Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δηλαδή γράφεις και εκεί (κινηματογράφο ή/και τεχνολογίες);

Και γραφω και τα παρακουλουθω και ειναι καποια επιπεδα πανω απο αποψη συζητησης και γενικα..δεν ξερω τι κλιμα δημιουργειται εδω. Σαν οποιος εινξαι διαφορετικος να μην αντεχει πολυ..

Δημοσ.

Πού θες να καταλήξεις; Άμα δεν γουστάρεις, βρες άλλο φόρουμ ή μη γράφεις στο μπλαμπλα.

Δημοσ.

Πού θες να καταλήξεις; Άμα δεν γουστάρεις, βρες άλλο φόρουμ ή μη γράφεις στο μπλαμπλα.

Εσυ φαε καμια μπανανα.. :wub: :wub:

Δημοσ.

sly φάε την μπανάνα.Κυριακή πρωί και θέλεις να μας εγκαταλείψει η Σάγια.

Δημοσ.

Κοίτα... Μάλλον το χαμηλό επίπεδο του μπλα μπλα να είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σαφούς προσανατολισμού και περιεχομένου. Διότι, ο κινηματογράφος για παράδειγμα, έχει ένα κοινό καλλιεργημένο πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να προσφέρεται για συζητήσεις επιπέδου (αφήνω έξω από την κουβέντα το θέμα της κουλτούρας γιατί είναι λίγο-πολύ υποκειμενικό).

Το μπλα μπλα από την άλλη είναι χώρος για συζητήσεις κάθε είδους, σαν να λες ο καφενές του ινσόμνια, όπου μαζεύονται τα μπαρμπαδάκια να παίξουν τάβλι και πρέφα και να συζητήσουν πολιτικά με τη φρασεολογία και αντίληψη αθλητικών.

Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού.

Εσένα ποια η γνώμη σου όμως;

Δημοσ.

Παρόλαυτά, και αναγνωρίζοντας και την δικιά μου ευθύνη πάνω στο θέμα, καθότι αναγνωρίζω το απίστευτα χαμηλό μου επίπεδο, νοιώθω ευγνώμων που έχουμε και λαμπρές εξαιρέσεις σαν τη Γιν και τη Μαφάλντα εδώ μέσα που μας ανεβάζουν το επίπεδο πού και πού.

Εσένα ποια η γνώμη σου όμως;

Για την win κ τη maf?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...