Pantelwolf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 φαλακρα με κοτσιδι = σουπερ εναλλακτικό τεσπα πλακα εχει, μια φορα το ειχα ακουσει απο κοντα με μια τυπισα ασχετη που εχω να τη δω απο τοτε ειχαμε παει κατα λαθος, πανε χρονια. Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ετρεχες; my money is on food χάσατε κι δυο οναναδερτοπικνάου: μετά από 2+ χρόνια προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το μσν. ΤΣΠ;! που πήγε το παλιό καλό μσν, δεν μπορώ να καταλαβώ καν που είναι το παραθυρο... :mad: :mad: :mad:
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ...βγαινει και σε εναλλακτικες εκπομπες και να δινει συνεντευξεις στα παγκακια και να μπλογκαρει αρχισε να με εκνευριζει. ...Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού; δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μαλάκες, πληζ, πείτε μου ότι δεν βλέπετε Μενεγάκι το πρωί και τούρκικα το απόγιομα ε.
sugata Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 θα με κάνετε να ψάξω γιουτούμπε για Μουζουράκι ε.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού; δεν ξερω αλλά είχε τυχει να δω τη Σολομου πριν 3-4 χρόνια στη Ροδο και νομιζω ότι πρέπει να βαλει καμια 10ρια κιλά για να θεωρηθεί απλως ότι πασχει απο νευρικη ανορεξια. Το βυζι έχει συνολικά περισσότερο κρεας από το υπολοιπο σωμα της. δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μαλάκες, πληζ, πείτε μου ότι δεν βλέπετε Μενεγάκι το πρωί και τούρκικα το απόγιομα ε. Ειδες τι χανεις με το να παντρευεις ενώ θα μπορουσες να βγαινεις για καφε με αργοσχολους φοιτητες κ φοιτητριες και να μαθαινεις τα νεα του τοπου;
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ειδες τι χανεις με το να παντρευεις ενώ θα μπορουσες να βγαινεις για καφε με αργοσχολους φοιτητες κ φοιτητριες και να μαθαινεις τα νεα του τοπου; που λες Κρισξξξ, το απόγευμα έχω ραντεβού με φοιτήτρια. Επί πτυχίω. Αλήθεια λέω. Να ανοίξω συζήτηση για Μουζουράκι λες; Να κάτσω να δω 5-6 βίντεο, να διαβάσω κανα σάητ, θα κάνω καλή εντύπωση λες;
Pantelwolf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το βυζι έχει συνολικά περισσότερο κρεας από το υπολοιπο σωμα της. αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν ακούγεται κακό σε όλες τις περιπτώσεις..
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μαλάκες, πληζ, πείτε μου ότι δεν βλέπετε Μενεγάκι το πρωί και τούρκικα το απόγιομα ε. Πρωτον μην μας βριζεις δευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι.. τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο..
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 που λες Κρισξξξ, το απόγευμα έχω ραντεβού με φοιτήτρια. Επί πτυχίω. Αλήθεια λέω. Να ανοίξω συζήτηση για Μουζουράκι λες; Να κάτσω να δω 5-6 βίντεο, να διαβάσω κανα σάητ, θα κάνω καλή εντύπωση λες; Nαι αλλά παρε και προφυλακτικα μαζι γιατι δεν σε παιρνει και για εξώγαμο μετα θα πρέπει όντως να δουλευεις..
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 που λες Κρισξξξ, το απόγευμα έχω ραντεβού με φοιτήτρια. Επί πτυχίω. Αλήθεια λέω. Να ανοίξω συζήτηση για Μουζουράκι λες; Να κάτσω να δω 5-6 βίντεο, να διαβάσω κανα σάητ, θα κάνω καλή εντύπωση λες; Μιλαμε για φυσιολογικη κατασταση η ειναι κανενα καμμενο;
Pantelwolf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Nαι αλλά παρε και προφυλακτικα μαζι γιατι δεν σε παιρνει και για εξώγαμο μετα θα πρέπει όντως να δουλευεις.. σκεφτομουν κατι σαν κι αυτό Edit ρε χαζεμενε λαθος κουοτ εκανες
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν ακούγεται κακό σε όλες τις περιπτώσεις.. Δε λεω αλλά να μη μετράς και τα 200 κόκαλα πανω της..
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτον μην μας βριζειςδευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι..τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο.. τον Κρισξξξ και τον Πάντελ έλεγα. Nαι αλλά παρε και προφυλακτικα μαζι γιατι δεν σε παιρνει και για εξώγαμο μετα θα πρέπει όντως να δουλευεις.. Λες ε; Ω ρε Μουζουράκι θεέ!
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτον μην μας βριζεις δευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι.. τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο.. Α ρε Σάγια και κατηγορούσες το μπλα μπλα.Τράβα να τα πεις αυτά στο section κινηματογράφος,μμμ Ενώ εδώ σφάζονται για πάρτι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις