Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι γαματη συνεντευξη. Μιλαγαμε μιση ωρα για φαγητο περιγραφοντας πιατα ο ενας στον αλλον. Αυτος ιαπωνας και εντυπωσιασμενος με της γευσεις της ευρωπης και εγω με της ιαπωνιας. Ενω θα παω στην παλια δουλεια, θα παω και εκει για trial να δω πως φτιαχνουν τα udon με το χερι.
spacefart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Προετοιμαστειτε , κατι κακο μας ετοιμαζουν τα καθαρματα και θα ειναι ξαφνικο για να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε Υπόγειες πόλεις για τους επιζώντες το 2012;Ο πρώην μηχανικός της κυβέρνησης τoν Ηπα Phil Schneider,λέει ότι τουλάχιστον 129 από αυτές τις υπόγειες πόλεις έχουν χτιστεί τα τελευταία 50 έως 60 χρόνια.Δείτε την τελευταία του συνέντευξη πριν το μυστήριο θάνατο του.
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Λολ. Φτάνει με το χιούμορ, πείτε τι θα κάνουμε μόλις σκάσει μύτη ο πλανήτης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ περιμένω πρώτα να αποτραβηχτούν τα νερά του Έβρου για να εισβάλουν οι Τούρκοι και μετά να κάνουν ντου οι ευρώ-αστυνομικοί που αποβιβάστηκαν όλοι μαζί από φέρι μποτ στην Ηγουμενίτσα. Μετά θα δούμε για το τέλος του κόσμου.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρά τώρα;;; Ναι. Λεγαμε που ειχαμε φαει, τι πιατα μας αρεσαν, μετα τον ρωταγα εγω για ενα πιατο σε ενα μαγαζι στην νεα υορκη και μου ελεγε τις διαφορες με το παραδοσιακο γιαπωνεζικο κλπ κλπ κλπ. Δεν θα δουλεψω εκει μιας και στο παλιο μαγαζι που θα παω παλι περναγα γαματα και μου φερθηκαν τελεια απο τοτε που ειχα τις μαυρες μου (thanks s για το φερσιμο σου!) και στο καπακι οταν με επιασε η οσφυαλγια. Ακομα και τωρα το πρωτο πραγμα που ζητησα ηταν χαρη στο ωραριο γιατι εχω κανονισει πραγματα εκεινη την βδομαδα που θελουν να αρχισω και μου ειπαν οκ.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 To γιαπωνεζικο? Κανουν udon οι ιδιοι: Οταν ερθεις θα σε παω
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Συγκριτικά με προηγούμενα που ήσουν, τι φάση;
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στο μαγαζι που θα παω παλι δουλευα απο 2 μηνες. Ηταν να με στειλουν καπου αλλου, αλλα καποιος φευγει και με ρωτησανε αν θελω να παω παλι εκει. Τωρα στο γιαπωνεζικο τους ειπα οτι εχω ηδη προταση να παω στην παλια μου δουλεια αλλα θελω να δω τι αλλες προτασεις εχω. Αν ηταν μαγαζι που δεν γουσταρα το φαγητο του δεν θα πηγαινα καν στην συνεντευξη. Στο trial θα παω για να δω τι παιζει στην κουζινα και ισως στο μελλον η γνωριμια να ειναι καλη και χρησιμη. Επισης απο το 1 χασαπικο που ηθελα να παω μου ειπανε να παω αν θελω στον ελευθερο μου χρονο να μου δειχνουν πραγματα. Στο τσαμπα, αλλα και οι 2 μεριες θα κερδιζουν κατι. Μετα μου δωσανε και μια μπριζολα μισοτιμης φαντασου με ετσι: αλλα με αυτο στο χερι 680γραμμαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις