Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγαπάω τους μύθους.Υπήρχε λόγος που δημιουργήθηκαν , λόγος που επιβίωσαν,υπάρχει λόγος που ζουν ακόμη.

Επίσης ήταν καλή σκέψη ότι τα χρυσόψαρα έχουν μικρή μνήμη.Εκανε τις γυάλες λιγότερο φρικιαστικές.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Aγαπάω τους μύθους.Υπήρχε λόγος που δημιουργήθηκαν , λόγος που επιβίωσαν,υπάρχει λόγος που ζουν ακόμη.

Επίσης ήταν καλή σκέψη ότι τα χρυσόψαρα έχουν μικρή μνήμη.Εκανε τις γυάλες λιγότερο φρικιαστικές.

Γκόντες!

Δημοσ.

Ήταν και δυο anonymous. "EXPECT US" λέω δυνατά και μου σκάει ένας από τους δύο brofist.

GOD BLESS INTERNETS.

Δημοσ.

Πάντως κατεβείτε όπου είστε στην πλατεία. Πριν είπατε κάποιοι ότι δεν κερδίζουμε τίποτα. Μόλις είδα πάλι πάγκο με λουκάνικα ξενέρωσα, αλλά δε γαμιέται. Πάτε στην πανεργατική. Μας έχουν γαμήσει. Φάτε λίγο δακρυγόνο, καλό κάνει. Δείτε το άσπλαχνο βλέμμα των ματατζήδων. Σε μια φάση πάω μπροστά, ένας τύπος πριν σκάσει ντου από μπάτσους τον έκραζε, και ένας μαλάκας τον κοίταγε και χαμογέλαγε. Μιλάμε για περιφρόνηση όχι μαλακίες!

Δημοσ.

Βαλανε λεει φωτια σε ενα ακατοικητο κτιριο, οπου διπλα ειναι τα γραφεια του ΔΝΤ.

Θεια Δικη θεε μου !!! :-D

Δημοσ.

Πάντως κατεβείτε όπου είστε στην πλατεία. Πριν είπατε κάποιοι ότι δεν κερδίζουμε τίποτα. Μόλις είδα πάλι πάγκο με λουκάνικα ξενέρωσα, αλλά δε γαμιέται. Πάτε στην πανεργατική. Μας έχουν γαμήσει. Φάτε λίγο δακρυγόνο, καλό κάνει. Δείτε το άσπλαχνο βλέμμα των ματατζήδων. Σε μια φάση πάω μπροστά, ένας τύπος πριν σκάσει ντου από μπάτσους τον έκραζε, και ένας μαλάκας τον κοίταγε και χαμογέλαγε. Μιλάμε για περιφρόνηση όχι μαλακίες!

Παίρνει 700 ευρώ το μήνα ρε.

Και μόνο που σε κοιτάζει χάρη σου κάνει.

Δημοσ.

Ρε Σπύρο,δε μπας ρε απ´ το μαγαζί που δεν έχω ip cam να μου πεις τι γίνεται;

Δεν είμαι εξώ ρε συ Μάριε, από το twitter ότι ενημερώνομαι...θα ρωτήσω την Άννα...

Δημοσ.

Γύρισα γρήγορα πίσω,η οφθαλμική πίεση της κυρούλας έγραψε κόκκινο απ´ τη χημεία κι εμένα μούρθε ένα τραμπάκουλο απ´ τη ζάλη,ήταν ληγμένα μάλλον :P

Δημοσ.

Παππού για πες να γελάσουμε.

Επίσης ήρθαν μπάτσοι από εξωτερικό για ενίσχυση ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...