andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Όχι. Αγγελούδια συνήθως ντεν είμαστε. ε, εξαρτάται και ποιόν έχουμε απέναντί μας. Ισα ίσα που οι πράξεις αποδεικνύουν οτι ούτε θανατηφόρες είστε, αλλιως δε θα μπορούσα να σου γράφω αυτή τη στιγμή, λογικά ο Dennis Ritchie τώρα στήνει το gateway εκει πάνω, ούτε οτι δεν τις προτιμώ. Την τύχη μου. τι έχεις τραβήξει και δεν το μαρτυράς. τρου σαρβάιβορ. βγαλε ολόκληρη την "λογικα ...εκει πανω" αν σε μπερδεύει, ήταν ένα σχόλιο. γενικά η δομή: προταση Α, δευτερεύουσα της Α, ασχετο σχόλιο, συνέχεια της Α η δομή σωστή, λέει η φιλόλογος.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 το όλο θέμα είναι οτι ενώ μου αρέσουν οι θεσσαλονικιές για κάποιο περίεργο λόγο στα γονίδιά μου, δε μου αρέσει η πόλη, μη μιλήσω για το μπαογκ και τον ατηλιο.
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως δεν είσαι αρκετά χαλλαρός για να απολαύσεις τις σπάνιες ομορφιές της; μήπως την έχεις ζήσει με σκατά παρέα; Μην είναι ότι δεν έχεις φάει απ' τον πρασσά έξτρα ενισχυμένο μετά από ξενύχτι στο 8ball; καλά, μπάογκ, μπαοκτζήδες, εμετός. σόρι στους απανταχού λάτρεις. Μη με περιμένετε αύριο κάτω από το σπίτι να με μαυρίσετε, πλιζ.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 σπανιες ομορφιες. το εμαθα και αυτο. ο πρασσας μου πεφτει λιγο μακρια, παω στην Αννούλα στο στρατοπεδο στην καλαμαρια. Δε μας ειπες περιοχη και Ηλικια , και το λογο που εισαι ξυπνια ενω δουλευεις πρωι αυριο.
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 τρυφερούδι, δε σε καλύπτω; ποιός είπε για πρωί; Όχι οοχι οχι.. Ας πούμε ότι είμαι κάπως πιο νυχτερινός τύπος. Είμαι κέντρο. Κοίτα γενικά δεν είμαι από αυτούς τους πορωμένους με την θεσσαλονίκη, που θα στα κάνουν καμπάνες ότι είμαστε οι καλύτεροι, οι πιο κουλτουριάρηδες, οι πιο προνομιούχοι, που ξυπνάμε με την θεϊκή μυρωδιά του θερμαϊκού. Αλλά είναι γοητευτική πόλη, δε μπορείς να πεις. E; Είναι και αν θα την πετύχεις στα κέφια της βασικά. Ας πούμε παλιότερα συνήθιζα να μισώ την Αθήνα. Κάτι σουκού που είχα βρεθεί εκεί, υπέφερα. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που πήγα και την βρήκα -κάπως πιο- αραιωμένη και σχεδόν τη λάτρεψα. Καληνύχτες. Ωραία είστε εδώ στην τρύπα της κολάσεως τελικά.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οκ. ας αφησουμε αυτη τη μικρη διαφορα πισω μας. Τι άλλα; Πως κι από τα μέρη μας;
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vnmygGC0z-A
athlios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 τρυφερούδι, δε σε καλύπτω; ποιός είπε για πρωί; Όχι οοχι οχι.. Ας πούμε ότι είμαι κάπως πιο νυχτερινός τύπος. Είμαι κέντρο. Κοίτα γενικά δεν είμαι από αυτούς τους πορωμένους με την θεσσαλονίκη, που θα στα κάνουν καμπάνες ότι είμαστε οι καλύτεροι, οι πιο κουλτουριάρηδες, οι πιο προνομιούχοι, που ξυπνάμε με την θεϊκή μυρωδιά του θερμαϊκού. Αλλά είναι γοητευτική πόλη, δε μπορείς να πεις. E; Είναι και αν θα την πετύχεις στα κέφια της βασικά. Ενταξει ομως, ειμαστε αφου! Η αληθεια να λεγεται !! Τι φρούτο είναι η μαντάμ; Καλημέρα. Τι θα ελεγες για ένα ζουμερό αχλαδι.
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αγγίζει την τελειότητα ομολογώ αν και τα μήλα δεν με χαλάνε!
stavi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 άθλιε, ξέρω ότι στο χουν πει πολλοί αλλά βγάλε το καπέλο ρε συ.. μόνο που το βλέπω νιώθω μελαγχολία για τα χρόνια και τις μέρες που περνάνε τόσο γρήγορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις