μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τον κρις κρατα τον εσυ με την Γιν, τι θα ανοιξει χαρεμι; Τι χαρέμι;Είναι δικός σου,ένα πμ, ένα νεύμα σου αρκεί.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι χαρέμι;Είναι δικός σου,ένα πμ, ένα νεύμα σου αρκεί. Ενα της σημαδι μονο που λεει και γνωστός λαικος τραγουδιστης. Θανε η Σαγια νομιζω ότι σε λέει απροσεκτο.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε ρε Σάγια, γιατί πολύ δύσκολη μας το παίζεις. Από τη μια τα διαστροφικά δεν σου αρέσουν, από την άλλη τα ρομαντικά πάλι δε σου αρέσουν, ε τί σου αρέσει τελικά;
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι χαρέμι;Είναι δικός σου,ένα πμ, ένα νεύμα σου αρκεί. Βρε κρατηστε τον, τοσο καλο παιδι. Σας ανοιγει και πολ που θα βρειτε;ελα βαρετο καταντησε..
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε ρε Σάγια, γιατί πολύ δύσκολη μας το παίζεις. Από τη μια τα διαστροφικά δεν σου αρέσουν, από την άλλη τα ρομαντικά πάλι δε σου αρέσουν, ε τί σου αρέσει τελικά; Το κέντημα.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι όπου και να μπει η Σάγια, κεντάει.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε ρε Σάγια, γιατί πολύ δύσκολη μας το παίζεις. Από τη μια τα διαστροφικά δεν σου αρέσουν, από την άλλη τα ρομαντικά πάλι δε σου αρέσουν, ε τί σου αρέσει τελικά; Ελα ντε.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το κέντημα. Ε μα πεστα, τοσα καλα παιδια ο ενας δεν μου αρεσει, ο αλλος δεν μου αρεσει. Λες να προτιμαω την Γιν;
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σάγια εγώ το λέω πάντως, για πάρτυ σου το γυρνάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις