Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδες τι τραβάμε, Κριστς; Μαρτύριο καθημερινό. Οι δε μοντς του μπλα-μπλα, φήμες λένε οτι παίρνουν βαρύ ένσημο. Τα μαλιά της καφαλής του του κοστίζει του Χαλ αυτό το σέξιον.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

είδες τι τραβάμε, Κριστς; Μαρτύριο καθημερινό. Οι δε μοντς του μπλα-μπλα, φήμες λένε οτι παίρνουν βαρύ ένσημο. Τα μαλιά της καφαλής του του κοστίζει του Χαλ αυτό το σέξιον.

Xρηστος απο Θεσσαλονικη παιδια, χαρηκα, και ευχαριστω για ολα πραγματικα, εχω βοηθηθει τοσο με προσφορες, οσο και με την επιλογη του τωρινου μου κινητου (Neo V) , οσο και με διαφορες αλλες ενημερωσεις, οταν βρισκω λιγο χρονο θα διαβαζω οσο μπορω. Αληθεια, εδω γενικα γνωριζεστε μεταξυ σας, η εχετε και αλλο τοπικ για τους newbies σαν εμενα? για να ξερω.

Οσο για τους μοντς, πραγματικα ειναι αξιοι θαυμασμου, αν κουμανταρουν ολα αυτα τα θεματα, και πως διαολο τα οργανωσαν και τα επεκτειναν τοσο, νομιζω αγγιζει το 100% η θεματολογια, φοβερο.

Προσωπικα παντα οταν ειχα καποιο υπολογιστικο προβλημα, googlαρα και σχεδον παντα εβρισκα την απαντηση στο προβλημα μου σε θεμα του insomnia. :PP αυτο σημαινει παρα πολλα, και πρεπει να ειναι περηφανοι οι εχοντες το σαιτ γιατι αλλο το να εχεις αναγνωριση απο τους "εσω" , και αλλο το να βοηθας τον καθε ανωνυμο αμπαλο τυπο που ριχνει ενα googlaρισμα και βρισκει εσενα να τον βοηθας! :)

Δημοσ.

ελιωσα στο civ 5 χτες. Μου εδωσε Polynesians, δεν τους ειχα ξαναπαιξει,Medium map, 9 civs 16 states, τόσες ώρες και εχω φτασει περίπου στα 2/3. Και ακόμη κανεις δεν έχει τολμήσει να μου κάνει πόλεμο γιατί θα τον χτυπήσω σαν χταπόδι. Μάλλον θα κερδίσω με science Victory.

Καλημέρα λοιπόν.

Δημοσ.

Εγώ χτυπάω συνεχόμενα 8ωρα στο skyrim... ανάθεμα σε Bethesda

εμ ετσι ειναι

εδω ο πατερας μου με ρωτησε οταν "ανοιγα" τον χαρτη

"που ειναι αυτα τα μερη"

ειναι πολυ ομορφα...

:mrgreen:

Δημοσ.

εμ ετσι ειναι

εδω ο πατερας μου με ρωτησε οταν "ανοιγα" τον χαρτη

"που ειναι αυτα τα μερη"

ειναι πολυ ομορφα...

:mrgreen:

Καλά και εγώ πολλές φορές εκεί που πηγαίνω ψάχνω κάνα ψηλό σημείο να ανέβω να χαζέψω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...