chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 τι σκατοκατασταση σε αυτη την πολη' date=' λες και μουτζωσαν τις διακοπες μου, αυριο γυριζω βελγιο.[/quote'] Αχ πάρε με μαζί σου Εύα Βαλεντίνα Βαλεντίνα Εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα,αλίμονο στα παιδάκια στο ΠΑΠΕΙ που επιρηρώ...θα πάρω πολλές κόλλες σήμερα ή...πολλά τηλέφωνα το βλέπω
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αχ πάρε με μαζί σου Εύα Βαλεντίνα Βαλεντίνα Εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα,αλίμονο στα παιδάκια στο ΠΑΠΕΙ που επιρηρώ...θα πάρω πολλές κόλλες σήμερα ή...πολλά τηλέφωνα το βλέπω δεν χωρας στην βαλιτσα μου θελω ενα σοκολατενιο cupcake απο τα cinnabon, oooverload σοκολατας απο την πρωτη μπουκια.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 τι σκατοκατασταση σε αυτη την πολη, λες και μουτζωσαν τις διακοπες μου, αυριο γυριζω βελγιο. Ωιμέ, χάλασαν οι διακοπούλες σου
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δεν χωρας στην βαλιτσα μου θελω ενα σοκολατενιο cupcake απο τα cinnabon' date=' oooverload σοκολατας απο την πρωτη μπουκια.[/quote'] Μα μα χωραω,πες πως δεν με θες κ άσε τα σάπια...:'(
athlios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 κάψανε Στάρμπαξ;!! Σωπα, σωπα μη κλαις τα σταρμπαξ στη καμαρα ειναι ΑΚΟΜΑ εκει και σε περιμενουν.
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κρίμα. Φλώροι σαλλλονικιοί, ούτε τα στάρμπαξ τους δεν μπορούν να κάψουν. Αθήνα και πάλι Αθήνα.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μα μα χωραω,πες πως δεν με θες κ άσε τα σάπια...:'( αχουτο ειναι και τοσοδουλι!
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 έντιτ: ο τσογλαναράς θέλει να ντυθεί αστυνόμος λέει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον πάω σε αποκριάτικο πάρτυ ντυμένο μπάτσο. Σπίτι θα μείνει να πετάει τις σερπαντίνες στον τοίχο. leftermann, κάνε την διαφορά ρε, ντυσ' τον μετανάστη να κόψεις κίνηση αντιδράσεις από γονείς - να ξέρεις από που να φυλάγεσαι Καλημέρα ρε ΟΟΤΤ, τελικά και εμένα μου αρέσει η μυρωδιά του ναπαλμ το πρωί...
Pantelwolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ειχα εξτρα ναπαλμ, φωτια σε ερκοντησιο στη δουλεια σημερα το πρωι. Και για αυτό φταίνε οι αναρχικοί.
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για τα ερκοντήσιο είναι του Τσίπρα. Αστοιχείωτε, θες να πουλήσεις και πνεύμα - τα βασικά δεν ξέρεις...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σωπα, σωπα μη κλαις τα σταρμπαξ στη καμαρα ειναι ΑΚΟΜΑ εκει και σε περιμενουν. Και στην Αριστοτέλους δεν έχει σταρμπακς;
athlios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κρίμα. Φλώροι σαλλλονικιοί, ούτε τα στάρμπαξ τους δεν μπορούν να κάψουν. Αθήνα και πάλι Αθήνα. Και που θα πινω μετα φραπουτσινο ρε μαστορα? ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? Και στην Αριστοτέλους δεν έχει σταρμπακς; και στη νικης, και στην εγνατια καπου πιο κατω απο την καμαρα... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ σα τα τζαμπο ενα πραγμα.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και που θα πινω μετα φραπουτσινο ρε μαστορα? ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? εδω ενα δικιο θα στο δωσω. μονο καφες δεν ειναι τα περισσοτερα προιοντα του σταρμπακς. οποτε παω και ζηταω εναν νορμαλ καφε ο υπαλληλος σχεδον δεν ξερει για τι πραμα μιλαω.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 πηγα και ελεγξα ολες τις κατσαρολες μου 18/10 (που το γραφουν) με μαγνητη, ενα περιεργο πραμα καμια να μην κολλαει τον μαγνητη, μα καμια. Επειδή χθες δεν πρόλαβα. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Το μαγνητάκι ποτέ δεν κόλλαγε στο 316. Ούτε καν στο 440
Προτεινόμενες αναρτήσεις