Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφισημίας υπαρχούσης you are both right.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Σήμερα έκανα σωστές μαθηματικές πράξεις.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

btw εγω για cat facts copypasta εψαχνα και το βρηκα http://knowyourmeme.com/memes/48293

Αν και εχω να ασχοληθω με αλγεβρα 5 χρονια περιπου, φυσικα και ξερω με ποια σειρα γινονται οι πραξεις

Τωρα γιατι ειπα 2, μια ματια στο avatar μου.

Δημοσ.

Βασικά η σκατοσχέση που έβαλες ρε τουφ έχει αμφισημία.

Εξαρτάται το αν θα θεωρήσεις παρονομαστή του κλάσματος ολόκληρη τη σχέση δεξιά από το / η μόνο τον πρώτο τελεστή -->2

Με προτεραιότητα αριστερά, με προτεραιότητα δεξιά δεν έχει σημασία στον πολλαπλασιασμό. Έχει να κάνει με το πως θα μεταφράσει ο λεκτικός και ο συντακτικός αναλυτής τα πρωτεύοντα στοιχεία(elements).

Αμφισημίας υπαρχούσης you are both right.

Δεν είναι έτσι, είναι κάτι αντικειμενικό και βγάζει 288. Όποιος πει 2 έχει λάθος είτε είναι εργάτης σε οικοδομή είτε είναι στο cern.

Εσύ δηλαδή πόσο θα το έβγαζες;

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Σήμερα έκανα σωστές μαθηματικές πράξεις.

Not today

Τωρα γιατι ειπα 2, μια ματια στο avatar μου.

yao-ming-meme-generator-you-yeah-right-efffff.jpg

Δημοσ.

Γιν θα παει σκατα η βδομαδα σου. Ειδες που στο λεγανε στο σχολειο οτι αυτα που μαθαινες θα σου χρειαστουν μια μερα??

Δημοσ.

Ας στειλει ο viper τα τσουρεκια με σοκολατα και ας κανει οσο θελει.. αμαν.

μωρη πειναλα

λυσσα

:mrgreen:

Δεν είναι έτσι, είναι κάτι αντικειμενικό και βγάζει 288. Όποιος πει 2 έχει λάθος είτε είναι εργάτης σε οικοδομή είτε είναι στο cern.

417138_314967085217655_100001130973.jpg

Δημοσ.

Cthulu, ευχαριστω που εκανες οτι περιμενα παντως. Το ατομο που απανταει "λαθος" και δεν δειχνει στους αλλους που κανανε λαθος ειναι ο κλασικος ειδικολογος-μπουρδολογος. Κερδισες τον ρολο σου επαξια. Μου αρεσει που ησουνα πανω απο το pc με το f5 να εχει παρει φωτια για να δειξεις ποσο δικιο ειχες.

Δημοσ.

Έχω δείξει ακριβώς που έκανες το λάθος το έχουν δείξει και οι άλλοι

Εδώ πχ:

Η προσαιτεριστικότητα των πράξεων ανάμεσα σε πολλαπλασιασμό και διαίρεση είναι από αριστερά προς τα δεξιά. Οπότε:

48/2(9+3)

24(12)

288

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι ειναι τρολλαρισμα ή να το πω ξανα?

Ειδικα οταν ειπες στον νικο "Και εσύ τώρα υποτίθεται είσαι και λίγο σπουδαγμένος ε;" εδειξες το ποσο σου αρεσει να το παιζεις εξυπνακιας.

Μετα απο 2 posts εβαλες την σωστη απαντηση, πραγμα που θα επρεπε να το κανεις πριν τα "ΟΧΙ" και τα "ΛΑΘΟΣ"

Δημοσ.

Ειδικα οταν ειπες στον νικο "Και εσύ τώρα υποτίθεται είσαι και λίγο σπουδαγμένος ε;" εδειξες το ποσο σου αρεσει να το παιζεις εξυπνακιας.

Από έναν σεφ δεν έχω την απαίτηση να το ξέρει αυτό αλλά ο άλλος πάει πανεπιστήμιο ffs. Και ναι, μια στα τόσα ανάμεσα στα τόσα σχόλια που κάνω θα το παίξω και μια φορά κάπως, αντίθετα με εσένα που το παίζεις όλη την ώρα

Μετα απο 2 posts εβαλες την σωστη απαντηση, πραγμα που θα επρεπε να το κανεις πριν τα "ΟΧΙ" και τα "ΛΑΘΟΣ"

Ναι, τα 2 ποστ φταίνε που δεν καταλάβαινες και έγινε το flame 4 σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...