Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλαράκι έχεις ενα ευρό να πάρω εισιτήριο γιατι ξέμεινα απο καρτα?

Aπό πότε πήγε 1 ευρω το εισητηργιο ρε μπζηλε; Σε τον πιάνουν με φαίνεται.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κοίτα... Μάλλον το χαμηλό επίπεδο του μπλα μπλα να είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σαφούς προσανατολισμού και περιεχομένου. Διότι, ο κινηματογράφος για παράδειγμα, έχει ένα κοινό καλλιεργημένο πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να προσφέρεται για συζητήσεις επιπέδου (αφήνω έξω από την κουβέντα το θέμα της κουλτούρας γιατί είναι λίγο-πολύ υποκειμενικό).

Το μπλα μπλα από την άλλη είναι χώρος για συζητήσεις κάθε είδους, σαν να λες ο καφενές του ινσόμνια, όπου μαζεύονται τα μπαρμπαδάκια να παίξουν τάβλι και πρέφα και να συζητήσουν πολιτικά με τη φρασεολογία και αντίληψη αθλητικών.

Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού.

Εσένα ποια η γνώμη σου όμως;

Δεν νομιζω οτι εειναι αυτο. Νομιζω οτι ειναι τα θεματα , ο τροπος συζητησης, γενικα. Εσενα δεν σε εχω προσεξει και δεν ξερω..

Δημοσ.

Όχι ρε, για το τί φταίει για το επίπεδο του μπλα μπλα (εκτός από μένα).

Τι έχει το επίπεδο του μπλα -μπλα; Μια χαρα είναι... Να κανουμε ενα πολλ για τη yin και τη μαφαλντα να περασει η ωρα;

Δημοσ.

Τι έχει το επίπεδο του μπλα -μπλα; Μια χαρα είναι... Να κανουμε ενα πολλ για τη yin και τη μαφαλντα να περασει η ωρα;

Αυτο ακριβως λεω πολ για την <γιν και την Μαφαλντα;

Δημοσ.

Δεν σε εχει προσέξει λεει, χαχαχαχ, φαε τη χυλοπιτα ζεστη-ζεστη αμπαλακο.. Δική μου ειναι η saya. :wub:

Εσυ κανε το πολλ για την Γιν και την Μαφαλντα και ασε με εμενα ησυχη. Οπου δει γυναικα..

Δημοσ.

Πως σφάζονται; Τον έχω αφήσει τόσο πίσω που δεν μπορει να με δει καν, μονο όταν του ρίχνω γύρω με βλέπει και αυτο δεν κραταει πολυ..

Δημοσ.

Ρε, στο τέλος η Σάγια θα δει ότι μόνο εγώ την αγαπάω πραγματικά. Στο τέλος ο καλός κερδίζει πάντα.

Παλι κλ που δεν σε ειχα προσεξει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...