Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

τι να σας πω. εμενα δεν μ'αρεσει να εχει εντονο παρελθον ο αλλος.γιατι once a μπηχτης always a μπηχτης

το θεμα δεν ειναι τι κανει αλλα γιατι το κανει και με βαση τις επιλογες του και σου διαλεγεις αν αυτο το ατομο ειναι καταλληλο για σενα η οχι. αν και με βαση την λογικη ειναι τελειως παραλογο να περιμενεις ενας ανθρωπος 35 χρονων να εχει φτωχο σεξουαλικο παρελθον.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για γυναίκες που ψάχνουν τον παιδάρα με τα 30ποντο καυλί και την Βαρδινογιάννια τσέπη. Μιλάω για γυναίκες που έχουν χορτάσει πούτσο και θέλουν κάτι περισσότερο από ένα γαμήσι.

κ εμεις εχουμε ψυχη.Μπορει να ειμαστε διτα προικισμενοι αλλα εχουμε ευγενη συναισθηματα,δεν μπορεις να μας κατηγοριοποιεις ετσι φιλε μου.

Απλα ενισταμαι

Δημοσ.

Και τα δύο εμένα μου σκάνε σαν προβλήματα:

-Αν είσαι 20 και έχει πάει με 2670 άνδρες, ok... το ζόρισες πολύ για να γίνει, οπότε κάτι παίζει με την πάρτη σου. Δες το.

-Αν από την άλλη είσαι 20 και έχεις πάει με 5 άντρες, πάλι κάτι περίεργο παίζει, ή δεν γουστάρεις το άθλημα ή έχεις σκαλώματα. Και πάλι, κοίταξέ το.

Εγώ μέχρι μια ηλικία σαν αγόρι, τις μετρούσα... πλέον μου φαίνεται λιγάκι αστείο το θέμα. Και για τα δύο sexes.

Δημοσ.

τι να σας πω. εμενα δεν μ'αρεσει να εχει εντονο παρελθον ο αλλος.γιατι once a μπηχτης always a μπηχτης

Παυλινα τις προαλες μας ρωταγες τι ειναι το σημειο g.

Απο τα ελαχιστα που ξερω για σενα, ανετα σου εβγαζα ψυχολογικο προφιλ. ΑΝΕΤΑ ομως.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τι κανει αλλα γιατι το κανει και με βαση τις επιλογες του και σου διαλεγεις αν αυτο το ατομο ειναι καταλληλο για σενα η οχι. αν και με βαση την λογικη ειναι τελειως παραλογο να περιμενεις ενας ανθρωπος 35 χρονων να εχει φτωχο σεξουαλικο παρελθον.

για αυτο και ΔΕΝ μου κανουν οι 35αρηδες.παντα κοιτουσα μικροτερους.αθωους και αβγαλτους. αλλα κοιτα αν δεν πηδιεσαι δεξια κι αριστερα ενας νορμαλ αριθμος ειναι μεχρι 10.παραπανω με ενοχλει.

Δημοσ.

-Αν είσαι 20 και έχει πάει με 2670 άνδρες, ok... το ζόρισες πολύ για να γίνει, οπότε κάτι παίζει με την πάρτη σου. Δες το.

4ψηφιο νουμερο?οχι ρε φιλε,με κανεις εξω φρενων.

Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω

Δημοσ.

-Αν από την άλλη είσαι 20 και έχεις πάει με 5 άντρες, πάλι κάτι περίεργο παίζει, ή δεν γουστάρεις το άθλημα ή έχεις σκαλώματα. Και πάλι, κοίταξέ το.

Εγώ μέχρι μια ηλικία σαν αγόρι, τις μετρούσα... πλέον μου φαίνεται λιγάκι αστείο το θέμα. Και για τα δύο sexes.

μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει?

Δημοσ.

Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω

Ούτε καν... ξέρω κοπέλες που σίγουρα έχουν σκάσει 4ψήφια πλέον 26smth... ;) Αλλά, όπως λέω, εντάξει - έχουν θεματάκια...

Δημοσ.

τσουλε..

Δημοσ.

μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει?

Η Φωτεινή απ' το Παγκράτι...

@nick, βγες στα κατάλληλα μέρη, πιες τα έντερα σου και θα τις εντοπίσεις ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...