athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγώ δεν κλείνω την πόρτα όταν χέζω Θελεις να μοιραζεσαι με τον κοσμο... ...αυτην την στιγμη ή απλα φοβασαι μη σε βρουν νεκρο? [απο ασφυξια] Σαλονικιά συνάδελφος την έφτιαξε εξυπνίδη. μπομπολια μπουγατσα δηλαδη , δικιο ειχε ο φυξιζ , πιτα θα φτιαξε
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ξαναφάει μπουγάτσα ρε άθλιε. Ξέρω τη διαφορά της απο την πίτα.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ξαναφάει μπουγάτσα ρε άθλιε. Ξέρω τη διαφορά της απο την πίτα. Και θες να μου πεις οτι ανοιξε φυλλο για μπουγατσα? ΟΠΩΣΠΡΕΠΕΙ? ε δε γαμεις...
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και θες να μου πεις οτι ανοιξε φυλλο για μπουγατσα? ΟΠΩΣΠΡΕΠΕΙ? ε δε γαμεις... Έρχεσαι να τηνε παντρευτείς; Η μπουγάτσα της γάμησε πάντως, το λέω. Θέλω να πάω να τσιμπήσω κι άλλη. Άμεσα.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κουσκους ξερει να φτιανει οπως με αρεσει? Κιοφτεδες?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Έχω ξαναφάει μπουγάτσα ρε άθλιε. Ξέρω τη διαφορά της απο την πίτα. Τετοια φάση; http://www.youtube.com/watch?v=qXdOThlkeps
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Έρχεσαι να τηνε παντρευτείς; Η μπουγάτσα της γάμησε πάντως, το λέω. Θέλω να πάω να τσιμπήσω κι άλλη. Άμεσα. Πείνασα. Το πρωί έφαγα ένα κουλούρι γεμιστό με τυρί, πολύ μυρωδάτο. Τώρα πάω για λαχανοσαρμάδες. Δηλαδή ούτε φέτα ούτε λαχανοντολμάδες.
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ τι ξέρεις να κάνεις ρε άθλιε; Πολλαπλούς χαρίζεις; Αν είναι να σου φτιάχνει και κουσκους κάτσε, what's in it for her.
salliara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγω με βλέπω για τραχανά και θερμοφόρα ολη μέρα. ή και ολο το Σ/Κ.
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πείνασα. Το πρωί έφαγα ένα κουλούρι γεμιστό με τυρί, πολύ μυρωδάτο. Τώρα πάω για λαχανοσαρμάδες. Δηλαδή ούτε φέτα ούτε λαχανοντολμάδες. Kαι η φέτα τυρί είναι, δεν φαίνεται λάθος. Καλή όρεξη. Αν και οι ανεπρόκοπες τους κάνουν πιο νόστιμους. Μ!
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ τι ξέρεις να κάνεις ρε άθλιε; Πολλαπλούς χαρίζεις; Γυναίκες. Έχουν καταντήσει τον άντρα να είναι αυτό
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε κθούλου. Αυτό το πρόβλημα έχω. Νοιώθω ότι χρησιμοποιούν. Νοιώθω βρώμικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις