YiN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αμφισημίας υπαρχούσης you are both right. Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Σήμερα έκανα σωστές μαθηματικές πράξεις.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 btw εγω για cat facts copypasta εψαχνα και το βρηκα http://knowyourmeme.com/memes/48293 Αν και εχω να ασχοληθω με αλγεβρα 5 χρονια περιπου, φυσικα και ξερω με ποια σειρα γινονται οι πραξεις Τωρα γιατι ειπα 2, μια ματια στο avatar μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά η σκατοσχέση που έβαλες ρε τουφ έχει αμφισημία. Εξαρτάται το αν θα θεωρήσεις παρονομαστή του κλάσματος ολόκληρη τη σχέση δεξιά από το / η μόνο τον πρώτο τελεστή -->2 Με προτεραιότητα αριστερά, με προτεραιότητα δεξιά δεν έχει σημασία στον πολλαπλασιασμό. Έχει να κάνει με το πως θα μεταφράσει ο λεκτικός και ο συντακτικός αναλυτής τα πρωτεύοντα στοιχεία(elements). Αμφισημίας υπαρχούσης you are both right. Δεν είναι έτσι, είναι κάτι αντικειμενικό και βγάζει 288. Όποιος πει 2 έχει λάθος είτε είναι εργάτης σε οικοδομή είτε είναι στο cern. Εσύ δηλαδή πόσο θα το έβγαζες; Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Σήμερα έκανα σωστές μαθηματικές πράξεις. Not today Τωρα γιατι ειπα 2, μια ματια στο avatar μου.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Γιν θα παει σκατα η βδομαδα σου. Ειδες που στο λεγανε στο σχολειο οτι αυτα που μαθαινες θα σου χρειαστουν μια μερα??
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ας στειλει ο viper τα τσουρεκια με σοκολατα και ας κανει οσο θελει.. αμαν. μωρη πειναλα λυσσα Δεν είναι έτσι, είναι κάτι αντικειμενικό και βγάζει 288. Όποιος πει 2 έχει λάθος είτε είναι εργάτης σε οικοδομή είτε είναι στο cern.
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα βγαλαμε συμπερασμα? Περασαμε την ταξη?
saya Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μωρη πειναλα λυσσα Eσυ φταις που εβαλες την φωτο.. :mad:
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Cthulu, ευχαριστω που εκανες οτι περιμενα παντως. Το ατομο που απανταει "λαθος" και δεν δειχνει στους αλλους που κανανε λαθος ειναι ο κλασικος ειδικολογος-μπουρδολογος. Κερδισες τον ρολο σου επαξια. Μου αρεσει που ησουνα πανω απο το pc με το f5 να εχει παρει φωτια για να δειξεις ποσο δικιο ειχες.
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Eσυ φταις που εβαλες την φωτο.. :mad: ε πεταξου μεχρι τον τερκε[σας κανω ολους διαβητικους]νλη
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχω δείξει ακριβώς που έκανες το λάθος το έχουν δείξει και οι άλλοι Εδώ πχ: Η προσαιτεριστικότητα των πράξεων ανάμεσα σε πολλαπλασιασμό και διαίρεση είναι από αριστερά προς τα δεξιά. Οπότε: 48/2(9+3) 24(12) 288
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαινεις οτι ειναι τρολλαρισμα ή να το πω ξανα? Ειδικα οταν ειπες στον νικο "Και εσύ τώρα υποτίθεται είσαι και λίγο σπουδαγμένος ε;" εδειξες το ποσο σου αρεσει να το παιζεις εξυπνακιας. Μετα απο 2 posts εβαλες την σωστη απαντηση, πραγμα που θα επρεπε να το κανεις πριν τα "ΟΧΙ" και τα "ΛΑΘΟΣ"
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιζει να ηταν οι 5 πιο βαρετες σελίδες στην ιστορία των 4 ΟΟΤ.
insomniaK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 288, αλλά να βάζετε παρενθεσεις για το λόγο που αναφέρει ο παντελγουλφ.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ειδικα οταν ειπες στον νικο "Και εσύ τώρα υποτίθεται είσαι και λίγο σπουδαγμένος ε;" εδειξες το ποσο σου αρεσει να το παιζεις εξυπνακιας. Από έναν σεφ δεν έχω την απαίτηση να το ξέρει αυτό αλλά ο άλλος πάει πανεπιστήμιο ffs. Και ναι, μια στα τόσα ανάμεσα στα τόσα σχόλια που κάνω θα το παίξω και μια φορά κάπως, αντίθετα με εσένα που το παίζεις όλη την ώρα Μετα απο 2 posts εβαλες την σωστη απαντηση, πραγμα που θα επρεπε να το κανεις πριν τα "ΟΧΙ" και τα "ΛΑΘΟΣ" Ναι, τα 2 ποστ φταίνε που δεν καταλάβαινες και έγινε το flame 4 σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις