YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Tι πρωι και αυτό, κοιμόμουν 12 ώρες, διαβασα 15 σελιδες ΟΟΤ (καλα όχι ολες) που καποιοι μαλώνουν για 2 σχετικά ηλίθια σαιτς, αλλοι προσπαθουν να τρολάρουν, ο sly ψαχνει το νοημα της υπαρξης τετοιων σαιτ σε σχεση με την ηλικία των μελών τους, η yin τρώει μπουγατσα και σχολιαζει και η σαλιάρα μιλάει μονη της για μια χαλασμένη σομπα και μια μπουκαλα ξερωγω. Α και ο Λεφτερ ετοιμάζεται να ξεπερασει το νικοτς στο διαγωνισμο κλανιας που θα διοργανωθει σε λίγες μέρες. Και σίγουρα κάτι έχεις αφήσει απ'έξω.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και σίγουρα κάτι έχεις αφήσει απ'έξω. Ε δεν διαβασα ολα τα ποστ, κουράστηκα!
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Είδες εμείς με τα μακ; Είμαστε Διαούμενοι (με "Δ" κεφαλαίο). ΕΝΤΙΤ: Χαχ, αστοιχείωτε. Δεν ήξερα τί σημαίνει ερειστικός και είδα στο λεξικό του μακ (έχουν τέτοιο τα Γίνντμπλόουζ?) και υπάρχει και παραϋπάρχει η λέξη. λινκ Φύζιξ, για να μην το προσπεράσεις το κουωουτάρω.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ρε νουμπζ κλείνεται την πόρτα του μπάνιο και φτιάχνεται σάουνα. Αλλάζεις μέσα στο μπάνιο. Τέλος Aμα θελω τη σαουνα ρε μαλακα, γιατι να μη μπω στη σαουνα ? ΤΣΑΜΠΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΑ?
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 μα πόση χαρά! Τουφίνο σε μια συζήτηση για αγριόγατες και σερβάλ είχες βάλει ενα βιντεάκι με ενα αγριόγατο που το χαν στο σπίτι και δινει ενα σάλτο (ωρε μανα μου σάλτο) και ανεβαίνει στο 2ο κρεβάτι της κουκέτας. Το χεις? http://www.youtube.com/watch?v=q-H2Lil8zu8
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ρε νουμπζ κλείνεται την πόρτα του μπάνιο και φτιάχνεται σάουνα. Αλλάζεις μέσα στο μπάνιο. Τέλος Εγώ δεν την κλείνω γιατί εεε γιατί δεν έχω βάλει φωτιστικό ακόμα και ας πούμε ότι κρέμεται μια πυρακτώσεως με λίγο εεε γυμνό καλώδιο ξέρω γω.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ δεν την κλείνω γιατί εεε γιατί δεν έχω βάλει φωτιστικό ακόμα και ας πούμε ότι κρέμεται μια πυρακτώσεως με λίγο ε γυμνό καλώδιο ξέρω γω. ΓΥΜΝΟ σαγκεσενα?? τι μπουγατσα τρως και δετοδα
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ΓΥΜΝΟ σαγκεσενα?? τι μπουγατσα τρως και δετοδα Γλυκιά σαν κι εμένα.
salliara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 η σαλιάρα μιλάει μονη της για μια χαλασμένη σομπα και μια μπουκαλα ξερωγω.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γλυκιά σαν κι εμένα. αααααααααααααχ, με σκοτωσες μπουγατσομαναμ.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γλυκιά σαν κι εμένα. Δηλαδή τι; Πίτα με κρέμα; oh wait.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγώ δεν κλείνω την πόρτα όταν χέζω
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή τι; Πίτα με κρέμα; oh wait. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ αλμυρη τρωει ρε φυζιξ.
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή τι; Πίτα με κρέμα; oh wait. Σαλονικιά συνάδελφος την έφτιαξε εξυπνίδη. Είμαι 'γω πίτα με κρέμα; Μ; Μ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις