saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τη Γιν; Μα την έχεις δει από κοντά; Γιατι εχω δει εσας; Τωρα την ειπες στην Γιν;
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να σε κερδίσει. ρωτον σε ειπε μπαζο.. δευτερον σας βαρεθηκα, τριτον δειρτον..
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πωπω... Διπλή αποτυχία σήμερα. Δεν θα έχω μούτρα να ξαναμπώ εδώ μέσα.
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Την αλήθεια είπε ρε σαγια. Δεν το αρνούμαι τι να κάνω. Άσε που δεν τον δέρνω γιατι του αρέσει.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Την αλήθεια είπε ρε σαγια. Δεν το αρνούμαι τι να κάνω. Άσε που δεν τον δέρνω γιατι του αρέσει. Ελα μωρε υπομονη, εχεις τυπο..
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ελα μωρε υπομονη, εχεις τυπο.. Να κάτι τέτοια μου λες και με κάνεις και σκέφτομαι.. Είσαι ο άντρας που πάντα ονειρευόμουν.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Να κάτι τέτοια μου λες και με κάνεις και σκέφτομαι.. Είσαι ο άντρας που πάντα ονειρευόμουν. Πλακα, πλακα για να γλυτωσουμε απο τα χαζα πεσιματα εδω μεσα θα τοι γυρισουμε ολες εστω μονο για; το φορουμ. βΥποψιαζομαι οτι καποιες κυκλοφορουν με αντρικα νκ..τεσσπα απο αυριο Βρασιδας..
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα κι έτσι θα μου αρέσεις Σάγια. Είναι ο εσωτερικός σου κόσμος που έχω ερωτευτεί. Όχι σαν τον Κρις που σε θέλει για το σώμα σου μόνο.
Freakster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παω στοιχημα ειδικά εσύ ρε σαγια, οτι δε προλαβαινεις να μετρας τα π.μ. εδώ μέσα. μπλιεχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις