μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ασχετο; Επρεπε να το ποστάρω στον κινηματογράφο.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή γράφεις και εκεί (κινηματογράφο ή/και τεχνολογίες);
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή γράφεις και εκεί (κινηματογράφο ή/και τεχνολογίες); Και γραφω και τα παρακουλουθω και ειναι καποια επιπεδα πανω απο αποψη συζητησης και γενικα..δεν ξερω τι κλιμα δημιουργειται εδω. Σαν οποιος εινξαι διαφορετικος να μην αντεχει πολυ..
slygeo87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πού θες να καταλήξεις; Άμα δεν γουστάρεις, βρες άλλο φόρουμ ή μη γράφεις στο μπλαμπλα.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πού θες να καταλήξεις; Άμα δεν γουστάρεις, βρες άλλο φόρουμ ή μη γράφεις στο μπλαμπλα. Εσυ φαε καμια μπανανα.. :wub:
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πού θες να καταλήξεις; Άμα δεν γουστάρεις, βρες άλλο φόρουμ ή μη γράφεις στο μπλαμπλα. sly φάε την μπανάνα.Κυριακή πρωί και θέλεις να μας εγκαταλείψει η Σάγια.
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα... Μάλλον το χαμηλό επίπεδο του μπλα μπλα να είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σαφούς προσανατολισμού και περιεχομένου. Διότι, ο κινηματογράφος για παράδειγμα, έχει ένα κοινό καλλιεργημένο πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να προσφέρεται για συζητήσεις επιπέδου (αφήνω έξω από την κουβέντα το θέμα της κουλτούρας γιατί είναι λίγο-πολύ υποκειμενικό). Το μπλα μπλα από την άλλη είναι χώρος για συζητήσεις κάθε είδους, σαν να λες ο καφενές του ινσόμνια, όπου μαζεύονται τα μπαρμπαδάκια να παίξουν τάβλι και πρέφα και να συζητήσουν πολιτικά με τη φρασεολογία και αντίληψη αθλητικών. Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού. Εσένα ποια η γνώμη σου όμως;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού. Εσένα ποια η γνώμη σου όμως; Για την win κ τη maf?
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 φιλαράκι έχεις ενα ευρό να πάρω εισιτήριο γιατι ξέμεινα απο καρτα?
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Όχι ρε, για το τί φταίει για το επίπεδο του μπλα μπλα (εκτός από μένα).
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ρε άντε γαμηθείτε ένας ένας. Στη σειρά και μην σπρώχνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις