Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

leftermann, κάνε την διαφορά ρε, ντυσ' τον μετανάστη να κόψεις κίνηση αντιδράσεις από γονείς - να ξέρεις από που να φυλάγεσαι :D

Καλημέρα ρε ΟΟΤΤ, τελικά και εμένα μου αρέσει η μυρωδιά του ναπαλμ το πρωί... ^_^

Κρυφοπαοκι ειναι σε 2-3 χρόνια θα ντυνεται από μονος του σαν μεταναστης, θα φοράει και εκεινο το γελοιο κασκολακι αλλα Αραφατ..

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Επειδή χθες δεν πρόλαβα. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Το μαγνητάκι ποτέ δεν κόλλαγε στο 316. Ούτε καν στο 440

δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη την αντιστοιχια κωδικων-συνθεσης (υπαρχουν και 300000 διαφορετικοι τροποι, ας συμφωνισουν καποια στιγμη πια), παντως οσες ελεγαν ξεκαθαρα 18/10 δεν ηταν μαγνητικες. αλλες που απλα ανεφεραν ανοξειδωτο ατσαλι μια χαρα μαγνητιζαν.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη την αντιστοιχια κωδικων-συνθεσης (υπαρχουν και 300000 διαφορετικοι τροποι, ας συμφωνισουν καποια στιγμη πια), παντως οσες ελεγαν ξεκαθαρα 18/10 δεν ηταν μαγνητικες. αλλες που απλα ανεφεραν ανοξειδωτο ατσαλι μια χαρα μαγνητιζαν.

Για το μαγνητάκι του ψυγείου(από σιδηρίτη πλαστικά κλπ) μιλώντας, ναι, δεν κολλάει στο 18/10

Δημοσ.

good morning, ladies and germs. Μια καινούρια μέρα ανέτειλε! Ένα νέο μνημονιακό ξεκίνημα! Μόνο που ξέχασε να ανατείλει ο ήλιος, σάπισε ο τόπος εδώ, το Λονδίνο φαντάζει Μπαλί μπροστά μας.

όλα τα σύννεφα μάλλον ανέβηκαν εκεί πάνω. Εδώ έχει μονο ήλιο.

ροφλ, χτυπιέμαι στα γέλια:

αποκριάτικες στολές τρόμου και παπά

δήμιος, φάντασμα, βαμπίρ, σκελετός, παπάς :mrgreen: :mrgreen:

έντιτ: ο τσογλαναράς θέλει να ντυθεί αστυνόμος λέει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον πάω σε αποκριάτικο πάρτυ ντυμένο μπάτσο. Σπίτι θα μείνει να πετάει τις σερπαντίνες στον τοίχο.

δείξε του κανα βίντεο τι παθαίνουν ρε. Προτιμάται να είναι βίντεο που παοκτζήδες πλακώνουν μπάτσους.

Κρίμα. Φλώροι σαλλλονικιοί, ούτε τα στάρμπαξ τους δεν μπορούν να κάψουν. Αθήνα και πάλι Αθήνα.

και ξέρεις ε? πριν καεί έγινε πλιάτσικο. Ένα ταψί ντονατ βγήκαν από κει μέσα...

Δημοσ.

έγινε πλιάτσικο; Ο Άθλιος θα ήταν, πήρε προμήθειες και μηχάνημα για τον φραπουτσίνο του. Τον είδα.

Τα δονατ τι να μου τον κανουν τον ΦΡΑπουτσινο μου ρε? Ενα ταψι που λεει η γκανγκ ουτε για πρωινο δε φτανει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...