slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ναι. Κάπως έτσι είμαι κι εγώ χωρίς το ρολόϊ.
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 όχι παιδιά. μη το κάνετε αυτό.. μη παρεξηγηθώ. απλά είπα να συστηθώ όπως αρμόζει σε μια νέα ινσόμνιακ. πάμε παρακάτω πλιζ.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καινουργιο φρουτο; το ανταλουζ ειναι απο την ανδαλουσια ή απο την ομονυμη σως; γιατι δεν ξαφνιάζομαι...
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 όχι παιδιά. μη το κάνετε αυτό.. μη παρεξηγηθώ. απλά είπα να συστηθώ όπως αρμόζει σε μια νέα ινσόμνιακ. πάμε παρακάτω πλιζ. θα σε ξεχασουνε μολις περασει η επομενη
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καινουργιο φρουτο; το ανταλουζ ειναι απο την ανδαλουσια ή απο την ομονυμη σως; Στοιχηματιζω στη σως. Ολα τα λεφτα μου. @Σουπαφλαι Περιμενω κραξιμο... ακομα δεν το ειδα ομως
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καινουργιο φρουτο; το ανταλουζ ειναι απο την ανδαλουσια ή απο την ομονυμη σως; υπάρχει σως ανταλούζ (ανταλούθ ισπανικά); δε το 'ξερα. λογικό, γιατί με την κουζίνα δεν έχω πολύ καλή σχέση. Από την ανδαλουσία λοιπόν.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μαρία -εκτός κι αν έχεις λεφτά για πέταμα-μην στοιχηματίζεις
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μαρία -εκτός κι αν έχεις λεφτά για πέταμα-μην στοιχηματίζεις To ειπα εκ του ασφαλους γιατι δεν εχω κανει ακομα transfer στο paypal Τωρα που το ξανασκεφτηκα , εχω ενα υπολοιπο εκει €1,50. Οποτε τοσα στοιχηματιζω
PavelX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Προς τις γυναίκες τους forum. Αύριο πάω για επέμβαση laser στα μάτια, οπότε παίζει να μην ξαναδώ βυζά στη ζωή μου. Όποια κοπέλα επιθυμεί να μου δείξει τα πλούσια (ή μη) στήθη της, παρακαλώ με PM. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις και όλες οι φωτογραφίες. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις