leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 δείτε φωτο που έβαλε ο άλλος σε αγγελία "πωλείται διθέσιος καναπές" αν είναι δυνατόν.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι να γίνει μωρε ακριβός καφες, κινηση στα μαγαζια, βροχουλα, τα γνωστα.
YiN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι να γίνει μωρε ακριβός καφες, κινηση στα μαγαζια, βροχουλα, τα γνωστα. Για την κυκλοφορία ρωτάω.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ πάντως: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" Καλά θα περάσουμε
salliara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης δεν χρωστάω ούτε ένα μάθημα, χέστε με.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για την κυκλοφορία ρωτάω. Θεσσαλονικη ολα καλα. Εχω μια διαθεση τρολαρισματος σημερα, ισως επειδη εδω και 2 ώρες βρισκομαι στην ιδια σελίδα του βιβλιου που διαβαζω.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ πάντως: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" Καλά θα περάσουμε
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σε τέτοια φάση είμαι, να γλυτώσουμε και κανα φράγκο. Την γριά από δίπλα δεν βλέπω καλά όμως...
salliara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μου κάνουν παράπονα οι απο κάτω οτι ακούνε φασαρία οτι βάζω ηλεκτρική σκούπα τις νύχτες ή οτι φταίει το μπαλκόνι μου που πλημμύρισε το δικό τους. Η π*τανα η φοιτήτρια του 5ου φταίει για όλα. Τη τρελόγρια δίπλα με τη μπόχα κ τη τιβι στο τέρμα δεν την λένε τπτ όμως.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι έκανε η φοιτήτρια του 5ου και γιατί δε μου την έχεις γνωρίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις