gang Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις τελείωσα διάβασμα πολιτικής οικονομίας και έκανα την κίνηση να ανοίξω την τιβι. Το καις ή δεν το καις το βιβλίο; Σας έχω πει, μην κάνετε μαλακίες μετά το διάβασμα.... Όποιος ξαναμιλήσει για Σαλλλλονίκη μέρες που είναι, θα βάλω τον εξωποδώ να σας ρίξει 10ήμερο ban. Αυτά.
athlios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι μερες ειναι και δε το πηραμε χαμπαρι εμεις εδω στην εξωτικη Θεσσαλονικη;
stavi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ναι ρε συ γιατί; γιατί να μη μιλαμε για τη 8εσσαλονίκη είμαστε από τη θεσσαλονίκη και δε θα μιλάμε για τη θεσσαλονίκη εντάξει κάνει λίγο κρυο εδώ στη θεσσαλονίκη αλλά κατα τάλλα είναι πολύ ωραία πόλη η θεσσαλονίκη έχεις δει τη θεσσαλονίκη το βράδύ εχεις περπατήσει στην παραλία της θεσσαλονίκης με ομίχλη έχεις δει όλη τη θεσσσαλονίκη από τα κάστρα; γιατί το λες αυτό; χαιρετίσματα απο θεσσαλονίκη πάω για ύπνο. γράφω χαζομάρες
YiN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σας έχω πει, μην κάνετε μαλακίες μετά το διάβασμα.... Όποιος ξαναμιλήσει για Σαλλλλονίκη μέρες που είναι, θα βάλω τον εξωποδώ να σας ρίξει 10ήμερο ban. Αυτά. Τι να κάνω ρε γκανγκ αφού γινόταν χαμός έπρεπε να παρακολουθήσω λίγο. Να ξέρω από που θα κρεμαστώ δλδ όχι τίποτε. Κατατά με βλέπω να κόβομαι με εξαιρετική άνεση σήμερα. 4 ώρες ύπνο, αμέτρητοι ορισμοί και τύποι στο κεφάλι μου. Σεπτέμβρη με καλά μυαλά και σαμπάνιες.
YiN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σταμάτα ρε, νιώθω τύψεις. Και μισώ λίγο τους οικονομολόγους σήμερα.
athlios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Mα ο σεπτεμβρης ειναι τοπ μηνα για εξετασεις.
YiN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πφφφφφ. Σκάσε βλαμμένε. Τουλάχιστον θα λιώσω στον ύπνο το σουκου.
athlios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ναι θα λιωσεις στον υπνο. Αλλα δε θα χεις περασει το μαθημα. =(
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 βαριέμαι το μάσημα γμτ$%@#$ εχω ενα τάπερ φαι και δεν τελειώνει .. βέβαια meanwille in africa οπότε κάνω την καρδιά μου δέντρα και συνεχίζω το μάσημα ..
athlios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καποιος σε ειχε ρωτησει αν στη φωτο εισαι εσυ. Σκληρο αγορι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις