Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θα βγω στο μπαλκόνι να λουστώ. Γείτονες μαζέψτε τις κόρες σας!
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παντως για να κανω μια διαπίστωση, χρήμα γενικά υπάρχει και μάλιστα αρκετό, το θέμα ειναι ότι δεν κινείται και ο κοσμος αποφευγει τις επενδυσεις (και καλα κανει με αυτα που ακουει) με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυτή η στασιμότητα. Ενας φίλος πολ.μηχανικος που αυτη τη στιγμή δουλεια του ειναι η νομιμοποιήση αυθαιρέτων μου είπε ότι 1/50 να μην πληρώσει εφάπαξ το ποσο του προστιμου, γιατί το εφάπαξ έχει 20% έκπτωση, αντιθετα οι ίδιοι παζαρευουν και κλαίγονται ότι δεν έχουν όταν φτάνει η στιγμη΄να τον πληρώσουν για την δουλεια του.. Γάμησέ τα. Και φαντάζομαι δεν παίρνει την προβλεπόμενη αμοιβή, κόβει χιλιάρικα, έτσι;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Γάμησέ τα. Και φαντάζομαι δεν παίρνει την προβλεπόμενη αμοιβή, κόβει χιλιάρικα, έτσι; Μπα τα νομιμα παιρνει και με αποδειξη αν και 2-3 του εχουν πει να του δώσουν παραπανω αν γινει η ολη δουλεια χωρις αποδειξη, αυτοι πλήρωσαν επι τοπου και χωρις κλαψα.. Ο ενας ήταν και υπάλληλος υπουργειου, συγκοινωνιών νομίζω
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πετσετάκια. Ελάτε κύριοι λίγη σοβαρότητα... ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΥΖΙΑ!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ελάτε κύριοι λίγη σοβαρότητα... ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΥΖΙΑ! Σε ποια χωρα ζεις; Ποσες γνωστες έχεις; Και ποτε θα παμε παρεουλα με καμια γνωστη σου για καφε;
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σε ποια χωρα ζεις; Ποσες γνωστες έχεις; Και ποτε θα παμε παρεουλα με καμια γνωστη σου για καφε; Ελλάδα. Μερικές. Με την συγκεκριμένη δεν θα 'θελες. Είναι από εκείνες που η διάθεση να τις καρατομήσεις υπερβαίνει την διάθεση να τις σοδομίσεις. Still το γεγονός παραμένει εντυπωσιακό!
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ελάτε κύριοι λίγη σοβαρότητα... ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΥΖΙΑ! για εκεινη το εκανε ρε
gang Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το Α) και το Β) είναι λάθος. Όντως τα φοράνε για λόγους απλότητας. Βγαίνουν πολύ εύκολα...
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πηρα βιβλιο, chivas, αραξα κρεββατι, εβαλα το soundtrack της ημέρας και σταμάτησε η βροχή. σπάσιμο. ρίξε ρεεε
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πηρα βιβλιο, chivas, αραξα κρεββατι, εβαλα το soundtrack της ημέρας και σταμάτησε η βροχή. σπάσιμο. ρίξε ρεεε http://www.rainymood.com/
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πηρα βιβλιο, chivas, αραξα κρεββατι, εβαλα το soundtrack της ημέρας και σταμάτησε η βροχή. σπάσιμο. ρίξε ρεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις