μαφαλντα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είχε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η συγκυβέρνηση;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ε δεν πήρε; Ολοκληρο πρωθυπουργο αλλαξαν. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=430405
μαφαλντα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μμ ναι.Μερικές φορές βολεύει η μνήμη χρυσόψαρου.
Sellers Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα μπορεί να λέω και χαζά αλλά αφού πλέον μιλάμε για συγκυβέρνηση δεν τίθεται καν θεμα αυτοδυναμίας. Τα 2 μεγαλύτερα κόμματα μαζί τα οποία όλα αυτά και μόνο φτιάχνουν σχεδόν όλη την βουλή. Απο κει και πέρα θα ακουστούν τα ''γνωστά'' όχι αλλά και πάλι ακομα και τους ελάχιστους του ''όχι'' να βάλεις δεν γίνεται να φτάσεις τους 100. Καλά κατάλαβα? Αυτό ρωτούσες? Επίσης αν ρωτούσες αυτό, καλά απάντησα? Είμαι τόσο σκράπας απο οικονομία και πολιτικά ρε γαμώτο.
PavelX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μμ ναι.Μερικές φορές βολεύει η μνήμη χρυσόψαρου. Μύθος.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλά κατάλαβα? Αυτό ρωτούσες? Επίσης αν ρωτούσες αυτό, καλά απάντησα? Είμαι τόσο σκράπας απο οικονομία και πολιτικά ρε γαμώτο. Είναι όντως τόσο ενοχλητικό να σε θέλουν οι γυναικες μονο για το κορμί σου;
siracos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα μπορεί να λέω και χαζά αλλά αφού πλέον μιλάμε για συγκυβέρνηση δεν τίθεται καν θεμα αυτοδυναμίας. Τα 2 μεγαλύτερα κόμματα μαζί τα οποία όλα αυτά και μόνο φτιάχνουν σχεδόν όλη την βουλή. Απο κει και πέρα θα ακουστούν τα ''γνωστά'' όχι αλλά και πάλι ακομα και τους ελάχιστους του ''όχι'' να βάλεις δεν γίνεται να φτάσεις τους 100. Καλά κατάλαβα? Αυτό ρωτούσες? Επίσης αν ρωτούσες αυτό, καλά απάντησα? Είμαι τόσο σκράπας απο οικονομία και πολιτικά ρε γαμώτο. Μην στενοχωριέσαι δεν είσαι σκράπας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι έχουν σκίσει τα πτυχία τους με αυτά που βλέπουν στην Ελλάδα.
sugata Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Η επανασταση αρχιζει απο κινηματογραφο και καταστηματα που καιγονται. Μάπα ταινίες, μάπα ρούχα, ε τι περιμένεις, αγανάκτησε ο κόζμος.
Sellers Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είναι όντως τόσο ενοχλητικό να σε θέλουν οι γυναικες μονο για το κορμί σου; Σκηνικά εννιάμιση βδομάδων στήνονται στο κορμί μου. Με κάποιες μικροδιαφορές βέβαια. Π.χ, ένα σταφύλι μπορεί να σταθεί ακίνητο μόνο στον ομφαλό. Αλλιώς το πήρε η κλίση και το ψάχνουμε ζουληγμένο στα σεντονία.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 κάψαν το Αττικόν & το Άστυ.... καρκίνους στα @@ και μεταστάσεις στο παχύ έντερο...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπω σε πολύ καλή ποιότητα επι πληρωμή τον τελικό του κοπα αφρικα .Στο http://www.eurosportplayer.com
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 κάψαν το Αττικόν & το Άστυ.... καρκίνους στα @@ και μεταστάσεις στο παχύ έντερο... Λαμπαδιασαν ολα Και βεβαια ο nick θα πει, αυτα εχουν οι πορειες. Ας τα καψουμε ολα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Λαμπαδιασαν ολα Και βεβαια ο nick θα πει, αυτα εχουν οι πορειες. Ας τα καψουμε ολα. Είδα φωτογραφίες στο twitter... πόσες κατάρες πια να τους ρίξεις...
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είδα φωτογραφίες στο twitter... πόσες κατάρες πια να τους ρίξεις... Στο Σκαι τα βλεπω εγω, μακαρι να μην εχουμε και θυματα.
slygeo87 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Συγχαρητήρια για τα μαντρόσκυλα της εξουσίας, μας στρίμωξαν στην Ερμού και φάγαμε το δακρυγόνο της ζωής μας. Ευτυχώς μπήκαμε σε μία πολυκατοικία, παραλίγο να λιποθυμήσουμε. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ. Μόλις ήρέμησαν τα πράγματα κατάφερα και έφτασα στην πλατεία μέσα από πετροπόλεμο και καδρόνια. Με έσωσε ένα περίπτερο! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις