Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 'για τη φαση' / για το χαβαλε Οκ οχι καθηστεριμενες, αλλα αναχρονιστικες. Σαν την θρησκεια, το 99% απο τα ατομα που ασχολουντε με την αστρολογια κρατανε το ειδος μας πισω. Γνωρίζω αρκετές. Και το τραγικό είναι ότι οι περισσότερες είναι υπέρ του δέοντος γαμησable. Απλά πλέον τις περισσότερες δεν τις γεμίζει ένα καλό γαμήσι, ψάχνουν κάτι περισσότερο. Τις καταλαβαίνω...... Ναι πες του να συμβιβαστουν εκει που πρεπει και οχι εκει που δεν πρεπει, και θα δουν ποσο καλα ειναι
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γνωρίζω αρκετές. Και το τραγικό είναι ότι οι περισσότερες είναι υπέρ του δέοντος γαμησable. Απλά πλέον τις περισσότερες δεν τις γεμίζει ένα καλό γαμήσι, ψάχνουν κάτι περισσότερο. Τις καταλαβαίνω...... πολλα θελουν. ποιες νομιζουν οτι ειναι? εναν π@@τσο και πολυ τους ειναι. σε καθε αντρα στην ελλαδα αντιστοιχουν 5 γυναικες. και ευχαριστω να λενε.
gang Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πολλα θελουν. ποιες νομιζουν οτι ειναι? εναν π@@τσο και πολυ τους ειναι. σε καθε αντρα στην ελλαδα αντιστοιχουν 5 γυναικες. και ευχαριστω να λενε. ενώ εσύ..
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πολλα θελουν. ποιες νομιζουν οτι ειναι? εναν π@@τσο και πολυ τους ειναι. Οι κακομαθημενοι κ οι κακομαθημενες θελουν ισως και ξυλο
gang Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εγω λεω κι ενα ευχαριστω... δηλαδή μετά το γαμίσι τον αφήνεις στην ησυχία του τον άλλον?
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πολλα θελουν. ποιες νομιζουν οτι ειναι? εναν π@@τσο και πολυ τους ειναι. σε καθε αντρα στην ελλαδα αντιστοιχουν 5 γυναικες. και ευχαριστω να λενε. Ναι πες του να συμβιβαστουν εκει που πρεπει και οχι εκει που δεν πρεπει, και θα δουν ποσο καλα ειναι Δεν μιλάω για γυναίκες που ψάχνουν τον παιδάρα με τα 30ποντο καυλί και την Βαρδινογιάννια τσέπη. Μιλάω για γυναίκες που έχουν χορτάσει πούτσο και θέλουν κάτι περισσότερο από ένα γαμήσι.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 δηλαδή μετά το γαμίσι τον αφήνεις στην ησυχία του τον άλλον? δεν ενοχλω κανεναν, αυτοι με κυνηγανε και δεν με αφηνουν σε ησυχια
gang Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 δεν ενοχλω κανεναν, αυτοι με κυνηγανε και δεν με αφηνουν σε ησυχια ε βρες άλλον να δεις πως σπάνε...
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μιλάω για γυναίκες που ψάχνουν τον παιδάρα με τα 30ποντο καυλί και την Βαρδινογιάννια τσέπη. Μιλάω για γυναίκες που έχουν χορτάσει πούτσο και θέλουν κάτι περισσότερο από ένα γαμήσι. αυτο ειναι εξ ορισμου αδυνατο. δεν γινεται να το χορτασεις ποτε
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μιλάω για γυναίκες που ψάχνουν τον παιδάρα με τα 30ποντο καυλί και την Βαρδινογιάννια τσέπη. Μιλάω για γυναίκες που έχουν χορτάσει μπιιιιιιιπ και θέλουν κάτι περισσότερο από ένα γαμήσι. αμα εκαναν εκφυλη ζωη,περιμενουν τωρα να τις παρει καποιος στα σοβαρα? αυτο ειναι εξ ορισμου αδυνατο. δεν γινεται να το χορτασεις ποτε κοπελια ντροπη!!! μην εισαι αχορταγη!
gang Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αμα εκαναν εκφυλη ζωη,περιμενουν τωρα να τις παρει καποιος στα σοβαρα? γιατί εγώ που θα την συναντήσω αύριο για πρώτη φορά, θα ξέρω τι έκανε παλιότερα?
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γιατί εγώ που θα την συναντήσω αύριο για πρώτη φορά, θα ξέρω τι έκανε παλιότερα? Εμενα δεν με νοιαζει τι εχει κανει και με ποσους Δεν ειμαστε στην ελλαδα του '50 , wake up
Προτεινόμενες αναρτήσεις