athlios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια , η μαλακια ειναι σημαντικη. Δε πρεπει να αμελουμε τοσο σοβαρα πραγματα.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μισο να δω μια το βιογραφικο μου. Ναι οκ, οι σπουδες για games programming ειναι ακομα εκει ευτυχως. Τωρα θα με σεβεται πιο πολυ ενας ασχετος. Fuck yeah. Και εξυπνακιας ειναι αυτος που απανταει ξερα, οχι αυτος που σου δειχνει που εκανες το λαθος. Παντως λεξικολογια/παπυρουσολαρολογια δεν σπουδασες, αρα γιατι να εχω την απαιτηση να ξερεις τι σημαινει η λεξη.
athlios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 την παπαρολογια βλεπω ομως την εχετε και οι 2 στο βιογραφικο ετσι?
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μα κυριε καθηγητα, εσεις ειπατε να την εξασκουμε οσο πιο πολυ γινεται.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιζει να ηταν οι 5 πιο βαρετες σελίδες στην ιστορία των 4 ΟΟΤ. Έχει ξαναγίνει Μισο να δω μια το βιογραφικο μου.Ναι οκ, οι σπουδες για games programming ειναι ακομα εκει ευτυχως. Τωρα θα με σεβεται πιο πολυ ενας ασχετος. Fuck yeah.Και εξυπνακιας ειναι αυτος που απανταει ξερα, οχι αυτος που σου δειχνει που εκανες το λαθος.Παντως λεξικολογια/παπυρουσολαρολογια δεν σπουδασες, αρα γιατι να εχω την απαιτηση να ξερεις τι σημαινει η λεξη. Πάλι λες άλλα αντί άλλων. Άντε τρίψε κανα λάχανο, δεν θα συνεχίσω άλλο
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι λες άλλα αντί άλλων. Άντε τρίψε κανα λάχανο, δεν θα συνεχίσω άλλο
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει ξαναγίνει Δεν αναφερομαι στην πραξη, στον τρόπο που εκτυλίχτηκε η συζήτηση αναφέρομαι.
Sellers Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Λάθος ο τούφας λάθος και εσύ. Και εσύ τώρα υποτίθεται είσαι και λίγο σπουδαγμένος ε; 1. Ένα λάθος σε πράξεις είτε απο απροσεξία, είτε απο το να μπερδευτείς στην σειρά των πράξεων δείχνει άνθρωπο που δεν σπούδασε? 9 στις 10 φορές που έχω να κάνω πράξεις με νούμερα θα βγάλω λάθος αποτέλεσμα και σπουδάζω και φυσικός. 2. Δηλαδή τώρα την λες έτσι στον Τούφα? Στυλ ''Φάε μαλάκα αμόρφωτε''. Τρόποι και τέτοια? Και υποτίθεται ότι είσαι και σπουδαγμένος. (Το υπέθεσα επειδή έβγαλες σωστά την πράξη)
athlios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 η φωτο επρεπε να ειχε λεζαντα "σε χεζω"
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 1. Ένα λάθος σε πράξεις είτε απο απροσεξία, είτε απο το να μπερδευτείς στην σειρά των πράξεων δείχνει άνθρωπο που δεν σπούδασε? 9 στις 10 φορές που έχω να κάνω πράξεις με νούμερα θα βγάλω λάθος αποτέλεσμα και σπουδάζω και φυσικός. 2. Δηλαδή τώρα την λες έτσι στον Τούφα? Στυλ ''Φάε μαλάκα αμόρφωτε''. Τρόποι και τέτοια? 1. Ένα τσίγκλισμα του έκανα, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Μην το δένετε κόμπο 2. Κάπως έτσι, χωρίς όμως το "αμόρφωτε". Παρασύρθηκα από το συνεχόμενο flame και είπα πράγματα που συνήθως προσπαθώ να αποφεύγω. Δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας σε μερικές περιπτώσεις
sugata Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 10 points to ατήλιο 1. Ένα τσίγκλισμα του έκανα, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Μην το δένετε κόμπο 2. Κάπως έτσι, χωρίς όμως το "αμόρφωτε". Παρασύρθηκα από το συνεχόμενο flame και είπα πράγματα που συνήθως προσπαθώ να αποφεύγω. Δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας σε μερικές περιπτώσεις Κυριακή και nothing to do, huh?
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαμος στο Συνταγμα, τα καινε παλι. Ξερω, παραξενο πραγμα.
pamelouketo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαμος στο Συνταγμα, τα καινε παλι. Ξερω, παραξενο πραγμα. Χημεία και τέρατα.
-nick- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαμος στο Συνταγμα, τα καινε παλι. Ξερω, παραξενο πραγμα. Ε αν δεν τα καιγανε σημερα ποτε?
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ε αν δεν τα καιγανε σημερα ποτε? Ε ναι, αμα δε τα καψουν πως θα διαδηλωσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις