Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι πρωι και αυτό, κοιμόμουν 12 ώρες, διαβασα 15 σελιδες ΟΟΤ (καλα όχι ολες) που καποιοι μαλώνουν για 2 σχετικά ηλίθια σαιτς, αλλοι προσπαθουν να τρολάρουν, ο sly ψαχνει το νοημα της υπαρξης τετοιων σαιτ σε σχεση με την ηλικία των μελών τους, η yin τρώει μπουγατσα και σχολιαζει και η σαλιάρα μιλάει μονη της για μια χαλασμένη σομπα και μια μπουκαλα ξερωγω.

Α και ο Λεφτερ ετοιμάζεται να ξεπερασει το νικοτς στο διαγωνισμο κλανιας που θα διοργανωθει σε λίγες μέρες.

Και σίγουρα κάτι έχεις αφήσει απ'έξω.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Είδες εμείς με τα μακ; Είμαστε Διαούμενοι (με "Δ" κεφαλαίο).

ΕΝΤΙΤ: Χαχ, αστοιχείωτε. Δεν ήξερα τί σημαίνει ερειστικός και είδα στο λεξικό του μακ (έχουν τέτοιο τα Γίνντμπλόουζ?) και υπάρχει και παραϋπάρχει η λέξη. λινκ

Φύζιξ, για να μην το προσπεράσεις το κουωουτάρω.

Δημοσ.

ρε νουμπζ κλείνεται την πόρτα του μπάνιο και φτιάχνεται σάουνα. Αλλάζεις μέσα στο μπάνιο. Τέλος

Aμα θελω τη σαουνα ρε μαλακα, γιατι να μη μπω στη σαουνα ? ΤΣΑΜΠΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΑ?

Δημοσ.

μα πόση χαρά! :mrgreen:

Τουφίνο σε μια συζήτηση για αγριόγατες και σερβάλ είχες βάλει ενα βιντεάκι με ενα αγριόγατο που το χαν στο σπίτι και δινει ενα σάλτο (ωρε μανα μου σάλτο) και ανεβαίνει στο 2ο κρεβάτι της κουκέτας. Το χεις?

http://www.youtube.com/watch?v=q-H2Lil8zu8

Δημοσ.

ρε νουμπζ κλείνεται την πόρτα του μπάνιο και φτιάχνεται σάουνα. Αλλάζεις μέσα στο μπάνιο. Τέλος

Εγώ δεν την κλείνω γιατί εεε γιατί δεν έχω βάλει φωτιστικό ακόμα και ας πούμε ότι κρέμεται μια πυρακτώσεως με λίγο εεε γυμνό καλώδιο ξέρω γω.

Δημοσ.

Εγώ δεν την κλείνω γιατί εεε γιατί δεν έχω βάλει φωτιστικό ακόμα και ας πούμε ότι κρέμεται μια πυρακτώσεως με λίγο ε γυμνό καλώδιο ξέρω γω.

ΓΥΜΝΟ σαγκεσενα??

τι μπουγατσα τρως και δετοδα

Δημοσ.

η σαλιάρα μιλάει μονη της για μια χαλασμένη σομπα και μια μπουκαλα ξερωγω.

Angry_face_meme.png

Δημοσ.

Δηλαδή τι; Πίτα με κρέμα;

oh wait.

Σαλονικιά συνάδελφος την έφτιαξε εξυπνίδη.

Είμαι 'γω πίτα με κρέμα; Μ; Μ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...