Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ĥ̢͖̟̼̭̓̈́ͪ͊̇ͪ̌ė̡̟͖̘̇͂ͤ̽̎͊̈̔ͅ ̴͈̱̣͉̓͛̏ͨͬ̉͆̆s͚̜̠̦̜̟̀̌͆̒ͫͭ̓̌͟͡ȇ͈͓̥̯̙͙͎̇̏̇̿̌͗̾̚͡͝e̷̸͔̱̺̖̬͕͙̫ͥ̿̑͂̔ͫ͠s̻͔͇ͣͦ̆͊͐̋ ̗͉̆̀é̠̦̮ͫͩ̇̈ͅv͂̾̅͏̛̛͕ę̡̘̝̙̻̞ͫͤ̍̃͗̚͞r̛̺͓̱̥͉̭̥̯ͯ̆̎͜͡y̵͍̿͒ͦͤ͜͟ť̴̡̯̘̦͒͑͘h̴̙̫̍̃͛̍ͮ͂́ị̴̡̰̱͖̙͕́ͭ̈́̕ͅn͍̭̗͙ͨ̃̌̓͢͝g͈̫̬̠̼̯̜̘͐͑̒͌̍̔̋̈́ ̵̥̟͓̺͇͈͌̈́̓ͨ̃̀ͭͪ̉͢͢ͅ

̵̢̹̠̠̻̟ͭ̿̆ͨ̒̊ͪh͕͍̙̱͙͂̋e̢̡̫̯̦ͣ͞ ̤̭̬͉̥͗i̺͕̜̟̤ͯ̎̊́̇̿̎̈́̀͢ͅs̭̰͖̗ͣͮ̊̈́̑ ̴̵͓͚̯͍͚̗̼̋̔̅̊̎ͧͨͮ͡ͅy̡̭̲ͤ͗ͮo͖͎͍͐ͧͨ̿ͮ̅u̢̘̪̲̮ͬ̂̌̆͋̐͜r̻̬̐ͫͩͤ͒͊ ̧̀̊͑͌͊ͬ̃̅҉̴̦̹i̴͔̬̝͌̓̓ͭ͂͗̋͑͞nͧ̍̈̍̍҉̰̼̟͓͇͔͙ͅȅ̷͕̺͖̬͊͑̀̉̀̎͊͗̕v̟̥ͥ̉ͬ̕ͅͅi̷̤̗̘̬ͭ̇̽̓ͩ́̉́͡ṭ͔͓̟̠̉̂ͤ̓͡ǎ̷̴͕ͮ̾ͭ̅ͤ͌b̛̭̗͕̘͚̥͎͉̖̃l̙̫̞͇̠͇̭̃̽̏̕͝ể̴̱̜͔̗̻ ̴̥̲͉̬̪̣̰̏̀̋ͯ́ͅȩ̵̤̺̪̤̖͇̟̺͒͡n̡͉̹͙̾ͬ̍d̨̢̖͉͍̬̟̤̣̝ͪͨ͝i̗͍͓̬̭̱̦͗̈́̈̒͘͡ͅņ̷͎̤̙͇͖̦ͧͤg̴̜͙͔̝͕̳͖͇ͬ̐͊ͫ͋̈́̽̄͟

Δημοσ.

Έχω απομακρύνει τον κάδο περίπου 2 μέτρα από το σύνηθες, και συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνω επίτηδες λάθη και μουτζούρες, απλά για να πετάξω το χαρτί - και να πανηγυρίσω το τρίποντο :-D

Στο διάολο τα δάση του Αμαζονίου - office basketball rocks!

Δημοσ.

Έχω απομακρύνει τον κάδο περίπου 2 μέτρα από το σύνηθες, και συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνω επίτηδες λάθη και μουτζούρες, απλά για να πετάξω το χαρτί - και να πανηγυρίσω το τρίποντο :-D

Στο διάολο τα δάση του Αμαζονίου - office basketball rocks!

Eχουμε καψει μαθημα έτσι όταν καποιος αποφασισε να τον κρεμασει σε ενα καρφι στον τοιχο.. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...