saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα. Οι ειδήσεις σκέτη πίκρα,η τρομοκρατία έσπασε τα κοντέρ,ο ψυχολογικός πόλεμος είναι εδώ.Καλύτερα να μας βομβαρδίζαν. Και αλλο γατι. Λεω να αλλαξω το νικ και απο σαγια να το κανω catwoman να ειμαι και και στο κλιμα.. κατα τα αλλα μου αρεσει η αισιοδοξια σου. η να το κανω Σελινα που ηταν το ονομα της κατγουμαν στο κομιξ;
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα. Οι ειδήσεις σκέτη πίκρα,η τρομοκρατία έσπασε τα κοντέρ,ο ψυχολογικός πόλεμος είναι εδώ.Καλύτερα να μας βομβαρδίζαν. Για δώσε βάση =) http://www.youtube.com/watch?v=ECfQkgvuzbU Αν και παλιότερα δεν ήμουν αυτής της άποψης, τώρα τελευταία..
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπάμε το saya .Μμ κι εσύ είσαι γκρινιάρα,αλλά δεν το κάνω θέμα. Δεν σου άρεσε η κούπα;
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πανεμορφη ειναι η κουπα.. γκρινιαρα δεν ειμαι ιδιαιτερα ρε συ. Μου αρεσει το Σελινα , ακουγεται ωραιο. Δεν θα μπορουν να φανταστουν και πως προεκυψε..
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Yin,δεν βλέπω ειδήσεις,αλλά τις εφημερίδες τις διαβάζω. Δεν θα μπορουν να φανταστουν και πως προεκυψε.. Εγώ δεν θα το μαρτυρήσω.
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ε εντάξει μην αλλάξουμε και τον στίχο τώρα, κρίμα είναι =ρ
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ε εντάξει μην αλλάξουμε και τον στίχο τώρα, κρίμα είναι =ρ Ποιον στιχο καλε;
YiN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ποιον στιχο καλε; Της ποίησης που γράφεις για εμάς κάθε μέρα.
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Της ποίησης που γράφεις για εμάς κάθε μέρα. Τετοιες ατακες να πετας και θα σε προσθεσω στους εξυπνους του μπλαμπλα. Για την ωρα μετριουνται στα δαχτυλα. δεν θα σου πω ποσων χεριων..
μαφαλντα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Της ποίησης που γράφεις για εμάς κάθε μέρα. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.Καβάφης
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σάγια, όταν μιλάς για "έξυπνους ανθρώπους", μιλάς για λογικομαθηματική ευφυία, κοινωνική, ενδοπροσωπική; Διευκρίνισέ το, σε παρακαλώ, γιατί αλλάζει πολύ το νόημα του ποστ σου ανάλογα με την περίπτωση.
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ποιος ειχε πει την φράση "τσόπα τσοπα " ? ο swarcheneger?
saya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σάγια, όταν μιλάς για "έξυπνους ανθρώπους", μιλάς για λογικομαθηματική ευφυία, κοινωνική, ενδοπροσωπική; Διευκρίνισέ το, σε παρακαλώ, γιατί αλλάζει πολύ το νόημα του ποστ σου ανάλογα με την περίπτωση. Γενικη ευφυια. Γενικα το μπλα μπλα ειναι λιγο καθυστερημενο σε σχεση με αλλα τμηματα του σαιτ. Πχ το σχετικο με τον κινηματογραφι η τις τεχνολογιες.. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.Καβάφης Ασχετο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις