Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενοουσα οτι βγαζει λεφτα με ξενα @@. Αν αρχισω να πουλαω το stairway to heaven σαν δικο μου τραγουδι θα ηταν θεμιτο?

Δε θα ήταν θεμιτό, γιατί είναι προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα.

Τώρα υποτίθεται πως το 4chan είναι κατά όλου αυτού του καθεστώτος πνευματικών δικαιωμάτων, e-patents, με τους anonymous, όλα ελεύθερα στο internet κτλ οπότε τι το απασχολεί αν κάποιος "κλέβει" την "πνευματική του ιδιοκτησία";

Προφανώς δεν θα πρέπει να το απασχολεί. Αν απασχολεί τους αναγνώστες του, ή το ίδιο, υπάρχει κάποιο ιδεολογικό conflict.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Οι δημιουργιες αλλων ατομων φυσικα.

Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι και τα δύο sites μεταφέρουν τη ζωή τους, τα ψυχολογικά τους, τα όνειρα τους, τα..τα.τα..στα κωλό memes. Ε αυτό δεν είναι καμία γαμάτη δημιουργία.

Είμαι αλκοολικος. Θα φτιάξω ένα meme και θα πίνω μπύρες. ΦΑΚ ΓΗΕΑ.

U MAD SLEEPZONED GUY?

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που έλεγξα, δηλαδή μήνες πριν δεν απαγορευόταν το hotlinking. Απλώς όταν πέσει το thread, πέφτει και η εικόνα.

Πιθανώς, εγώ πάντως 2-3 φορές που έβαλα εικόνα δεν την έβλεπαν οι άλλοι, και έχει γίνει και σε άλλους αυτό

Δημοσ.

Πιθανώς, εγώ πάντως 2-3 φορές που έβαλα εικόνα δεν την έβλεπαν οι άλλοι, και έχει γίνει και σε άλλους αυτό

NGlwD.png

Δημοσ.

Ναι αλλα ποτε δεν ειπα ρε αρχηγε οτι για αυτο δεν εχει κοσμο το 4chan. Δεν εβγαζα αποψεις χωρις να ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Αν το καλοσκεφτείς, και το insomnia βγάζει χρήματα από το 4chan.

Αφού ένα ποσοστό επισκεψιμότητας οφείλεται στα memes που ποστάρονται. Το insomnia έχει διαφημίσεις, άρα.

χεχ

[censored]trollface.jpg[/censored]

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω:

• το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes
  • το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan
  • οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site.

Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μπει σε κάποιο από τα 2 sites, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω έχω να δηλώσω ότι κατάλαβα τα παρακάτω:

• το 4chan ξεκίνησε την φάση με τα memes
  • το 9gag το αντέγραψε και κλέβει τα memes που ανεβάζουν στο 4chan
  • οι χρήστες "πήγαν" στο 9gag γιατί έχει ποιο εύκολο στην χρήση site.

Με τα παραπάνω διαπιστώνω ότι και το myspace ξεκίνησε την φάση με τα social networks αλλά το καλύτερο σχεδιαστικά fb και το καλύτερο σε θέμα απλότητας twitter έχουν πάρει το μερίδιο του λέοντος. THAT IS INTERNET.

no.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...