Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ό,τι ξεκινάει με οργή, τελειώνει με ντροπή. not really...
PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τότε να μας πεις πως πήγε. Σίγουρα it will make a cool story.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ĥ̢͖̟̼̭̓̈́ͪ͊̇ͪ̌ė̡̟͖̘̇͂ͤ̽̎͊̈̔ͅ ̴͈̱̣͉̓͛̏ͨͬ̉͆̆s͚̜̠̦̜̟̀̌͆̒ͫͭ̓̌͟͡ȇ͈͓̥̯̙͙͎̇̏̇̿̌͗̾̚͡͝e̷̸͔̱̺̖̬͕͙̫ͥ̿̑͂̔ͫ͠s̻͔͇ͣͦ̆͊͐̋ ̗͉̆̀é̠̦̮ͫͩ̇̈ͅv͂̾̅͏̛̛͕ę̡̘̝̙̻̞ͫͤ̍̃͗̚͞r̛̺͓̱̥͉̭̥̯ͯ̆̎͜͡y̵͍̿͒ͦͤ͜͟ť̴̡̯̘̦͒͑͘h̴̙̫̍̃͛̍ͮ͂́ị̴̡̰̱͖̙͕́ͭ̈́̕ͅn͍̭̗͙ͨ̃̌̓͢͝g͈̫̬̠̼̯̜̘͐͑̒͌̍̔̋̈́ ̵̥̟͓̺͇͈͌̈́̓ͨ̃̀ͭͪ̉͢͢ͅ ̵̢̹̠̠̻̟ͭ̿̆ͨ̒̊ͪh͕͍̙̱͙͂̋e̢̡̫̯̦ͣ͞ ̤̭̬͉̥͗i̺͕̜̟̤ͯ̎̊́̇̿̎̈́̀͢ͅs̭̰͖̗ͣͮ̊̈́̑ ̴̵͓͚̯͍͚̗̼̋̔̅̊̎ͧͨͮ͡ͅy̡̭̲ͤ͗ͮo͖͎͍͐ͧͨ̿ͮ̅u̢̘̪̲̮ͬ̂̌̆͋̐͜r̻̬̐ͫͩͤ͒͊ ̧̀̊͑͌͊ͬ̃̅҉̴̦̹i̴͔̬̝͌̓̓ͭ͂͗̋͑͞nͧ̍̈̍̍҉̰̼̟͓͇͔͙ͅȅ̷͕̺͖̬͊͑̀̉̀̎͊͗̕v̟̥ͥ̉ͬ̕ͅͅi̷̤̗̘̬ͭ̇̽̓ͩ́̉́͡ṭ͔͓̟̠̉̂ͤ̓͡ǎ̷̴͕ͮ̾ͭ̅ͤ͌b̛̭̗͕̘͚̥͎͉̖̃l̙̫̞͇̠͇̭̃̽̏̕͝ể̴̱̜͔̗̻ ̴̥̲͉̬̪̣̰̏̀̋ͯ́ͅȩ̵̤̺̪̤̖͇̟̺͒͡n̡͉̹͙̾ͬ̍d̨̢̖͉͍̬̟̤̣̝ͪͨ͝i̗͍͓̬̭̱̦͗̈́̈̒͘͡ͅņ̷͎̤̙͇͖̦ͧͤg̴̜͙͔̝͕̳͖͇ͬ̐͊ͫ͋̈́̽̄͟
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έχω απομακρύνει τον κάδο περίπου 2 μέτρα από το σύνηθες, και συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνω επίτηδες λάθη και μουτζούρες, απλά για να πετάξω το χαρτί - και να πανηγυρίσω το τρίποντο Στο διάολο τα δάση του Αμαζονίου - office basketball rocks!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έχω απομακρύνει τον κάδο περίπου 2 μέτρα από το σύνηθες, και συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνω επίτηδες λάθη και μουτζούρες, απλά για να πετάξω το χαρτί - και να πανηγυρίσω το τρίποντο Στο διάολο τα δάση του Αμαζονίου - office basketball rocks! Eχουμε καψει μαθημα έτσι όταν καποιος αποφασισε να τον κρεμασει σε ενα καρφι στον τοιχο..
athlios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ βγάλε το σκούφο και μην μιλάς. Θα μου τον βγαλεις?
PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Θα μου τον βγαλεις? Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπια.
eSATA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L-JQOe58SFg&feature=related
athlios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Mλκ, τοσο πολυ διαβαζεις για εξεταστικη? Το χεις καψει τελειως... κανονισε να παμε μουσες καμια μερα ρε
eSATA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μούσες ε; Θα μπορούσαμε εκεί να κάνουμε μια Insomnia συνάντηση.
athlios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γαμηστους αλλους ρε, ή παμε δυτικα εκει στο ζυγό αν δεν τον καψαν ακομα.
eSATA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρεις κανα σκυλάδικο να σπάνε πιάτα αντι για λουλούδια;
athlios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Kαι στον ζυγο πρεπει να χει. Παμε να τα φαμε ολα να τελειωνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις