viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 νεος γυρος διαπραγματευσεων οποιος δεν το ειδε να ερχεται και ειναι ακομα στο χρηματιστηριο να παει σπιτι του
μαφαλντα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 νεος γυρος διαπραγματευσεων Διαπραγματεύονται ή ζούμε το θέατρο του παραλόγου;
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Διαπραγματεύονται ή ζούμε το θέατρο του παραλόγου; πολυ καιρο τωρα πωωωω αισθανομαι τοσο γερος που το εψαξα στο ιντερνετς http://www.youtube.com/watch?v=fcd5idp8Nfo&feature=artist
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Διαπραγματεύονται ή ζούμε το θέατρο του παραλόγου; Αφου την ξέρεις την απάντηση.
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Συνομιλια με την βονταφον σημερα : - Καλημερα , εχω ενα κινητο με συνδεση και θελω να το κανω καρτοκινητο. - Μαλιστα, θελετε να πατε σε αλλο πακετο? - Οχι, να το κανω καρτοκινητο. - θελετε να δουμε αλλες προσφορες? Γιατι θελετε να το κανετε καρτοκινητο? - Ε απλως δεν κανω πολλα τηλεφωνα και μου ειναι αχρηστη η συνδεση.. - Αν κανετε πολλες κλησεις , θελετε να παμε σε αλλο πακετο? - ΔΕΝ κανω κλησεις. Θελω να παω σε καρτοκινητο. Τελος. - Α μαλιστα , παρτε τοτε στο 1227 να κανετε την μετατροπη. - Ευχαριστω και γεια σας. Τα νευρα μου.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yjRdkDnX-Uw&feature=related
μαφαλντα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αφου την ξέρεις την απάντηση. Συμφωνούν λέει σε όλα εκτός από ένα, τις μειώσεις στις συντάξεις.Πόσο δούλεμα,ο άλλος απήγγειλε Καβάφη βγαίνοντας.Αχρείοι.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0_j2MBA-89k
Chrisxxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνούν λέει σε όλα εκτός από ένα, τις μειώσεις στις συντάξεις.Πόσο δούλεμα,ο άλλος απήγγειλε Καβάφη βγαίνοντας.Αχρείοι. Γιατι μωρε, καλός είναι ο Καβαφης!! Κουρατζ Μαφαλντα αιωνιότητα είναι θα περάσει..
μαφαλντα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ιεροσυλία διέπραξε ο αχρείος.Θα τρίζουν τα κόκαλα του Καβάφη. Σπινιάρει άσχημα ο Ιάπωνας.... Θες καινούρια λάστιχα.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Συνομιλια με την βονταφον σημερα : - Καλημερα , εχω ενα κινητο με συνδεση και θελω να το κανω καρτοκινητο. - Μαλιστα, θελετε να πατε σε αλλο πακετο? - Οχι, να το κανω καρτοκινητο. - θελετε να δουμε αλλες προσφορες? Γιατι θελετε να το κανετε καρτοκινητο? - Ε απλως δεν κανω πολλα τηλεφωνα και μου ειναι αχρηστη η συνδεση.. - Αν κανετε πολλες κλησεις , θελετε να παμε σε αλλο πακετο? - ΔΕΝ κανω κλησεις. Θελω να παω σε καρτοκινητο. Τελος. - Α μαλιστα , παρτε τοτε στο 1227 να κανετε την μετατροπη. - Ευχαριστω και γεια σας. Τα νευρα μου. χεχε εμενα προσπαθησανε να μου πουλησουνε κινητο που να ηξερε
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 χεχε εμενα προσπαθησανε να μου πουλησουνε κινητο που να ηξερε Eγω ειχα παρει συνδεση και λογω επιδοτησης, μου δινανε τοτε 300 ευρω. Τωρα καλοβλεπω να εχω και ενα δευτερο κινητο με whatsup... για το δωρεαν χρονο ομιλιας που δινει.
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Eγω ειχα παρει συνδεση και λογω επιδοτησης, μου δινανε τοτε 300 ευρω. Τωρα καλοβλεπω να εχω και ενα δευτερο κινητο με whatsup... για το δωρεαν χρονο ομιλιας που δινει. παρλαπιπο δλδης α επισης το whats up μια δεν ειναι και απο το ποιο αξιοπιστο στην ποιοτητα ομιλιας im just saying
Προτεινόμενες αναρτήσεις