Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Το αυτοκινητο μπορει να παει στην μπαντα μαζι με τα τελη, τα σήματα, τις ασφάλειες, τα σερβις και τις βενζίνες. Βεβαια αν εχεις παρει ήδη σήμα δεν λεει...

Δημοσ.

Ασφάλεια αναγκαστικά.Το χαράτσι έχουμε περιθώριο 120 μέρες ε;Ευελπιστώ ότι θα με πληρώσουν.Μιλάμε δεν κυκλοφορεί ούτε δεκάλεπτο,δεν προλαβαίνεις να τα βάλεις στην τσέπη,εξαφανίζονται.

Δημοσ.

Χαράτσι+ασφ.αυτοκινήτου+δόση στεγαστικού=2196.Εχω τα 600.Θα το παίξω κορώνα-γράμματα ποιος θα είναι ο τυχερός.

στεγαστικο

γιατι καλυτερα lounge στον καναπε παρα στα πισω καθισματα του αυτοκινητου

:mrgreen:

Δημοσ.

Να λεμε καλα που τα πληρωνουν αλλοι δηλαδη.

Δουλεύω και μου χρωστάνε οι άλλοι.

Μήπως μονολογείς; :confused:

στεγαστικο

γιατι καλυτερα lounge στον καναπε παρα στα πισω καθισματα του αυτοκινητου

:mrgreen:

Το στεγαστικό ήταν καλή ιδέα,που να φανταστώ ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας-που λέγανε οι Γαλάτες.

Δημοσ.

Το στεγαστικό ήταν καλή ιδέα,που να φανταστώ ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας-που λέγανε οι Γαλάτες.

αναπροσαρμογη δανειου και τα σχετικα αν δεν βγαινεις

Δημοσ.

Παντως για να κανω μια διαπίστωση, χρήμα γενικά υπάρχει και μάλιστα αρκετό, το θέμα ειναι ότι δεν κινείται και ο κοσμος αποφευγει τις επενδυσεις (και καλα κανει με αυτα που ακουει) με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυτή η στασιμότητα.

Ενας φίλος πολ.μηχανικος που αυτη τη στιγμή δουλεια του ειναι η νομιμοποιήση αυθαιρέτων μου είπε ότι 1/50 να μην πληρώσει εφάπαξ το ποσο του προστιμου, γιατί το εφάπαξ έχει 20% έκπτωση, αντιθετα οι ίδιοι παζαρευουν και κλαίγονται ότι δεν έχουν όταν φτάνει η στιγμη΄να τον πληρώσουν για την δουλεια του.. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...