chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει? Η αδερφή μου και η παρέα της, δεν έχουν κλείσει καν τα 18......καλύτερα να μην σου πω νούμερο. Και η μικρή μου έχει σταθερή σχέση εδώ και έναν χρόνο
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εγω προσωπικα ξερω μια γυναικα 30 χρονων που εχει παει με καμια σαρανταρια.μια αλλη 29 εχει παει με 15. ολες οι υπολοιπες συνομηλικες μου με 2-3. ναι ρε τουφ. για ψυχολογησε με.
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 4ψηφιο νουμερο?οχι ρε φιλε,με κανεις εξω φρενων. Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω Ναι αλλα μιλας για gay ανδρες, που σε 5 λεπτα δεν εχουν αναστολες στο να κανουν σεξ. Μου δειχνε ο Julien περσυ το grinder, μου χει πει και ενας φιλος μου bear ιστοριες... If only i loved the cock...
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 @nick, βγες στα κατάλληλα μέρη, πιες τα έντερα σου και θα τις εντοπίσεις Ελπιζω να μην εννοεις barakia & clubακια & cafeteries γιατι δεν γουσταρω τετοια μερη
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αυτο ειναι εξ ορισμου αδυνατο. δεν γινεται να το χορτασεις ποτε συμφωνω και +1 Παντως εγω βολευομαι κ με τον δονητη να πω την αληθεια.Στις δυσκολες φασεις να πουμε.Δεν ξερω φυσικα εαν εισαι τοσο insatiable οπως οι Τοξοπουστες,αλλα ειναι μια λυση για τα εκτακτα.Ψησου
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Η αδερφή μου και η παρέα της, δεν έχουν κλείσει καν τα 18......καλύτερα να μην σου πω νούμερο. Και η μικρή μου έχει σταθερή σχέση εδώ και έναν χρόνο τι παιζει με εσας στην Αθήνα?
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 συμφωνω και +1 Παντως εγω βολευομαι κ με τον δονητη να πω την αληθεια.Στις δυσκολες φασεις να πουμε.Δεν ξερω φυσικα εαν εισαι τοσο insatiable οπως οι Τοξοπουστες,αλλα ειναι μια λυση για τα εκτακτα.Ψησου too much information!!! dude! δεν κρατιεσαι με τιποτα!
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τι παιζει με εσας στην Αθήνα? Πολλά .......στης Αθηναίες δίνουμε μόνο το πουλί μας, στις Σαλονικιές και την καρδιά μας μαζί
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει? 5 μονο αυτοι με τους οποιους εχει κανει σεξ ε; οχι τα χαζοφλερτακια στα 15 που διναμε μονο φιλια.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα μιλας για gay ανδρες, που σε 5 λεπτα δεν εχουν αναστολες στο να κανουν σεξ. Τι παπατζες ειναι αυτες?Η μεγαλυτερη ερευνα που εχει διενεργηθει ΠΟΤΕ στην ιστορια για τη σεξουαλικη συμπεριφορα ετερο κ ομο αντρων εχει καταδειξει οτι και τα δυο γκρουπ ειναι αντιστοιχα σεξουαλικα ενεργα, με τους ομο να ριχνουν στους ετερο ενα 0 κομμα κατι στα ποσοστα συχνοτητας αλλαγης συντροφων οσο κ στα απολυτα νουμερα ΥΓ.Σοβαρα εντωμεταξυ
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι το πουλι μας στις αθηναιες* και αλλα στις σαλονικιες γιατι ειναι αλλη ρατσα αυτες οχι ελληνιδες. Για αυτες απο την σαλαμυκονο να δεις εγω τι δινω. *και φοραμε και βρακι με τον nemo μην ξεχνιομαστε ε?
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πολλά .......στης Αθηναίες δίνουμε μόνο το πουλί μας, στις Σαλονικιές και την καρδιά μας μαζί σας ευχαριστουμε! <καρδουλες>
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τι παπατζες ειναι αυτες?Η μεγαλυτερη ερευνα που εχει διενεργηθει ΠΟΤΕ στην ιστορια για τη σεξουαλικη συμπεριφορα ετερο κ ομο αντρων εχει καταδειξει οτι και τα δυο γκρουπ ειναι αντιστοιχα σεξουαλικα ενεργα, με τους ομο να ριχνουν στους ετερο ενα 0 κομμα κατι στα ποσοστα συχνοτητας αλλαγης συντροφων οσο κ στα απολυτα νουμερα ΥΓ.Σοβαρα εντωμεταξυ Μα φυσικα αυτο λεω! Ξεχνας ομως οτι εμεις οι ετερο, εχουμε και την μαλακια στο μυαλο της καθε γυναικας, που εκει μεσα εκτος απο προσωπικες και κοινωνικες ανασφαλειες παιζουν και εξελεκτικα θεματα στο υποσυνειδητο. Οι ομο, ευτυχως εχετε ατομα απεναντι σας που οταν λενε κατι εννοουν αυτο που ειναι, γιατι απευθηνεστε σε ανδρες. Δεν θα ηθελα ποτε να ημουν λεσβια για αυτο και μονο το λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις