μαφαλντα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Χαράτσι+ασφ.αυτοκινήτου+δόση στεγαστικού=2196.Εχω τα 600.Θα το παίξω κορώνα-γράμματα ποιος θα είναι ο τυχερός.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χαρατσι & ασφαλεια. ναπαναγαμηθει η τραπεζα, στα αλλα σου κοβουν το ρευμα η πας φυλακη
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το αυτοκινητο μπορει να παει στην μπαντα μαζι με τα τελη, τα σήματα, τις ασφάλειες, τα σερβις και τις βενζίνες. Βεβαια αν εχεις παρει ήδη σήμα δεν λεει...
μαφαλντα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ασφάλεια αναγκαστικά.Το χαράτσι έχουμε περιθώριο 120 μέρες ε;Ευελπιστώ ότι θα με πληρώσουν.Μιλάμε δεν κυκλοφορεί ούτε δεκάλεπτο,δεν προλαβαίνεις να τα βάλεις στην τσέπη,εξαφανίζονται.
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Να λεμε καλα που τα πληρωνουν αλλοι δηλαδη.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Χαράτσι+ασφ.αυτοκινήτου+δόση στεγαστικού=2196.Εχω τα 600.Θα το παίξω κορώνα-γράμματα ποιος θα είναι ο τυχερός. στεγαστικο γιατι καλυτερα lounge στον καναπε παρα στα πισω καθισματα του αυτοκινητου
μαφαλντα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Να λεμε καλα που τα πληρωνουν αλλοι δηλαδη. Δουλεύω και μου χρωστάνε οι άλλοι. Μήπως μονολογείς; στεγαστικο γιατι καλυτερα lounge στον καναπε παρα στα πισω καθισματα του αυτοκινητου Το στεγαστικό ήταν καλή ιδέα,που να φανταστώ ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας-που λέγανε οι Γαλάτες.
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δε λεω για σενα εννοειται! Aπλα δεν εχω αυτοκινητο δικο μου , σπιτι κλπ.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δε λεω για σενα εννοειται! Aπλα δεν εχω αυτοκινητο δικο μου , σπιτι κλπ. Τυχεράκια,μόνο τον άθλιο έχεις.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δε λεω για σενα εννοειται! Aπλα δεν εχω αυτοκινητο δικο μου , σπιτι κλπ. freerider
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ε, ένα login τον μηνα το αξιζει κιαυτος...
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το στεγαστικό ήταν καλή ιδέα,που να φανταστώ ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας-που λέγανε οι Γαλάτες. αναπροσαρμογη δανειου και τα σχετικα αν δεν βγαινεις
Chrisxxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παντως για να κανω μια διαπίστωση, χρήμα γενικά υπάρχει και μάλιστα αρκετό, το θέμα ειναι ότι δεν κινείται και ο κοσμος αποφευγει τις επενδυσεις (και καλα κανει με αυτα που ακουει) με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυτή η στασιμότητα. Ενας φίλος πολ.μηχανικος που αυτη τη στιγμή δουλεια του ειναι η νομιμοποιήση αυθαιρέτων μου είπε ότι 1/50 να μην πληρώσει εφάπαξ το ποσο του προστιμου, γιατί το εφάπαξ έχει 20% έκπτωση, αντιθετα οι ίδιοι παζαρευουν και κλαίγονται ότι δεν έχουν όταν φτάνει η στιγμη΄να τον πληρώσουν για την δουλεια του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις