andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερίζω τους λιγοστούς (?) εναπομείναντες! Μόλις τελείωσα την προετοιμασία για το μάθημα που έχω αύριο, θα τους βάλω ένα τεστάκι που δε θα ξέρουν από που τους ήρθε
Impious Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yjdrSb1vRBc
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρα ρε ιμπ? τραγουδι που ξεκιναει με "Lord is my shepherd" θες να μας μπαναρει ολους;
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 γεια σου κι εσενα. ΑΣΛ. ΑΣΛ? Αge Σex Λocation ορ ιζ ιτ μι? Το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό, σόρι.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ακριβως, καλωσήρθες στο ΟΟΤ, η "τρύπα της κολάσεως" όπως το αποκαλούμε φιλικά, και μετά μια βόλτα από δω δε χάλασε κανέναν.
Impious Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1_3oZf5wHxU
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερίζω τους λιγοστούς (?) εναπομείναντες! Μόλις τελείωσα την προετοιμασία για το μάθημα που έχω αύριο, θα τους βάλω ένα τεστάκι που δε θα ξέρουν από που τους ήρθε Τι μάθημα;
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 σαρεσουν τα τρυφερουδια?? αυτό. επίσης, τερκενλής, φραπεδούμπες, Σταρόβας. αυτο ακριβως, καλωσήρθες στο ΟΟΤ, η "τρύπα της κολάσεως" όπως το αποκαλούμε φιλικά, και μετά μια βόλτα από δω δε χάλασε κανέναν. καλώς σας βρήκα. Φιλικά α; Σκέφτομαι να κάνω μια βολτίτσα αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου. Ακόμα.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 σαλλλονικια. κιλλικ. κιλλικ γουιδ φαηρ. (Pun is always intended)
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τι μάθημα; 'Ινγκλις ή αλλιώς, στη γλώσσα των πιτσιρικάδων, "εμείς_που_μας_βγάζουν_το_λάδι_γιατί_έχουμε_καθιερωθεί_ως_η_ώρα_του_παιδιού." Γαμώ. σαλλλονικια. κιλλικ. κιλλικ γουιδ φαηρ. (Pun is always intended) έλα τώρα. Δεν είμαστε τόσο κακές θανατηφόρες.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ισα ίσα που οι πράξεις αποδεικνύουν οτι ούτε θανατηφόρες είστε, αλλιως δε θα μπορούσα να σου γράφω αυτή τη στιγμή, λογικά ο Dennis Ritchie τώρα στήνει το gateway εκει πάνω, ούτε οτι δεν τις προτιμώ. Την τύχη μου.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ισα ίσα που οι πράξεις αποδεικνύουν οτι ούτε θανατηφόρες είστε, αλλιως δε θα μπορούσα να σου γράφω αυτή τη στιγμή, λογικά ο Dennis Ritchie τώρα στήνει το gateway εκει πάνω, ούτε οτι δεν τις προτιμώ. Την τύχη μου. Ή πάτησες ctrl + v κατά λάθος, ή είμαι χαζός και δε καταλαβαίνω τι λες.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 βγαλε ολόκληρη την "λογικα ...εκει πανω" αν σε μπερδεύει, ήταν ένα σχόλιο. γενικά η δομή: προταση Α, δευτερεύουσα της Α, ασχετο σχόλιο, συνέχεια της Α
Προτεινόμενες αναρτήσεις