Pantelwolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μια ωρα υπνο σκάρτη. 100 πραγματα να γυρνανε στο κεφάλι. Ευτυχως σχολάμε νωρίς. Καλημέρα http://www.youtube.com/watch?v=hjJtwgQXstQ
YiN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λέμε τώρα. Ο Β' Παγκόσμιος τα άφησε να στέκονται, τα κάψαμε με τα χεράκια μας. Έτος 2012.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παππού σου έκαψαν τα σταρμπακς!! Εσενα σκεφτομασταν με το Dark χτες βραδυ...
QQTilt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν καίνε και το αεροδρόμιο μια φορά? Απ τις 6 είμαι πάλι εδώ γαμωτοκερατακιμου
pamelouketo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παππού σου έκαψαν τα σταρμπακς!! Εσενα σκεφτομασταν με το Dark χτες βραδυ... Ναι γμτ μου,και το κακό είναι ότι πρόσφατα έκλεισε και το υποκατάστημα της Ακαδημίας,δίπλα μου. Αλλά ξέρω εγώ,άμα κάνει κανας χαζός από σας ότι σκάει μύτη και τηλεφωνάει πριν,θα σας αγκαζάρω να μου φέρνετε. Ούτε στη φυλακή νάμουνε,δηλαδής. Αν κι εδώ που τα λέμε,σαν φυλακή είναι,56 (σκάρτα) m²,πάνω-κάτω.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 γαμω το θεο των αντροιντ. εχω φτιαξει δυο avd και θελω να τους βαλω ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν εχω μαρκετ γιατι ειναι emulators. Τι κανω;
athlios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το να κανεις το μπανακι σου και να σκουπιζεσαι με πετσετα απο αυτες που παιρνεις στην παραλια ειναι σα να πινεις φραπε απο το ποτηρι χωρις καλαμακι γαμωωωω.
pamelouketo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τα σπάει το μαγαζί Κρύβε λόγια ρε συ,θα μας πάρουν χαμπάρι όλοι της γης οι καμμένοι και θα δουλεύω μετά,δεν είμαστε για τέτοια... Εδώ είδα κι έπαθα να πιάσω τη χρυσή τομή,να πληρώνονται τα μπιλς κι εγώ να πεοκρούω... Το να κανεις το μπανακι σου και να σκουπιζεσαι με πετσετα απο αυτες που παιρνεις στην παραλια ειναι σα να πινεις φραπε απο το ποτηρι χωρις καλαμακι γαμωωωω. Σουπλίν ντεκ έκει καρντιά μου το πλυντήριο;
athlios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Tι σχεση εχει το πλυντηριο? ΕΓΩ τα θελω ΣΚΛΗΡΑ τα μπουρνουζια μου κυριος. Οι πετσετες που ειναι γιαντημπαραλια ειναι διαφορετικες, και εχουν πανω διαφημισεις BMW, PLAYBOY ...
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ροφλ, χτυπιέμαι στα γέλια: αποκριάτικες στολές τρόμου και παπά δήμιος, φάντασμα, βαμπίρ, σκελετός, παπάς :mrgreen: έντιτ: ο τσογλαναράς θέλει να ντυθεί αστυνόμος λέει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον πάω σε αποκριάτικο πάρτυ ντυμένο μπάτσο. Σπίτι θα μείνει να πετάει τις σερπαντίνες στον τοίχο.
angmar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 γαμω το θεο των αντροιντ. εχω φτιαξει δυο avd και θελω να τους βαλω ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν εχω μαρκετ γιατι ειναι emulators. Τι κανω; Μπορείς να εγκαταστήσεις apk κανονικά;
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 τι σκατοκατασταση σε αυτη την πολη, λες και μουτζωσαν τις διακοπες μου, αυριο γυριζω βελγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις