Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 δυο it is :/ να του βάλω και ενα ssd 512gb να τρελαθούμε τελείως ευχαριστώ guys. στο π.μ. δεν είχαμε καταλήξει; ήταν λίγο περίεργες εκείνες οι μέρες, μη με παρεξηγείς :/ ssd σε netbook είναι τρύπα στο νερό, ο αδύναμος επεξεργαστής τα χαντακώνει όλα...
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε οχι που θα έδινα 600€ για να αναβάθμισω πραγμα που αγόρασα 150€ :ρ sent from my itunes
medgio01 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε η Θεσσαλονικη έχει χιονι. Ποία Θεσσαλονίκη; Εδώ, λάρισα έχει ήλιο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε οχι που θα έδινα 600€ για να αναβάθμισω πραγμα που αγόρασα 150€ :ρ sent from my itunes και τσάμπα να στον έδιναν...
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 είναι παράνομο να φορέσεις στολή αστροναύτη , να πάρεις ενα λαιτ-σόμπερ και να μπεις στο λεωφορείο 7 (της Πάτρας) ???
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 και τσάμπα να στον έδιναν... Δε θα πέσουνε ποτέ οι τιμές των ssd ρε γμτ. sent from my itunes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δε θα πέσουνε ποτέ οι τιμές των ssd ρε γμτ. sent from my itunes σε 2 χρόνια πιστεύω ότι θα παίρνουμε 256gb στα 200 euro...
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 12 θρησκευτικά στο τετράμηνο. Αχαχαχα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Που να το πω και να μη με πιστέψουν; Ρε τι κόμπλεξ κουβαλάν οι πιστοί αν δεν έχεις τα ίδια πιστεύω;
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε θα της τραβήξω του χρόνου μια απαλλαγή. Ααααακους εκεί, να έχω μια χαρά βαθμούς και να μου πηδάνε το μέσο όρο τα θρησκευτικά; Στα διάλα. Προφανώς με επιδοκιμάζει Αυτός αδερφή Μαριάννα.
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε η Θεσσαλονικη έχει χιονι. Τι λε ρε μπαρμπα!
YiN Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε θα της τραβήξω του χρόνου μια απαλλαγή. Ααααακους εκεί, να έχω μια χαρά βαθμούς και να μου πηδάνε το μέσο όρο τα θρησκευτικά; Στα διάλα. Προφανώς με επιδοκιμάζει Αυτός αδερφή Μαριάννα. Είναι μέχρι να σου ζητήσει να πας να σφάξεις το παιδί σου για να δει αν η πίστη σου είναι δυνατή. Μετά είναι smooth ride.
status Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Άγνωσται αι βουλαι του Κυρίου, Γιώργο. Θέλημα θεό, ήτω.;ρ Ρε θα της τραβήξω του χρόνου μια απαλλαγή. Ααααακους εκεί, να έχω μια χαρά βαθμούς και να μου πηδάνε το μέσο όρο τα θρησκευτικά; Στα διάλα. Προφανώς με επιδοκιμάζει Αυτός αδερφή Μαριάννα. 'Έλα μωρέ, γράφεις εκεί πέρα «Ο θεός είναι αράπη» και τελείωσες.;ρ
g_alkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wXL6KZJnRtg
Προτεινόμενες αναρτήσεις