Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοξοβο, λες και εσυ σαν αυτο που ειχε πει ενας φιλος σε μια "να σου βαλω δαχτυλο, και αμα δεν σου αρεσει το βγαζω"

Οχι εγω ειμαι το δογματος ''με την μια φορα δεν γινεσαι'' παρεακι με καμια θεωρια Ψυχολογιας για επιστημονικο κλου.Ολα τα θυματα μου ετσι την πατησαν

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αν μας αρεσε το να βγαζουν αιμα τα αυτια μας, ΣΙΓΟΥΡΑ!

Κατι ποιοτικο ακου ρε ευα αμαν!

γιατι ξερεις τι ακουω; επειδη εχω και μερικες αδυναμιες χαμηλης ποιοτητας παει να πει οτι ακουω μονο μουσικη χαμηλης ποιοτητας;

Οχι εγω ειμαι το δογματος ''με την μια φορα δεν γινεσαι'' παρεακι με καμια θεωρια Ψυχολογιας για επιστημονικο κλου.Ολα τα θυματα μου ετσι την πατησαν

συμφωνω, επισης αν δεν δοκιμασεις πως ξερεις οτι σου αρεσει η δεν σου αρεσει κατι.

Δημοσ.

αυτο που ειχε πει ενας φιλος σε μια "να σου βαλω δαχτυλο, και αμα δεν σου αρεσει το βγαζω"

simple θεουλης απλα

Δημοσ.

κι εκει που διαβάζαμε και γράφαμε ξαφνικα μου παταει play η τρελη κι αρχιζει το ΑΑΑΑΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΑΑΑΑΩ

Δημοσ.

ενα θα πω!

3/3

βουλωνε τωρα :mrgreen:

τοξο μαναρι μου δεν θα ηθελς να δοκιμασεις μια φορα με γυναικα; :wub: προσφερομαι.

Δημοσ.

τοξο μαναρι μου δεν θα ηθελς να δοκιμασεις μια φορα με γυναικα; :wub: προσφερομαι.

αυτό το 3/3 είναι για τον chill

Δημοσ.

με δουλευεις μαρη κ εσυ?Ο Λουσι βλεπει το νουμερο γυναικων με το οποιο εχω παει κ ντρεπεται.Ελα σεβας

Δημοσ.

με δουλευεις μαρη κ εσυ?Ο Λουσι βλεπει το νουμερο γυναικων με το οποιο εχω παει κ ντρεπεται.Ελα σεβας

κριμα ρε γμτ. και ελεγα οτι ειχα μια ελπιδα :-(

Δημοσ.

εχω προτεραιότητα ομως.ετσι?

Δημοσ.

ενα θα πω!

3/3

βουλωνε τωρα :mrgreen:

Ναι πανύψηλος ρε.....1.76 είμαι

το δε ξανθό το έχω απολέσει εδώ και χρόνια, καστανόξανθο είναι πλέον

το γαλανό το μάτι δεν αλλάζει πάντως :P

1,5/3 λοιπόν τόξο, κόπηκες ρε FAIL :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...