Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαλακρα με κοτσιδι = σουπερ εναλλακτικό :P

τεσπα πλακα εχει, μια φορα το ειχα ακουσει απο κοντα με μια τυπισα ασχετη που εχω να τη δω απο τοτε ειχαμε παει κατα λαθος, πανε χρονια.

Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ετρεχες;

my money is on food

χάσατε κι δυο

οναναδερτοπικνάου:

μετά από 2+ χρόνια προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το μσν.

ΤΣΠ;!

που πήγε το παλιό καλό μσν, δεν μπορώ να καταλαβώ καν που είναι το παραθυρο...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

...βγαινει και σε εναλλακτικες εκπομπες και να δινει συνεντευξεις στα παγκακια και να μπλογκαρει αρχισε να με εκνευριζει.

...Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού;

δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μαλάκες, πληζ, πείτε μου ότι δεν βλέπετε Μενεγάκι το πρωί και τούρκικα το απόγιομα ε.

Δημοσ.

Επίσης αυτός δεν είναι που φυστικώνει τη σολωμού;

δεν ξερω αλλά είχε τυχει να δω τη Σολομου πριν 3-4 χρόνια στη Ροδο και νομιζω ότι πρέπει να βαλει καμια 10ρια κιλά για να θεωρηθεί απλως ότι πασχει απο νευρικη ανορεξια. Το βυζι έχει συνολικά περισσότερο κρεας από το υπολοιπο σωμα της.

δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Μαλάκες, πληζ, πείτε μου ότι δεν βλέπετε Μενεγάκι το πρωί και τούρκικα το απόγιομα ε.

Ειδες τι χανεις με το να παντρευεις ενώ θα μπορουσες να βγαινεις για καφε με αργοσχολους φοιτητες κ φοιτητριες και να μαθαινεις τα νεα του τοπου; :P

Δημοσ.

Ειδες τι χανεις με το να παντρευεις ενώ θα μπορουσες να βγαινεις για καφε με αργοσχολους φοιτητες κ φοιτητριες και να μαθαινεις τα νεα του τοπου; :P

που λες Κρισξξξ, το απόγευμα έχω ραντεβού με φοιτήτρια. Επί πτυχίω. Αλήθεια λέω. Να ανοίξω συζήτηση για Μουζουράκι λες; Να κάτσω να δω 5-6 βίντεο, να διαβάσω κανα σάητ, θα κάνω καλή εντύπωση λες;

Δημοσ.

Το βυζι έχει συνολικά περισσότερο κρεας από το υπολοιπο σωμα της.

αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν ακούγεται κακό σε όλες τις περιπτώσεις..

Δημοσ.

Πρωτον μην μας βριζεις

δευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι..

τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο..

Δημοσ.

που λες Κρισξξξ, το απόγευμα έχω ραντεβού με φοιτήτρια. Επί πτυχίω. Αλήθεια λέω. Να ανοίξω συζήτηση για Μουζουράκι λες; Να κάτσω να δω 5-6 βίντεο, να διαβάσω κανα σάητ, θα κάνω καλή εντύπωση λες;

Nαι αλλά παρε και προφυλακτικα μαζι γιατι δεν σε παιρνει και για εξώγαμο μετα θα πρέπει όντως να δουλευεις.. :rolleyes:

Δημοσ.

Μιλαμε για φυσιολογικη κατασταση η ειναι κανενα καμμενο;

Δημοσ.

Nαι αλλά παρε και προφυλακτικα μαζι γιατι δεν σε παιρνει και για εξώγαμο μετα θα πρέπει όντως να δουλευεις.. :rolleyes:

σκεφτομουν κατι σαν κι αυτό

sheyla-hershey.jpg

Edit ρε χαζεμενε λαθος κουοτ εκανες :P

Δημοσ.

αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν ακούγεται κακό σε όλες τις περιπτώσεις..

Δε λεω αλλά να μη μετράς και τα 200 κόκαλα πανω της..

Δημοσ.

Πρωτον μην μας βριζειςδευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι..τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο..

τον Κρισξξξ και τον Πάντελ έλεγα.

Λες ε; Ω ρε Μουζουράκι θεέ!

Δημοσ.

Πρωτον μην μας βριζεις

δευτερον δεν εχει μενεγακη το πρωι, πηγε μεσημερι..

τριτον ραδιοφωνο δεν ακους; Ολο Μουζουρακη ακουγαμε τοσο καιρο..

Α ρε Σάγια και κατηγορούσες το μπλα μπλα.Τράβα να τα πεις αυτά στο section κινηματογράφος,μμμ

Ενώ εδώ σφάζονται για πάρτι σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...