Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Απο τα πιο ενοχλητικα πραγματα αυτο στους subs παντως.
Marria Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 γιατί ρε Μαρία ναούμ; τουλάχιστον άλλαξε το όνομα του πρωταγωνιστή σε Τζιμ Σνούκα Ρε ιταλικη λεμε ειναι, δεν εχει Τζιμ στα ιταλικα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 τότε Ροδρίγο. Ροδρίγο Πεντραγκόν πάντως εγώ αποφεύγω τις ταινίες με ενσωματωμένους χάιποταϊτλς. Για να ξες δηλαδή... @Τούφα που θα βρούμε λίγο ραδιενεργό Κόμπε Μπηφ;
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ τις σιχαίνομαι. Ειδικά αν είναι τίποτα (αποτυχημένα) εξυπνακίστικοι υπότιτλοι από αυτούς που συνηθίζονται σε σειρές.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σειρές κιόλας; δεν συνάντησα ακόμη σειρά όπου να χρειάζομαι υπότιτλους, οι περισσότερες που έχω δει είναι αμερικάνικες οπότε η γλώσσα εύκολα κατανοητή. Μόνο σε κάτι Χάουζ Εμ Ντι και τέτοια όπου παίζει τεχνική ορολογία και δεν καταλαβαίνω ούτε στα ελληνικά
status Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα με χαλάει το να χει σχόλια του μεταφραστή, δεν ζήτησα την γνώμη του, συν ότι σου χαλάει το mood.
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 τότε Ροδρίγο. Ροδρίγο Πεντραγκόν πάντως εγώ αποφεύγω τις ταινίες με ενσωματωμένους χάιποταϊτλς. Για να ξες δηλαδή... @Τούφα που θα βρούμε λίγο ραδιενεργό Κόμπε Μπηφ; απο αυστραλια ερχεται στο 90% των περιπτωσεων.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλά, εγώ νόμιζα ήταν Π.Ο.Π. (κάτι αντίστοιχο τεσπα) δεν είναι;
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σαν ρατσα περιπου ναι (επιτρεπεται cross breeding υπο ορους). Σαν τοπος προελευσης οχι.
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ευτυχία είναι να τρως κ να μην παχαίνεις. Γραμμάριο δεν παίρνω κ τρώω τα κέρατα μου. Me gusta
eSATA Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στα διαλα πάλι μου χτυπάνε οι απο κάτω με κανα σκουπόξυλο και νόμιζα γίνεται σεισμός
BadBoy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ευτυχία είναι να τρως κ να μην παχαίνεις. Γραμμάριο δεν παίρνω κ τρώω τα κέρατα μου. Me gusta Ταινία.
liakos18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Greetings Greece. We are Anonymous. http://www.ministryofjustice.gr/ Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλα τους εκαναν,αντε να το κατεβασουν τωρα Και να αλλαξουν και το pass στο mail (igotowned) αχαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις