insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι προσπαθούν να αντλήσουν 6000 ευρώ.
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ε ναι, ο ωκεανογράφος στα τεθωρακισμένα θα πάει. Λογικό. Εμένα που είμαι φ/θ με κάλεσαν πυροβολικό.
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το γράμμα που αποδεικνυει πωσ καποιοσ ειναι κατοικοσ εξωτερικου, είναι τυποποιημένο και το γράφει ο πρόξενος σύμφωνα με το υπόδειγμα που του έχει σταλεί. Ο στρατάρχης αποφάσισε πως δεν είναι επαγγελματική ιδιότητα ο ωκεανογραφος, επομένως δε μου έδωσε την επ αόριστο αναβολή, διότι θέλει διευκρίνιση ως προς το αντικείμενο εργασίας και ο πρόξενος του έγραψε, με αντικείμενο εργασίας την ωκεανογραφία. Καλά η βλακεία δεν έχει όρια. Ωκεανογράφος με εξειδίκευση στην ανάλυση σήματος ραντάρ και 10 βαθμούς μυωπία. Ότι πιο χρήσιμο για τεθωρακισμένα.
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το γράμμα που αποδεικνυει πωσ καποιοσ ειναι κατοικοσ εξωτερικου, είναι τυποποιημένο και το γράφει ο πρόξενος σύμφωνα με το υπόδειγμα που του έχει σταλεί. Ο στρατάρχης αποφάσισε πως δεν είναι επαγγελματική ιδιότητα ο ωκεανογραφος, επομένως δε μου έδωσε την επ αόριστο αναβολή, διότι θέλει διευκρίνιση ως προς το αντικείμενο εργασίας και ο πρόξενος του έγραψε, με αντικείμενο εργασίας την ωκεανογραφία. χωρίς καν να παρουσιαστείς, έχεις πάρει ιδέα της απύθμενης μαλακίας του ΕΣ. Φαντάσου να πας κιόλας ε. ...Ο στρατάρχης αποφάσισε πως δεν είναι επαγγελματική ιδιότητα ο ωκεανογραφος... μεταξύ μας τώρα ρε φίλε: ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΤΥΠΟΣ; Μπορεί να έμαθε για το επαγγελματικό σου ταξίδι στην Νιγηρία.
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 6000 είναι το πρόστιμο, αν δεν παρουσιαστώ. Που ξέρουν ότι δε θα παρουσιαστώ, αφου τους είπα ότι ζω στην αμερική.
sugata Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λογικά από κάτω θα μπορούσε να προσθέσει....
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 6000 ή σου κλάνουν τα αρχίδια; Decisions decisions...
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι πρέπει να κάνω για να περάσει κρίση αυτός ή λόγω βλακείας πάντα απαλλάσσεται;
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείς να τον "τρέξεις" υπηρεσιακά; Μλκ λείπεις πολλά χρόνια από Ελλάδα ε;
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Περισσότερα απο όσα χρειάζεται ο ΕΣ για να μη σε θεωρεί κάτοικο ελλάδας... Και είναι πολλά!!! Μιλάμε ότι η μαλακία της στρατολογίας στοιχίζει στο κράτος και σε μένα πάνω 100 ευρώ. Σκέψου ότι επι 40 λεπτά είχα τον πρόξενο στο τηλέφωνο μέχρι να καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα!!! Χρόνος, εκτύπωση, χαρτόσημα, ταχυδρομικά, αγγαρευω κάποιον ελλάδα και η στρατολογία πρέπει να εξετάσει για δεύτερη φορά όλα μου τα χαρτιά. Πόσοι χαμένοι πόροι είναι αυτοί;;; Κι όλα αυτά, για να μη με χάσουν τα τεθωρακισμένα... Όχι το ναυτικό που θα ταν το λογικό, τα τεθωρακισμένα!!!
pappous_soulis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, και όχι. Σε μπέρδεψα? Ή δεν ξέρει με ποια να πρωτοκάνει και έτσι ρίχνει σε όλες άκυρο Υπό την επωνυμία Μάνθος Φουστάνος;
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ρε αυτό το κομμάτι και το βιδεο κλιπ με έχει φτιάξει την διάθεση http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw
Προτεινόμενες αναρτήσεις