-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ΖΩΔΙΑ 2011 πραγματα που δεν συνδεονται. Το ξερεις οτι ο Βιολογος που ανακαλυψε την PCR πιστευε φουλ αστρολογια ? http://www.fridge.gr/zb/21667/pcr-dna/
athlios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 και μετα για το ποιος ήταν καλυτερος. χα Εγω φυσικά.χαρχαρ
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 η τυχερη.. Τι στο πέοντα? Παράπονα και εσύ? Τι έχετε πάθει όλες? ΖΩΔΙΑ 2011 πραγματα που δεν συνδεονται. Δεν πιστεύεις στα ΖΩΑΔΙΑ? Μα γιατίιιιιιιιιιιιιιιιι
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 καλα αυτο το skype καλει και σε κινητα τσαμπα?wtf?
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το ξερεις οτι ο Βιολογος που ανακαλυψε την PCR πιστευε φουλ αστρολογια ? http://www.fridge.gr/zb/21667/pcr-dna/ Οτιδήποτε πιστεύει κάποιος που διαπρέπει σε έναν τομέα είναι σωστό; Αυτό θα ήταν τόσο βολικό και θα μου έδινε τόσα άλλοθι ρε γμτ...
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τι στο πέοντα? Παράπονα και εσύ? Τι έχετε πάθει όλες? ειναι κι αλλες ετσι? παλι καλα
nicoc89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ειναι κι αλλες ετσι? παλι καλα ε λογικο ειναι , αν ψαχνουν γκομενο που βγαίνει σε περιορισμένα αντύτιπα , καποιες θα μείνουν με το θέλε.
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Οτιδήποτε πιστεύει κάποιος που διαπρέπει σε έναν τομέα είναι σωστό; Αυτό θα ήταν τόσο βολικό και θα μου έδινε τόσα άλλοθι ρε γμτ... Οχι βεβαια, συμφωνω με αυτο που λες Απλα το αναφερω και το χω ξαναναφερει οτι πολλοι ταλαντουχοι ή εξυπνοι ανθρωποι μπορει να πιστευουν διαφορα περιεργα Δηλαδη διαφωνω με λογικη : πιστευει στα ζωδια = ηλιθιος/ηλιθια Εγω προσωπικα δεν πιστευω αλλα συνδεω καποια προσωπικα μου χαρακτηριστικα για την φαση
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ε λογικο ειναι , αν ψαχνουν γκομενο που βγαίνει σε περιορισμένα αντύτιπα , καποιες θα μείνουν με το θέλε. εσυ σε ποσα βγαινεις?
-nick- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν το κανει λιγοτερα καθυστερημενο ομως. Εξ ορισμου δεν ειναι καθυστερημενος, ιδιοφυια θα ελεγα, με ολη τη σημασια του ορου
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Οχι βεβαια, συμφωνω με αυτο που λες Απλα το αναφερω και το χω ξαναναφερει οτι πολλοι ταλαντουχοι ή εξυπνοι ανθρωποι μπορει να πιστευουν διαφορα περιεργα Δηλαδη διαφωνω με λογικη : πιστευει στα ζωδια = ηλιθιος/ηλιθια Εγω προσωπικα δεν πιστευω αλλα συνδεω καποια προσωπικα μου χαρακτηριστικα για την φαση Ποια φαση??
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ειναι κι αλλες ετσι? παλι καλα Γνωρίζω αρκετές. Και το τραγικό είναι ότι οι περισσότερες είναι υπέρ του δέοντος γαμησable. Απλά πλέον τις περισσότερες δεν τις γεμίζει ένα καλό γαμήσι, ψάχνουν κάτι περισσότερο. Τις καταλαβαίνω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις