Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λέμε τώρα.

Ο Β' Παγκόσμιος τα άφησε να στέκονται, τα κάψαμε με τα χεράκια μας. Έτος 2012.

Δημοσ.

Ρε παππού σου έκαψαν τα σταρμπακς!!

Εσενα σκεφτομασταν με το Dark χτες βραδυ...

Ναι γμτ μου,και το κακό είναι ότι πρόσφατα έκλεισε και το υποκατάστημα της Ακαδημίας,δίπλα μου.

Αλλά ξέρω εγώ,άμα κάνει κανας χαζός από σας ότι σκάει μύτη και τηλεφωνάει πριν,θα σας αγκαζάρω να μου φέρνετε.

Ούτε στη φυλακή νάμουνε,δηλαδής.

Αν κι εδώ που τα λέμε,σαν φυλακή είναι,56 (σκάρτα) m²,πάνω-κάτω.:P

Δημοσ.

γαμω το θεο των αντροιντ.

εχω φτιαξει δυο avd και θελω να τους βαλω ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν εχω μαρκετ γιατι ειναι emulators. Τι κανω;

Δημοσ.

Το να κανεις το μπανακι σου και να σκουπιζεσαι με πετσετα απο αυτες που παιρνεις στην παραλια ειναι σα να πινεις φραπε απο το ποτηρι χωρις καλαμακι γαμωωωω.

Δημοσ.

Τα σπάει το μαγαζί :P

Κρύβε λόγια ρε συ,θα μας πάρουν χαμπάρι όλοι της γης οι καμμένοι και θα δουλεύω μετά,δεν είμαστε για τέτοια...

Εδώ είδα κι έπαθα να πιάσω τη χρυσή τομή,να πληρώνονται τα μπιλς κι εγώ να πεοκρούω...

Το να κανεις το μπανακι σου και να σκουπιζεσαι με πετσετα απο αυτες που παιρνεις στην παραλια ειναι σα να πινεις φραπε απο το ποτηρι χωρις καλαμακι γαμωωωω.

Σουπλίν ντεκ έκει καρντιά μου το πλυντήριο;

Δημοσ.

Tι σχεση εχει το πλυντηριο? ΕΓΩ τα θελω ΣΚΛΗΡΑ τα μπουρνουζια μου κυριος. Οι πετσετες που ειναι γιαντημπαραλια ειναι διαφορετικες, και εχουν πανω διαφημισεις BMW, PLAYBOY ...

Δημοσ.

ροφλ, χτυπιέμαι στα γέλια:

αποκριάτικες στολές τρόμου και παπά

δήμιος, φάντασμα, βαμπίρ, σκελετός, παπάς :mrgreen: :mrgreen:

έντιτ: ο τσογλαναράς θέλει να ντυθεί αστυνόμος λέει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον πάω σε αποκριάτικο πάρτυ ντυμένο μπάτσο. Σπίτι θα μείνει να πετάει τις σερπαντίνες στον τοίχο.

Δημοσ.

γαμω το θεο των αντροιντ.

εχω φτιαξει δυο avd και θελω να τους βαλω ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν εχω μαρκετ γιατι ειναι emulators. Τι κανω;

Μπορείς να εγκαταστήσεις apk κανονικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...