Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ή αυτό... ή δες μήπως σου λείπουν και δεξιές κάλτσες. Αν ναι, ξεκίνα να φτιάχνεις καπέλο από αλουμινόχαρτο και στείλε μας binary pm.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! :shock:

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες είμαι χάλια ψυχολογικά με αυτά που γίνονται στην χώρα... μιλάμε για σκατά εντελώς. Το στομάχι μου είναι μονίμως σαν πλυντήριο, όρεξη να φάω δεν έχω και γενικότερα είμαι σαν μούμια.

Πήγα το πρωί Σαλόνικα, είδα κόσμο, ξεχάστηκα λίγο, έγινα καλύτερα... τώρα ήρθα σπίτι και με λίγες ειδήσεις/internet πάλι τα ίδια.

Και δεν έχω ούτε χρέη, ούτε παιδιά, ούτε τίποτα...

Δημοσ.

Σήμερα βρήκα το θερμοστάτη κατεβασμένο.

Δεν έχει έρθει κανείς σπίτι.

Μπορεί εσύ να μην βρήκες κανέναν άλλο στο σπίτι.

λίγες ειδήσεις/internet πάλι τα ίδια.

Μην τα διαβάζεις αυτά. Σε 2 μήνες όλα θα στρώσουν. Πιες μια μπύρα.

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες είμαι χάλια ψυχολογικά με αυτά που γίνονται στην χώρα... μιλάμε για σκατά εντελώς. Το στομάχι μου είναι μονίμως σαν πλυντήριο, όρεξη να φάω δεν έχω και γενικότερα είμαι σαν μούμια.

Πήγα το πρωί Σαλόνικα, είδα κόσμο, ξεχάστηκα λίγο, έγινα καλύτερα... τώρα ήρθα σπίτι και με λίγες ειδήσεις/internet πάλι τα ίδια.

Και δεν έχω ούτε χρέη, ούτε παιδιά, ούτε τίποτα...

Ταπ, ταπ (φιλικο χτυπημα στον ωμο). Σκέφτεσαι μηπως την επανασταση; Μ; Εστω και λιγο..

Δημοσ.

Επίσης δεν έχω βγει κι απ' το σπίτι.

Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα; Μπορεί ο άλλος εσύ να ζεσταινόταν.

Δημοσ.

Επίσης δεν έχω βγει κι απ' το σπίτι.

Εψαξες για φαντασματα;

Ο Γκανταλφ τι κολπα ξέρει να κανει εκτός από το να μπαινει μπροστα στην εξώπορτα όταν πας να βγεις και να νιαουριζει το You shall not pass.

Μηπως είναι καποιο μοχθηρο σχέδιο του γκολουμ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...