Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

(Εν τω μεταξύ η σαλονικιά συνάδελφος μας έφερε ένα ταψί σπιτική μπουγάτσα σήμερα ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ)

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω:

• το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes
  • το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan
  • οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site.

Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET.

Σωστά, αν και δεν "αντέγραψε" κάτι το ίδιο το 9γαγ αλλά οι χρήστες που ανεβάζουν τις εικόνες

Δημοσ.

(Εν τω μεταξύ η σαλονικιά συνάδελφος μας έφερε ένα ταψί σπιτική μπουγάτσα σήμερα ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ)

Troll_Spary_max192w.JPG?1202766315

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω:

• το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes
  • το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan
  • οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site.

Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET.

cthulhucarbide: Σωστά

Toufas : no

gf! Προσπαθούμε τόση ώρα να καταλάβουμε αποφασίστε.

Δημοσ.

Χαζός είσαι άμα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ "φιλικό προς τον χρήστη" και "κάνωό,τιμπορώγιαναδιώξωτονκόσμομεταχάλιαπουέχειτοsite"

Και αυτός είναι ο λόγος που άμα έχω 10 λεπτά για σκότωμα θα μπω 9γαγ και όχι στην σνομπαρία του 4τσαν

Δημοσ.

Ε, εσύ λες πως οι 9γκάγκερς είναι ηλίθιοι, άρα;

το να γελας και να λες ποσο γαματο ειναι κατι που εβριζες πριν λιγο καιρο? το οτι νομιζεις οτι εισαι σε μια μυστικη κοινοτητα του internet και να εκπλησσεσαι οταν μαθαινεις οτι καποιος γνωστος σου παει στο ιδιο site?

Δημοσ.

Ε, εσύ λες πως οι 9γκάγκερς είναι ηλίθιοι, άρα;

Οι 9gagers είναι ως επι το πλείστον εφηβάκια που ψάχνονται μέσα από τα memes. Soon to be pathetic.

Οι 4chaners είναι already pathetic και τους τη σπάει γιατί από εκεί ανακάλυψαν τον εαυτό τους.

"HEY RETARDS 4 CHAN ROCKS. LET'S TRIFORCE MOTHERFUCKERS, EAT PIZZA AND MASTURBATE WITH GIANT COCKS. MOM LOCK THE BASEMENT".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...