evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στο μαγαζι που θα παω παλι δουλευα απο 2 μηνες. Ηταν να με στειλουν καπου αλλου, αλλα καποιος φευγει και με ρωτησανε αν θελω να παω παλι εκει. Τωρα στο γιαπωνεζικο τους ειπα οτι εχω ηδη προταση να παω στην παλια μου δουλεια αλλα θελω να δω τι αλλες προτασεις εχω. Αν ηταν μαγαζι που δεν γουσταρα το φαγητο του δεν θα πηγαινα καν στην συνεντευξη. Στο trial θα παω για να δω τι παιζει στην κουζινα και ισως στο μελλον η γνωριμια να ειναι καλη και χρησιμη. Επισης απο το 1 χασαπικο που ηθελα να παω μου ειπανε να παω αν θελω στον ελευθερο μου χρονο να μου δειχνουν πραγματα. Στο τσαμπα, αλλα και οι 2 μεριες θα κερδιζουν κατι. Μετα μου δωσανε και μια μπριζολα μισοτιμης φαντασου με ετσι: αλλα με αυτο στο χερι 680γραμμαρια μια χαρα σε βρισκω πουτανακι
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, ηταν μια χαρα τα λεφτα. Και ψωνιζα και μεσα απο το μαγαζι σε τιμες κοστους τα ιμπερικο και οτι αλλο ηθελα. Και εβα παρολο τα μαγια που εκανες, και με το γκομενακι παει μια χαρα το θεμα.
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, ηταν μια χαρα τα λεφτα. Και ψωνιζα και μεσα απο το μαγαζι σε τιμες κοστους τα ιμπερικο και οτι αλλο ηθελα. Και εβα παρολο τα μαγια που εκανες, και με το γκομενακι παει μια χαρα το θεμα. Για πες καμιά καλή φάση, ιστορία κτλ από το μαγαζί.
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, ηταν μια χαρα τα λεφτα. Και ψωνιζα και μεσα απο το μαγαζι σε τιμες κοστους τα ιμπερικο και οτι αλλο ηθελα. Και εβα παρολο τα μαγια που εκανες, και με το γκομενακι παει μια χαρα το θεμα. δεν εκανα μαγια, δεν θελω το κακο σου. γτ αν το ηθελα....
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχω ιστοριες σε αυτο το στιλ, αλλα ειναι γενικα παρειστικο το μαγαζι αλλα και επαγγελματικο συγχρονως. Πχ μετα την δουλεια καθομασταν για ποτα, μουσικη οταν δεν ηταν ωρες service. O head chef και ο executive chef να καθαριζουν μαζι μας, να παιρνουν τα δικα τους υλικα και να τα ετοιμαζουν και οχι σαν το ξενοδοχειο που ελεγε ο head chef φερε εκεινο φερε το αλλο. Επισης ειχαμε και "research fund" για τους chefs που ηταν λεφτα καθε μηνα για να παμε για φαγητο σε καποιο μαγαζι. Οταν ερθω κατω θα φερω τρουφα στην γιν και ας μην με συμπαθει πλεον.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 coolατος. Οταν του ειπα οτι εχω κατι δουλειες την βδομαδα που ξεκιναω: "Ok mate we can work around your appointments. " Πρεπει να ειναι στην ιδια ηλικια με μενα
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ασε την αγαπη μας να ανθησει ρε viper ζηλιαρη
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 coolατος. Οταν του ειπα οτι εχω κατι δουλειες την βδομαδα που ξεκιναω: "Ok mate we can work around your appointments. " Πρεπει να ειναι στην ιδια ηλικια με μενα Εγγλέζος;
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ναι και δεν νομιζω. τωρα να φτιαξω πατατε ή οχι?
Marria Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ολοκληρος σεφ και δεν εχει πτυχιο. Που παει ο κοσμος μας θεε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις