viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα κι έτσι θα μου αρέσεις Σάγια. Είναι ο εσωτερικός σου κόσμος που έχω ερωτευτεί. Όχι σαν τον Κρις που σε θέλει για το σώμα σου μόνο. ωραια 2 βδομαδες θα κανει να ερθει το darkenss...
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλα εδω εγω που το βλεπω δεν καταλαβα τι θελει να πει. Ισως η σαγια θα ειναι ο επομενος Σικελιανος και μελετανε τα ποιηματα της μετα απο χρονια. Αρα ειναι ωραια η σειρα.. ωραια 2 βδομαδες θα κανει να ερθει το darkenss... Βρε ουστ..
PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ο γνωστος SOGOKU o SAYA λες? Ρε δεν είναι αστείο.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ρε δεν είναι αστείο. Απλη συνοντμια με τον κυριο..ουτε καν μακρινοι συγγενεις.
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Saya πες μας τι ψαχνεις να ξερουμε τουλαχιστον ποιον θα διαλεξεις στο τελος.
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι στη διαδικασία ανάγνωσης των προηγούμενων σελίδων, αλλά: Επρεπε να το ποστάρω στον κινηματογράφο. Pure style.
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοια φάση. Υποψιάζομαι πως υπάρχει ένα ποσοστό που λοβοτομήθηκε σκαλίζοντας τη μύτη του, δε βγαίνουν τα νούμερα αλλιώς.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=X3QW6ZXaSLE&feature=related σκάλωμα. Καλησπέρα σας.
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοια φάση. Υποψιάζομαι πως υπάρχει ένα ποσοστό που λοβοτομήθηκε σκαλίζοντας τη μύτη του, δε βγαίνουν τα νούμερα αλλιώς. Σαν εκείνη την ξανθιά που βλέπαμε στο δίπλα αυτοκίνητο. Παίζει να βρήκε τον τάφο του μεγάλου Αλεξάνδρου στον πρόσθιο λοβό της.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοια φάση. Υποψιάζομαι πως υπάρχει ένα ποσοστό που λοβοτομήθηκε σκαλίζοντας τη μύτη του, δε βγαίνουν τα νούμερα αλλιώς. O γνωστος Λουσις και το χιουμορ του.. :devil: Saya πες μας τι ψαχνεις να ξερουμε τουλαχιστον ποιον θα διαλεξεις στο τελος. Συγνωμη αλλα ειναι εμφανες την Γιν , εχουμε και οι δυο γιαπωνεζικα ονοματα. Ταιριαζουμε. Δεν κολλαω σε λεπτομεριες..
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=X3QW6ZXaSLE&feature=related σκάλωμα. Καλησπέρα σας. Σε λίγο θα ποστάρεις και Μουζουρακη ή Πυξ Λαξ.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τι λε ρε, ο Ζακ είναι ΠΑΝΚ, τι πυξλάξ και μαλακίες. Τι είναι το μουζουράκι.
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τι λε ρε, ο Ζακ είναι ΠΑΝΚ, τι πυξλάξ και μαλακίες. Τι είναι το μουζουράκι. Ένα είδος μύξας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις