Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Καλημέρα.

Οι ειδήσεις σκέτη πίκρα,η τρομοκρατία έσπασε τα κοντέρ,ο ψυχολογικός πόλεμος είναι εδώ.Καλύτερα να μας βομβαρδίζαν.

tumblr_ltcdheb7ap1r0ezqso1_500.jpg

Και αλλο γατι. Λεω να αλλαξω το νικ και απο σαγια να το κανω catwoman να ειμαι και και στο κλιμα.. κατα τα αλλα μου αρεσει η αισιοδοξια σου. η να το κανω Σελινα που ηταν το ονομα της κατγουμαν στο κομιξ;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Οι ειδήσεις σκέτη πίκρα,η τρομοκρατία έσπασε τα κοντέρ,ο ψυχολογικός πόλεμος είναι εδώ.Καλύτερα να μας βομβαρδίζαν.

tumblr_ltcdheb7ap1r0ezqso1_500.jpg

Για δώσε βάση =)

http://www.youtube.com/watch?v=ECfQkgvuzbU

Αν και παλιότερα δεν ήμουν αυτής της άποψης, τώρα τελευταία..

Δημοσ.

Πανεμορφη ειναι η κουπα.. γκρινιαρα δεν ειμαι ιδιαιτερα ρε συ. Μου αρεσει το Σελινα , ακουγεται ωραιο. Δεν θα μπορουν να φανταστουν και πως προεκυψε..

Δημοσ.

Της ποίησης που γράφεις για εμάς κάθε μέρα.

Τετοιες ατακες να πετας και θα σε προσθεσω στους εξυπνους του μπλαμπλα. Για την ωρα μετριουνται στα δαχτυλα. δεν θα σου πω ποσων χεριων..

Δημοσ.

Σάγια, όταν μιλάς για "έξυπνους ανθρώπους", μιλάς για λογικομαθηματική ευφυία, κοινωνική, ενδοπροσωπική; Διευκρίνισέ το, σε παρακαλώ, γιατί αλλάζει πολύ το νόημα του ποστ σου ανάλογα με την περίπτωση.

Δημοσ.

Σάγια, όταν μιλάς για "έξυπνους ανθρώπους", μιλάς για λογικομαθηματική ευφυία, κοινωνική, ενδοπροσωπική; Διευκρίνισέ το, σε παρακαλώ, γιατί αλλάζει πολύ το νόημα του ποστ σου ανάλογα με την περίπτωση.

Γενικη ευφυια. Γενικα το μπλα μπλα ειναι λιγο καθυστερημενο σε σχεση με αλλα τμηματα του σαιτ. Πχ το σχετικο με τον κινηματογραφι η τις τεχνολογιες..

Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.Καβάφης

Ασχετο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...