slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πείτε της κάποιος ότι εμείς οργανώνουμε το gay parade.
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τι να σας πω. εμενα δεν μ'αρεσει να εχει εντονο παρελθον ο αλλος.γιατι once a μπηχτης always a μπηχτης το θεμα δεν ειναι τι κανει αλλα γιατι το κανει και με βαση τις επιλογες του και σου διαλεγεις αν αυτο το ατομο ειναι καταλληλο για σενα η οχι. αν και με βαση την λογικη ειναι τελειως παραλογο να περιμενεις ενας ανθρωπος 35 χρονων να εχει φτωχο σεξουαλικο παρελθον.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μιλάω για γυναίκες που ψάχνουν τον παιδάρα με τα 30ποντο καυλί και την Βαρδινογιάννια τσέπη. Μιλάω για γυναίκες που έχουν χορτάσει πούτσο και θέλουν κάτι περισσότερο από ένα γαμήσι. κ εμεις εχουμε ψυχη.Μπορει να ειμαστε διτα προικισμενοι αλλα εχουμε ευγενη συναισθηματα,δεν μπορεις να μας κατηγοριοποιεις ετσι φιλε μου. Απλα ενισταμαι
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και τα δύο εμένα μου σκάνε σαν προβλήματα: -Αν είσαι 20 και έχει πάει με 2670 άνδρες, ok... το ζόρισες πολύ για να γίνει, οπότε κάτι παίζει με την πάρτη σου. Δες το. -Αν από την άλλη είσαι 20 και έχεις πάει με 5 άντρες, πάλι κάτι περίεργο παίζει, ή δεν γουστάρεις το άθλημα ή έχεις σκαλώματα. Και πάλι, κοίταξέ το. Εγώ μέχρι μια ηλικία σαν αγόρι, τις μετρούσα... πλέον μου φαίνεται λιγάκι αστείο το θέμα. Και για τα δύο sexes.
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τι να σας πω. εμενα δεν μ'αρεσει να εχει εντονο παρελθον ο αλλος.γιατι once a μπηχτης always a μπηχτης Παυλινα τις προαλες μας ρωταγες τι ειναι το σημειο g. Απο τα ελαχιστα που ξερω για σενα, ανετα σου εβγαζα ψυχολογικο προφιλ. ΑΝΕΤΑ ομως.
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Άλλη μια φορά να το εμπεδώσουμε http://www.youtube.com/watch?v=BI8Z2g7mUL8
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 το θεμα δεν ειναι τι κανει αλλα γιατι το κανει και με βαση τις επιλογες του και σου διαλεγεις αν αυτο το ατομο ειναι καταλληλο για σενα η οχι. αν και με βαση την λογικη ειναι τελειως παραλογο να περιμενεις ενας ανθρωπος 35 χρονων να εχει φτωχο σεξουαλικο παρελθον. για αυτο και ΔΕΝ μου κανουν οι 35αρηδες.παντα κοιτουσα μικροτερους.αθωους και αβγαλτους. αλλα κοιτα αν δεν πηδιεσαι δεξια κι αριστερα ενας νορμαλ αριθμος ειναι μεχρι 10.παραπανω με ενοχλει.
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παυλινα τις προαλες μας ρωταγες τι ειναι το σημειο g. Album techno απο Speedy-J δεν ειναι ? http://www.discogs.com/Speedy-J-G-Spot/release/34356
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και τα δύο εμένα μου σκάνε σαν προβλήματα: -Αν είσαι 20 και έχει πάει με 2670 άνδρες, ok... το ζόρισες πολύ για να γίνει, οπότε κάτι παίζει με την πάρτη σου. Δες το. 4ψηφιο νουμερο?οχι ρε φιλε,με κανεις εξω φρενων. Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και τα δύο εμένα μου σκάνε σαν προβλήματα: -Αν είσαι 20 και έχει πάει με 2670 άνδρες, ok... το ζόρισες πολύ για να γίνει, οπότε κάτι παίζει με την πάρτη σου. Δες το. -Αν από την άλλη είσαι 20 και έχεις πάει με 5 άντρες, πάλι κάτι περίεργο παίζει, ή δεν γουστάρεις το άθλημα ή έχεις σκαλώματα. Και πάλι, κοίταξέ το. Εγώ μέχρι μια ηλικία σαν αγόρι, τις μετρούσα... πλέον μου φαίνεται λιγάκι αστείο το θέμα. Και για τα δύο sexes. μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει?
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 4ψηφιο νουμερο?οχι ρε φιλε,με κανεις εξω φρενων. Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω Ούτε καν... ξέρω κοπέλες που σίγουρα έχουν σκάσει 4ψήφια πλέον 26smth... Αλλά, όπως λέω, εντάξει - έχουν θεματάκια...
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Η ηθικη δεν βρισκεται αναμεσα στα σκελια. caution θα πασαρεις καμμια απο δω ? =P
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 4ψηφιο νουμερο?οχι ρε φιλε,με κανεις εξω φρενων. Ακομα κ γω που τελειωσα την καριερα μου στα 24 μισο ειχα καταφερει νουμερο στα ανωτερα τριψηφια.Μην μας κομπλαρεις τωρα ρε φιλε.Δεν μπορει κοτζαμ Τοξο να νιωθει μειονεκτικα.Τι ειναι αυτα δλδ?Οπως αναιρεσεις σε παρακαλω τσουλε..
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 μεχρι τα 20 και να εχει παει με 5?? ποια το εχει κανει? Η Φωτεινή απ' το Παγκράτι... @nick, βγες στα κατάλληλα μέρη, πιες τα έντερα σου και θα τις εντοπίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις