cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε όχι και μπριτνεϋ ρε φίλε. Αλλά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, το πώς σε βλέπουν είναι άμεσα εξαρτώμενο από την συμπεριφορά σου Σωστό αλλά και άσχετο. Πάντως δεν απήντησες, έχεις πρόβλημα;
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σωστό αλλά και άσχετο. Πάντως δεν απήντησες, έχεις πρόβλημα; Φυσικά και δεν απάντησα. Αυτό αφορά εμένα και τον Χ ενδιαφερόμενο. Κουτσομπόλα.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χακάραν ένα site οι anons και όλοι οι άκυροι έχουν εκστασιαστεί. Το απόγευμα θα πάνε και για ένα καφεδάκι να συζητήσουν πόσο γαμάτη είναι η επανάσταση.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χακάραν ένα site οι anons και όλοι οι άκυροι έχουν εκστασιαστεί. Το απόγευμα θα πάνε και για ένα καφεδάκι να συζητήσουν πόσο γαμάτη είναι η επανάσταση. ασε μας ρε παππου ασε μας.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χακάραν ένα site οι anons και όλοι οι άκυροι έχουν εκστασιαστεί. Οι τύποι από το 9gag/4chan whatever το ίδιο είναι
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Φυσικά και δεν απάντησα. Αυτό αφορά εμένα και τον Χ ενδιαφερόμενο. Κουτσομπόλα. Καταλάβαμε πλήρως
pappous_soulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οι τύποι από το 9gag/4chan whatever το ίδιο είναι ασε μας ρε φυζιξ ασε μας.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ανεβασει το αεροθερμο στο τραπεζι και με βαραει στο κεφαλι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις