Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι να δω βρε εγω, με έχεις να λύνω και να δένω φιάλες και σωλήνες με υγραέρια? Ειπαμε οκ με τα πατζούρια, απο αυτά δεν κινδυνεύω για *ΜΠΟΥΜ*. εγω στα λεγα : http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
gang Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι να δω βρε εγω, με έχεις να λύνω και να δένω φιάλες και σωλήνες με υγραέρια? Ειπαμε οκ με τα πατζούρια, απο αυτά δεν κινδυνεύω για *ΜΠΟΥΜ*. Για κοίτα πίσω από την σόμπα. Σου έχω κολλήσει αυτοκόλλητο 9gag. Γιαυτό χάλασε...
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 είναι ξεκάθαρα pc > mac και nvidia > ati Καλά το pc>mac δεν το συζητάμε, ή καλύτερα windows > mac os. Το nvidia > ati το συζητάμε ανάλογα την εποχή.
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 χαχααχαχαχαχ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ! PC > MAC NVIDIA > ATI ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
salliara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Η αντιπροσωπεία λέει οτι την χάλασε η νοθευμένη φιαλη και οτι πρεπει να την παω εγω εκει να την φτιαξουν. Ο φιαλάς είπε θα στείλει άτομο να την κοιτάξει. Αντε να δούμε τι άκρη θα βγάλω. Αυτός που έφερε χθες τη φιάλη δεν μιλούσε καν ελληνικά, κ είμαι σχεδόν σίγουρη οτι δεν καταλάβαινε και γρι απο όσα του έλεγα. Ελπίζω τώρα να στείλει greek-speaking-τεχνικό, μπας και σωθώ απο τα κρυοπαγέματα.
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 θανο μας ειπες πως θα μας παρεις πιπες. Σημερα ισως περασω απο το waitrose στα μερη σου αν και πρεπει να παω να παω και oxford circus Κερνάω μπυρίτσα. Τη χρωστάω άλλωστε. Μόνο μπυρίτσα ε. Interesting. Όλα αυτά που έχεις στο κουόουτ είπα ε; Πολύ ενδιαφέροντα όντως...
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 pc>mac Emo VS κάγγουρες. You get the point.
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλά το pc>mac δεν το συζητάμε, ή καλύτερα windows > mac os. Το nvidia > ati το συζητάμε ανάλογα την εποχή.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι να δω βρε εγω, με έχεις να λύνω και να δένω φιάλες και σωλήνες με υγραέρια? Ειπαμε οκ με τα πατζούρια, απο αυτά δεν κινδυνεύω για *ΜΠΟΥΜ*. Kαι ολα αυτα με το τσιγαρο στο στομα να πηγαινοερχεται πανω κατω αφου δεν εχεις χερια.
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 με γράφεις κανονικά έτσι? οκ ειναι απασχολημενη
salliara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γκανγκούκο είμαι σε πανικό σχώρα με. Παλιοάθλιε εσυ φταις. γρουσούζαρε.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 χαχααχαχαχαχ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ! PC > MAC NVIDIA > ATI ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Το nvidia vs ati είναι λίγο και, ξέρεις, θέμα γούστου. Όπως το να είσαι vegetarian. Δε γουστάρεις ρε παιδί μου το κρέας ή δε σου κάθεται καλά το όλο θέμα με τη βιομηχανία κρέατος.
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γαμώ το κέρατο μου έβαλαν να δω αύτο μόλις: http://www.youtube.com/watch?v=jMhYhYjF3xg Με έχει πιάσει τέτοιο νευρικό που δεν μπορώ να απαντήσω το τηλέφωνο. ΚΛΑΙΩ.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγω μια ερωτηση εκανα και αμεσως ανεβηκαν οι τιμες και χαλασε το συμπαν. Φαντασου να παμε να παρουμε κιολας... Παω να τυπωσω αυτοκολλητα για το αμαξι :
Προτεινόμενες αναρτήσεις