Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Emo VS κάγγουρες. You get the point. :rolleyes:

Ελπίζω στους κάγκουρες ν αντιστοιχίζεις τους pcαδες.

Ισχύει ότι το ati vs nvidia είναι πιο δύσκολο Physics.

Θέλω να μπω στο 4chan να δω τι λέει και είναι κλειδωμένο στο pc της δουλειάς, όπως το κολοFb.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Θέλω να μπω στο 4chan να δω τι λέει και είναι κλειδωμένο στο pc της δουλειάς, όπως το κολοFb.

Δεν αντιστοιχίζω κανέναν πουθενά, το όλο concept με τα VS δεν γουστάρω. Για ανωριμότητα το κόβω. Αυτός που έχει pc θα τσακώνεται στο internet για τα imageboards και αυτός που ασχολείται με ταβανόπροκες θα πλακώνεται με το emo στο σύνταγμα.

Δημοσ.

με stealthy κανεις λογικα bypass το firewall.

Δημοσ.

Εγω μια ερωτηση εκανα και αμεσως ανεβηκαν οι τιμες και χαλασε το συμπαν. Φαντασου να παμε να παρουμε κιολας...

Παω να τυπωσω αυτοκολλητα για το αμαξι :

Αν την βρεις-φτιάξεις, πόσταρέ την την θέλω...

Δημοσ.

με stealthy κανεις λογικα bypass το firewall.

Σχολάω τώρα αλλά θα σ ενοχλήσω στανταρ αύριο τούφα να μου πεις τι να κάνω.

slygeo εγώ χαβαλέ εκανά φίλος και γω gtp τα θεωρώ αυτά..

Δημοσ.

Ρε, μη φεύγουμε από το θέμα μας. Τα μακ δεν κρασάρουν ποτέ και οι άτι έχουν τις διπλάσιες επιδόσεις από τις nvidia.

Δεν κρασάρουν ποτέ γιατί δεν υποστηρίζουν τίποτα! Αλλαγές hardware πχ.

Δημοσ.

μα πόση χαρά! :mrgreen:

Τουφίνο σε μια συζήτηση για αγριόγατες και σερβάλ είχες βάλει ενα βιντεάκι με ενα αγριόγατο που το χαν στο σπίτι και δινει ενα σάλτο (ωρε μανα μου σάλτο) και ανεβαίνει στο 2ο κρεβάτι της κουκέτας. Το χεις?

Δημοσ.

Δεν κρασάρουν ποτέ γιατί δεν υποστηρίζουν τίποτα! Αλλαγές hardware πχ.

Όχι, δεν κρασάρουν ποτέ γιατί είναι φτιαγμένα έτσι. Επίσης δεν έχουν τρύπες στην ασφάλεια. Και, το σημαντικότερο, όλοι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μακ. Άρα είναι καλύτερα. Μάικροσακς. Άη χέιτ Μπιλ Γκέιτς. Μάικρο$οφτ. Και τέτοια.

Δημοσ.

Όχι, δεν κρασάρουν ποτέ γιατί είναι φτιαγμένα έτσι. Επίσης δεν έχουν τρύπες στην ασφάλεια. Και, το σημαντικότερο, όλοι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μακ. Άρα είναι καλύτερα. Μάικροσακς. Άη χέιτ Μπιλ Γκέιτς. Μάικρο$οφτ. Και τέτοια.

οχι γιατι απλα δεν εχουν ιδεα να χρησιμοποιησουν widows, ή γιατι το μακ ειναι πιο μουρατο ή πιο ακριβο και αρα κατευθειαν φωναζει «εχω λεφτα μουνια, τωρα κοιταχτε τον γυαλιστερο μου υπολογιστη»

Δημοσ.

Τώρα γίνεσαι ερειστικός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...