σπάει ευκολότερα τα μπαμπού και να σκαρφαλώνει στα δέντρα να πιάνει μπανάνες.

Το agility και το μυαλο του γοριλλα ομως? Εβλεπα κατι video με ξυλα μεταξυ πιθηκων και εκαναν πολλες τακτικες κινησεις (dodge, strafe, υποχωρηση).

Η αρκουδα ξερω οτι ειναι σαρκοφαγο, και απο τα πιο βιαια (δεν βαζω καν την πολικη, γιατι εκει δεν υπαρχει καν θεμα)

Δημοσ.

Ο φρδβ έχει δικιο. Η αρκούδα είναι ο Ροκυ και ο γορίλας είναι ο απόλλο Κρηντ αλλά στην κατηγορία των μεσαίων προς φτερού.. Θα ρίξει ξύλο στην αρχη ο γορίλας αλλά όχι κατι φοβερο για την αρκουδα Ροκυ η οποια θα περιμένει την καταλληλη στιγμη και με ενα αριστερο κροσε θα ζαλίσει τον γορίλλα και θα κερδίσει ανετα το ματς.

** Σημειωση. Η αρκουδα δεν είναι βιαιο ζώο, φοβάται μάλιστα αρκετά και σπάνια επιτίθεται εκτος αν νιώσει ότι απειλείται άμεσα και δεν έχει επιλογη να απομακρυνθει, τώρα για γκριζλι ή πολικη μαλλον δεν ισχυουν αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...