YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 (Εν τω μεταξύ η σαλονικιά συνάδελφος μας έφερε ένα ταψί σπιτική μπουγάτσα σήμερα ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ)
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω: το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site. Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET. Σωστά, αν και δεν "αντέγραψε" κάτι το ίδιο το 9γαγ αλλά οι χρήστες που ανεβάζουν τις εικόνες
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 (Εν τω μεταξύ η σαλονικιά συνάδελφος μας έφερε ένα ταψί σπιτική μπουγάτσα σήμερα ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ)
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σωστά καλα πρεπει να εισαι χαζος για να μην μπορεις να καταλαβεις το interface ενος imageboard.
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε, εσύ λες πως οι 9γκάγκερς είναι ηλίθιοι, άρα;
QQTilt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω: το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site. Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET. cthulhucarbide: Σωστά Toufas : no gf! Προσπαθούμε τόση ώρα να καταλάβουμε αποφασίστε.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χαζός είσαι άμα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ "φιλικό προς τον χρήστη" και "κάνωό,τιμπορώγιαναδιώξωτονκόσμομεταχάλιαπουέχειτοsite" Και αυτός είναι ο λόγος που άμα έχω 10 λεπτά για σκότωμα θα μπω 9γαγ και όχι στην σνομπαρία του 4τσαν
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε, εσύ λες πως οι 9γκάγκερς είναι ηλίθιοι, άρα; το να γελας και να λες ποσο γαματο ειναι κατι που εβριζες πριν λιγο καιρο? το οτι νομιζεις οτι εισαι σε μια μυστικη κοινοτητα του internet και να εκπλησσεσαι οταν μαθαινεις οτι καποιος γνωστος σου παει στο ιδιο site?
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε, εσύ λες πως οι 9γκάγκερς είναι ηλίθιοι, άρα; Οι 9gagers είναι ως επι το πλείστον εφηβάκια που ψάχνονται μέσα από τα memes. Soon to be pathetic. Οι 4chaners είναι already pathetic και τους τη σπάει γιατί από εκεί ανακάλυψαν τον εαυτό τους. "HEY RETARDS 4 CHAN ROCKS. LET'S TRIFORCE MOTHERFUCKERS, EAT PIZZA AND MASTURBATE WITH GIANT COCKS. MOM LOCK THE BASEMENT".
Προτεινόμενες αναρτήσεις