μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 βΥποψιαζομαι οτι καποιες κυκλοφορουν με αντρικα νκ..τεσσπα απο αυριο Βρασιδας.. Θα το έχω υπό την καχυποψία μου. Για πες.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 πολυ modern family βλεπεις.. Ειλικρινά δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά θα αρχίσω να το βλέπω.
PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γκρεμίζεται ο κόσμος μου ρε. Τόσο καιρό νόμιζα πως ήταν Ο saya. Damn you.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ειλικρινά δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά θα αρχίσω να το βλέπω. Αρχισε , πλακα εχει.. φευγω, την Γιν και τα ματια σας.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οκ, θα σε περιμένω βλέποντας modern family. Όταν επιστρέψεις θα τα ξέρω όλα απ' έξω. Αντίο.
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οχι μην φεύγεις.Μύγδαλα Εγώ δεν έχω παράπονο, μου άφησε κάτι να την θυμάμαι.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Οχι μην φεύγεις.Μύγδαλα Μυγδαλα στην μαιμου.. Εγώ δεν έχω παράπονο, μου άφησε κάτι να την θυμάμαι. :wub:
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μυγδαλα στην μαιμου.. :wub: Εγώ για σένα τα έχω.
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα... Μάλλον το χαμηλό επίπεδο του μπλα μπλα να είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σαφούς προσανατολισμού και περιεχομένου. Διότι, ο κινηματογράφος για παράδειγμα, έχει ένα κοινό καλλιεργημένο πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να προσφέρεται για συζητήσεις επιπέδου (αφήνω έξω από την κουβέντα το θέμα της κουλτούρας γιατί είναι λίγο-πολύ υποκειμενικό). Το μπλα μπλα από την άλλη είναι χώρος για συζητήσεις κάθε είδους, σαν να λες ο καφενές του ινσόμνια, όπου μαζεύονται τα μπαρμπαδάκια να παίξουν τάβλι και πρέφα και να συζητήσουν πολιτικά με τη φρασεολογία και αντίληψη αθλητικών. Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού. Εσένα ποια η γνώμη σου όμως;
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γκρεμίζεται ο κόσμος μου ρε. Τόσο καιρό νόμιζα πως ήταν Ο saya. Damn you. Ο γνωστος SOGOKU o SAYA λες?
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ειλικρινά δεν ξέρω καν περί τίνος πρόκειται, αλλά θα αρχίσω να το βλέπω. Καλα εδω εγω που το βλεπω δεν καταλαβα τι θελει να πει. Ισως η σαγια θα ειναι ο επομενος Σικελιανος και μελετανε τα ποιηματα της μετα απο χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις