Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ενοουσα οτι βγαζει λεφτα με ξενα @@. Αν αρχισω να πουλαω το stairway to heaven σαν δικο μου τραγουδι θα ηταν θεμιτο? Δε θα ήταν θεμιτό, γιατί είναι προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα. Τώρα υποτίθεται πως το 4chan είναι κατά όλου αυτού του καθεστώτος πνευματικών δικαιωμάτων, e-patents, με τους anonymous, όλα ελεύθερα στο internet κτλ οπότε τι το απασχολεί αν κάποιος "κλέβει" την "πνευματική του ιδιοκτησία"; Προφανώς δεν θα πρέπει να το απασχολεί. Αν απασχολεί τους αναγνώστες του, ή το ίδιο, υπάρχει κάποιο ιδεολογικό conflict.
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οι δημιουργιες αλλων ατομων φυσικα. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι και τα δύο sites μεταφέρουν τη ζωή τους, τα ψυχολογικά τους, τα όνειρα τους, τα..τα.τα..στα κωλό memes. Ε αυτό δεν είναι καμία γαμάτη δημιουργία. Είμαι αλκοολικος. Θα φτιάξω ένα meme και θα πίνω μπύρες. ΦΑΚ ΓΗΕΑ. U MAD SLEEPZONED GUY?
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Την τελευταία φορά που έλεγξα, δηλαδή μήνες πριν δεν απαγορευόταν το hotlinking. Απλώς όταν πέσει το thread, πέφτει και η εικόνα. Πιθανώς, εγώ πάντως 2-3 φορές που έβαλα εικόνα δεν την έβλεπαν οι άλλοι, και έχει γίνει και σε άλλους αυτό
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πιθανώς, εγώ πάντως 2-3 φορές που έβαλα εικόνα δεν την έβλεπαν οι άλλοι, και έχει γίνει και σε άλλους αυτό
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλά ότι είσαι ξεροκέφαλος το ξέρουμε
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 τουλαχιστον ηξερα απο την αρχη οτι το thread πεφτει στο 4τσον
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ούτε εσύ το ήξερες πριν το μάθεις (sic)
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλα ποτε δεν ειπα ρε αρχηγε οτι για αυτο δεν εχει κοσμο το 4chan. Δεν εβγαζα αποψεις χωρις να ξερω τι παιζει.
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τούφα, καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι αυτό που θεωρείς "σπίτι" σου, αλλά take it easy. Έχει αρχίσει και σου γίνεται εμμονή. ΥΓ> Καλημέρα.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν το καλοσκεφτείς, και το insomnia βγάζει χρήματα από το 4chan. Αφού ένα ποσοστό επισκεψιμότητας οφείλεται στα memes που ποστάρονται. Το insomnia έχει διαφημίσεις, άρα. χεχ [censored]trollface.jpg[/censored]
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Όπα φιλαράκι, ξέρεις τί κρύο έχει έξω; Ας πλακωθούμε μέσω ινσόμνια.
gang Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω: το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site. Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω: το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site. Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET. no.
Προτεινόμενες αναρτήσεις